Navštíveno 9846x

Zdravim,chtel jsme se zeptat kde muzu legalizovat upravi na aute a jetsli nekdo nevi neco o tom kdyz se snizi na veteranovi strecha tak jestli jeste muze dostat veteransky znacky.DIKY moc za odpovedi
pokud se snizi v roce 1962, tak logicky asi ano :-)
nn,prave ze je to auto z roku 71 a tu strechu chci snizovat az ted ale nevim jestli mi to zlegalizujou a jestli mi na to udelaj veteransky znacky
Myslím, že .mycTD to napsal jasně. Pokud to snížení střechy bylo v roce 1962, tak to je dobová úprava a s V by neměl být problém, pokud chceš auto které věkem aspiruje na veterána hyzdit snížením střechy dnes, tak Véčka nedostaneš.
A co že je to za auto? :-) Nahoď foto jestli máš.
vw brouk,uz jsme to snizil ale nevim jestli am cenu pokracovat protoze kdyz rikate ze V nedostanu,a s tou legalizaci to taky asi nedam co?protoze to chci udelat a prodat a bez legalizace to nikdo nekoupi.tak jeste musim zjistit kde se mam zeptat jestli mi zlegalizujou tu strechu.

Vzhledem k tomu, že to i dvou DJ z Prahy už před nějakým rokem sebrali a musí mít normální RZ, tak s Véčkama na tomhle opravdu nepočítej.
Koukám, že to je 1302 (podle zadní torzky vykukující z misky)? Ta přední náprava by se mi hodila. :-D
myslim si, ze pod Vcka se ti radsi nikdo nepodepise, byli s tim drive problemy. A to je takovej problem to hodit na normalni SPZ?
Koukam, ze brouckaru je tu az po kokot. :-D
to Tarrance: Ja tipuji ze to je 1303 podle kulateho predniho okna, ale at nas majitel rozsoudi. :-D ;-)
tozzky muzou vykukovat kdykoliv ;-) 1303 samozrejme podle okna, paubky vidim i vetraci pulmesicky (zbytky)
ono to s tim ne-veterenstvi pri top-chopu nebude zas tak horky... zalezi na zbytku auta... a udelani... nicmene otazka je jaky jsou k tomu autu papiry... nerekl bych ze je to beznadejny s prihlasenim... jen to bude slozitejsi
na vet papiry to nedostaneš..ted jsou s tim čindal vštší problemy už aj s motorkama ktery jsou temeř origo.Aspon ted u nas v kraji to ted schvaluje komise sestavující se ze 3 okresů.

16.08.2010, 21:46 |
Kesam Na brouku ta střecha je nářez jako kráva.Dej to na normální RZ a je to.
no ja bych vam chtel pripomenout jednu vec... jde o to, ze tahle stavba se provadela i v tech dobach... stejne jako moje laminatova prestavba na speedstera se delala uz od 60tych let a v 70 tych jak na bezicim pase...
takze... i na V by to slo, jen to bude beh na delsi trat... ale opet opakuju zalezi jak se dostavi zbytek...
p.s. ja mam snizeny predni okno o 10cm a veterany bych v pohode dostal... ale nechtel jsem je
jestli chces tunit dal,klidne muzes,veterany uz kv+uli ty strese stejne nedostanes,esli nemas papiry,tak kup papiry a preraz cisla,je to to nej jednodussi a u brouka obzvlast a prosim te neres to tady lepsi rady od vic lidi dostanes na
www.vwbroukklub.cz
www.beetle.cz
[ Link ] jo a nevim za kolik to chces prodat ale ver mi ze esli to budes prodavat za vic jak 100tacu apodle toho co vidim,tak urcite budes,tak budes cekat na kupce tak rok a to budes mit stesti
to el.barto: Za ty penize to nikdo ani nekoupi jak pises, ted se prodava snizenej za 80 000 Kc, krasne rozdelanej projekt a nikdo o to zajem nema.
Mrkni dyztak i na www.flat4.org, tam se taky neco dozvis.
jasny ze je to 1303.no jako nemusim to mit na V staci na normalnich,ale jde mi hlavne o to aby jsem to mel vsechno legalizovany protoze jestli to budu chtit prodat tak to bez legalizace nikdo nekoupi.bude s tim mit problem...jinak diky za link
no tak se na to asi ves..eru a skusim prodat tadytu rozdelanou kasli a koupim naky normal novejsi:-/

