Navštíveno 9162x

malá ukázka, vč denního svícení,ostřikovačů a automatického naklápění na zadní nápravě

Myslím že nejsem jediný, kterého by zajímala celková cena.

25.08.2010, 21:54 |
Kesam Prokoukla jako hovado:-)
Není tam nějaké velká mezera mezi světlem a kapotou?? Nebo je kapota pootevřená?
Jako že ste opravdu zapojovali LWR přes AL krabice po CANU s koplet K-lajnou na origo motory v lampách?To vam nezavidim pač je to práce na pul dne min jen kabeláže a sladení s komfortkou a vždy sem nervove umíral u O1.
světla krása, ale denní svícení a ostřikovače mi přijdou strašný, i když chápu, že kvůli zběžné kontrole tam ostřik být musí, volil bych ale nějaký řekl bych mohutnější

26.08.2010, 10:24 |
Alííí Mně zas přijde to neorigo denní svícení na čemkoliv neskutečně tuzingoidní a velehnusný. Ale proti gustu...
Není nad 4 rozpálený krabičky od bixenonů v nárazníku 24 hod. denně. :-D
Hezký a funkční, to jo. Ale nechápu LED denní svícení, když tam sou tak hezký xenony. Já osobně bych teda raději "ukazoval", že mám xenony, než nějaký LEDky.
Ale proti gustu, ať si lidi svítěj třeba petrolejkama :)
Milhauzz : právě, že denní svícení má opodstatnění hlavně jako doplněk ke xenonům, protože permanentním svícením se vypalují paraboly.
Nu, asi začnu jezdit s návlekama, protože permanentním ježděním se opotřebovávají pneumatiky :)
Vasekkch: tim mas na mysli, ze vybojka topi vic, jak klasicka zarovka? to se mi nezda...