Navštíveno 9303x

15.08.2010, 19:52 |
PIPO | Upraveno: 2010-08-15 20:03:54
Moc prosim o Vt

15.08.2010, 19:52 |
PIPO Předem diky

15.08.2010, 19:54 |
PIPO nahodit tam tyhle kola

napiš velikost, jinak ti to nikdo neudělá....
taky jsem o nich uvažoval, ale když jsem si našel fotky v realu tak vypadají dobře až od 19"tek

15.08.2010, 19:57 |
PIPO Velikost 17 max 18
kola vyfocená kosoúhle, auto z boku... :-/ jak to asi bude vypadat?
sakra lidi, čím přemejšlíte?

16.08.2010, 05:04 |
PIPO No joo nic lepsiho jsem nenašel :-)
mishan: to jsou ty zadržovaný větry. Pak to přechází míchou do mozku a jsou z toho nápady na hovno:D

16.08.2010, 14:23 |
PIPO Tak vidim, že se dočkám jen blbých keců místo VTčka.Dík
Co se taky divíš, z těhle fotek nevyrobí nic ani majstr světa v oboru. Auto nejlépe z boku a když už tak se zavřenýma dveřma a kola by měla být pokud možno focené ze stejného úhlu aby to pak nevypadalo jako paskvil.
Tak mu to máte říct normálně pánové,každej to vědět nemůže..Až mě ty keci tady taky poslední dobou vadí a tak nepřispívám..Dovolte se zapojit i novým členům..
Akordýsek: myslím že PIPO mezi nováčky rozhodně nepatří...
PIPO: ty blbé kecy podle tebe jsou ale k věci, tak si nestěžuj, myslím že fotek toleda máš plnou prdel....a jestli jsi zdechlý, je najít.. tvůj problém
VT bych ti klidně udělal, je to pro mě práce na 5 minut, ale foto kol i auta ze stejného úhlu, jinak bohužel

16.08.2010, 18:16 |
PIPO Akordysek: naprosty souhlas

16.08.2010, 18:18 |
PIPO Mishan...mam new pc asi 2 dny, takže nemám žadne fotky seata...a tuhle jsem našel na netu a fotku kol jen tuhle viš.
Mishan:já to nepíšu na Pipa já to myslím všeobecně..
Já to třeba nevím taky jak to vyfotit a to jsem na foru cca 9let..Myslím že neudělal nic špatnýho aby jste se do něj museli hned pouštět stylem čím myslíte/prdelí.Někteří by se tady nad sebou měli zamyslet pánové.
Vždycky to tady bylo přátelský prostředí a ted je to jako boj o to kdo koho víc utře..
udělal jsem jeno přední, neb zadní už by bylo až moc nereálný. vono i ten předek je takovej nic moc, ale snad aspoň trochu pro představu.

Akordýsek: a ty smajlíky ti asi nic neříkají že?? no co už, evidentně nerozumíš srandě, tak to totiž bylo myšleno, nikoliv jako urážka, ale to je tvuj problem....že to nedokážeš pochopit....

17.08.2010, 15:01 |
PIPO Chtěl bych právě změnu a videt jak to na nich vypadá + ještě cele černé auto k tomu :-)

17.08.2010, 17:57 |
jabel

17.08.2010, 17:59 |
PIPO Díííky moc pane a šlo by ještě to modre dat do černý pleas?

17.08.2010, 18:01 |
jabel mrknu na to. už takhle mi to zabralo 3minuty :)

17.08.2010, 18:08 |
PIPO oki fajn :-)

17.08.2010, 18:43 |
PIPO A pospěš pleas...at mám představu jak to vypadá :-) dííík :-)

19.08.2010, 10:33 |
kuja Mozna tu budu ukrizovan, ale ja zadny slovo "pleas" neznam. Prosim PIPO neprzni anglicky jazyk a nauc se ho aspon spravne pouzivat.....cili pouzivej "please"...
Dekuji a omlouvam se za OT.
Pipo: Zacni sa vyjadrovat ako clovek. Ked Ta niekto kritizuje, nie su to blbe kecy, ale asi to niekto hovori vazne.
Pokial si myslis, ze to dokazes, pomozem Ti velmi rad, navrhneme, nakreslime, co len chces, myslim, ze Tvoj seat sa da s par malickostami vylepsit o celkom hodne.
Posli normalne, kvalitne fotky a presny popis, co si zhruba predstavujes. Ak mi chces poslat popis, NO TAK PYCO DEJ TAM SEDUMNACKY, NEBO VOSUMNACKY A JEBNI TO TAK NAAAK DO CERNY, tak to ani neskusaj. Ten kto Ti bude robit VT, Ti bude robit laskavost a bude ho to stat jeho vlastny cas.
Poriadne fotky a poriadny popis na notorik@gmail.com
řešíte tady úplný kraviny...
Pipo Vás prostě poprosil jestli byste mu na auto hodili kola a změnu modrý do černý, tak tady nehledejte tolik chyb v pravopise ;)
a co zkusit nahodit origo nárazníky GT :)

19.08.2010, 10:55 |
kuja Stanli RS: Ja nehledam chybu v pravopise, to bych tu musel mit mnoharadkovej sloh. Jenom me vadi, kdyz tu nekdo pouziva vyrazy z ciziho jazyka a neumi to. Ale jestli si muj prispevek precetl poradne, tak to nebyla vytka, spis sem jenom upozornil a dale sem se omluvil za OT. Cimz se omlouvam znovu.

19.08.2010, 14:55 |
PIPO Stanli RS " díky, fajn názor. Jinak narazniky urco necham tyhle možna trochu predelam ale nic vic :-)