16.08.2010, 22:59 |
Tarrance | Upraveno: 2010-08-16 23:11:07
to Luke-Jeep: Já myslel, že takhle vykukující torzky měly jen 1302/1303.
edit. ... však je lepší to mít na normálních značkách než na "V" ne? Aspoň mi to příjde to auto potom takový hodnotnější. :-D
no ja osobne nevidim jedinou vyhodu ve Vckach... na klasickejch stejne platim necely 4 kila povinny na rok a to je asi jedina vyhoda ;-)
jj,rozhodl jsem se ze to prodam protoze stejne by jsme to chtel prodat a to by se mi asi nepodarilo tak to prodam za levnejs a nekdo kdo si ho bude chtit udelat a nechat si ho tak si ho treba koupi tak kdyz by jste o nekom vedeli chlapi,tak to prodam jinak ty plechy jsou zdravi nasel jsem tam minimum rezi;-) moje cislo je 774606419
Luke: Takže máš jen testaci?
ee nakonec ani tu, pac jsem se na to vykaslal... ale u komise jsem byl :-)
ty voe to prodavas za 3tisice,tak to je hodne dobra cena,dej si to na broukovsky stranka a zachvily bude pryc
Luke: A jak je teda možné, že platíš 400,-?
ja platim na trabose 500,-nektery pojistovny ti daj automaticky podle stari vozu hned veteranskou pojisku
ae je mozna ze Luke to ma jinak
NJ tak Trabi to je malej obsah, já jsem 1,3 stáhnul na nějakých 1700,- a co jsem koukal, tak dnes by to šlo ještě levněji, ale jsem línej měnit pojišťřovnu, ale 400,- mě přijde fakt málo to platí kluci s testací.
no uz se mi ozval jeden.uvidim jak to bude no:-) a jeste prodavam skutra kdyby nekd chtel a schanel:-)
CPP dává veteransky ceny dle roku, nemusíš mít testaci ;-)
Jako Luke ... taky jsem u ČPP, platím 950,- a to nemám tu nejlevnější pojistku. :-D
Luke: Aha, dík za tip, třeba přece jen přejdu :-)

18.08.2010, 15:32 |
MATTESS | Upraveno: 2010-08-18 15:48:04
Tuner#2: ale to je tuším pro auta do určitého r.v. a na to ještě dlouho nedosáhneme (ČPP to nabízí do r. v. 1970)
Aha, tak nic no :-/ Kdyby to byla klasika 25 let, tak už příští rok, ale i V posunuli na 30.
Mattess: to asi tezko pac ja mam 1975 ;-)

18.08.2010, 22:20 |
MATTESS | Upraveno: 2010-08-18 22:32:07
Buď změnili podmínky nebo zde má pán chybu
[ Link ] Nějak mam za to, že to původně bylo do r.v.70 a tohle jsem našel v archívu
Povinné ručení - ČPP
Výpočty on-line: Povinné ručení ... návěs - určené k tažení motorovým vozidlem uvedeným v sazbě č. ... Rok výroby vozidla: Druh použití vozidla: ... se zvláštní RZ nebo klubovou atestací), starší vozidlo (vyrobené do roku 1970 včetně) ...
Tak nevím
Já mám rok 1971. Berou tam v úvahu i to, kde člověk bydlí, jak dlouho řídí, jestli někdy havaroval ...