Navštíveno 10128x

Tak ho asi zavezu už do kotce-(((((

Letos tak 10x počásko a čas.

azevy slušej a stejně plátěná střecha je plátěná střecha, kam se všechny ty cc hrabou ....
nesmíš těm předpovídačům věřit :-D
Jedine audi, ktere se mi kdy libilo... Teda az po legendarnim quattru :-D
Tohle bylo total nadčasový auto,plánuju ale časem to samý jenže rok 2000 a 1.9 TDi.

21.08.2010, 19:45 |
TROY origo satas dostal baníka? )

21.08.2010, 20:11 |
Fresh nadherny auto a moje nejoblibenejsi kola, pecka

21.08.2010, 20:38 |
clown jee, krasny ..., parada
taky jsem jednoho znal z CL .., nez ho zavreli za vozeni medvedu do DE :o)))
2 TROY: jj, minule som po ňom niečo chcel a tiež som pozeral v profile... :o)

21.08.2010, 21:20 |
Audisatas | Upraveno: 2010-08-21 21:31:32
S tim nickem je to tak,přestalo mi jít se přihlásit pokud to byl ban považuji to v tom případě za gesto velmi ubohé.
Ty kola maj na tech límcích podebranej ten lak,kdo to tu dělá že bych to přes zimu nechal opravit?
klasika Azevy v tomhle rozměru tomu fakt sednou jak prdel na hrnec...

21.08.2010, 23:45 |
rencek | Upraveno: 2010-08-21 23:56:16
Audisatas - límce ti muzu udelat, viz.
[ Link ]
přesně na tohle auto jsem teď v týdnu posílal KoniSport tlumiče, moc pěkný auto
Kamarad ma stejneho mazla stale na prodej, aktualni cena ca 80..:(
[ Link ]
Chvilku jsem si myslel, že je to ta, co je na VWC na prodej, ale ta je modrá, má hnědou kůži, a obuté BROCKy...asi mě zmátly pětipaprsky ;-)
Jinak krasavec, tyhle Auďí já můžu....nicméně se mi časem bude hodit něco většího...;-)
Tak já mam tohle vyložene na chatu a letní dny jezdit stim denně tak přijdu o zdraví jak je to tvrdý a nízký.
Plus1:myslis tuhle vod mojeho kamose ze?
[ Link ]

23.08.2010, 16:44 |
dolph mike: kurnik ty děláš v tom solárku? :) dnes jsem jel kolem a očumoval jsem audi a vzpomel jsem si na tento post, jestli to není ona :)
Cendler : ty tlumiče byly pro mě! jinak dík moc ,ještě tam nejsou ,chci si nechat opískovat a nastříkat ty trubky..... hele a nedaly by se shnat i ty zadní????
Dolph:no pritelkyne tam ma salon Artep a ja autodily:))

24.08.2010, 11:36 |
dolph aha :) ja si myslel ze s tema autodilama budes mit neco spolecneho :) byla by nejaka slevicka ? :) potřebuju tu svoji herku dat nejak do kupy :)
ja myslim ze budes koukat co udelame za ceny:))

24.08.2010, 21:41 |
dolph ok :) určitě se zastavím.. sice to potřebuju jen na feldu ale každa koruna dobrá :-)