Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Co s kolama?

o Navštíveno 8353x o
o 05.09.2010, 19:22 | Jerry159
Mám tyto kola RSW ....jde mi o to že jsem jel před cca 2 měsíce do práce a bohužel se stalo to že z nakladáku cc5 aut předemnou vypadla dlažební kostka a já jsem na ní bohužel najel :-( už se stalo a nevrátím to...kola bohužel nemám v techničáku je možnost někde sehnat nějaký papír kde by mi to pak na dopravce zapsali do TP a taky se mi jedná o to že se moje coupe bude asi už po druhé lakovat ale myslím že už nebudu dělat celolak a ale opravim tuhle červenou co mi dvakrát nabourali :-( a tak přemýšlím co s těma kolama... ty límce co mám mám od té dlažebky už srovnaný v oprvě alu :) vypadá to super na to jak to bylo hrozný ale bylo to nahřáto autogenem aby změkl a ted je liták vlastně opálený ...límec byl leštěný a přemýšlím co sním dál(foto dodám pak) mám je nechat nastříkat na bílo ? nebo mám přez zimu chodit do sklepa leštit límec ? jak jsem se dočetl v nějakých tuning časopisech s podrobným návodem jak se to dělá...co by jste mi poradily vy? zimní kola co mám 15" mám taky menší límec a ty jsem nechal minulý rok opískovat v práci a pak nastřik na bílo a nevypadlo to tak zle....třeba zase ale nakonec nastříkám auto na bílo a ty kola by se k tomu hodily :) ted babo rad :D

foto k příspěvku  od Jerry159

o 05.09.2010, 19:24 | Kesam
Sakra to jsou starosti nech to jak to je :-) A vylešti ty límce :-)
o 05.09.2010, 19:28 | mishan
úplně jako kesam :-)
o 05.09.2010, 19:55 | Jerry159
je někde teda možnost zapsat nějak kola do TP ????
o 05.09.2010, 21:11 | Kesam
Je,ale těžce.
o 06.09.2010, 14:52 | Dudu_481
pokud budeš chtít límce a nechce se ti v zimě do garáže, koukni k nám na www.LESTIMEKOLA.cz
V případě zájmu vyleštíme límce, středy dáme do barvy, vyleštíme komplet kola....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3388 sekund.