Navštíveno 9171x

07.09.2010, 21:59 |
Doom
za dvěstovky to opravdu bude ,,kvalita´´
no jestli to přídá 5-35PS tak kup aspoň 3, to bude teprve masakr...

08.09.2010, 10:47 |
Pajk Jako Midnite ..
tak to je masakr :D krabička jak kdyby to robil doma na koleni.
"Power chip upravující vstupní informace pro řídící jednotku je částečnou, ale podstatně levnější náhradou opravdového drahého přečipování řídících jednotek motorů."
kopovat odpor co má na sobě připájený dva drátky a je to v krabičče za 2kila to mi příjde drahý docela :))
a kdo si chce zkurvit motor tak to je jeho boj....
NP -
jeden odpor - cca 3Kč
krabička cca 10Kč
kablík cca 2Kč
zničený motor - k nezaplacení :-D

08.09.2010, 11:30 |
Veva a to se vyplatí :-D
jsem moc rad ze sem z tohodle uz vyrostl..:) co treba chip od ABC??? :)

08.09.2010, 12:18 |
dedo choď do toho bude to šupa, a 2 kilá, no nekúp to...ach ľudia sa nepoučia nikdy

08.09.2010, 12:33 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2010-09-08 12:56:01
Delší kabel pro snadnou montáž bez naDstavení,Epoxid a pevná krabice s packama na přišroubování to mě přesvědčilo...objednávám 10ks! :oDDD
P.S. Šikovnější kutil si rozdělá tak maximálně sádru..tenhle bude ultrašikula,páč umí rozdělat koncovku.. Jo a nedávejte to japoncům..těžko si zvykaj..některý i tejden :oDDDD

Tenhle dotaz nemůže snad ani nikdo myslet vážně... ach jo.

08.09.2010, 13:17 |
Kesam :D
řídící jednotka si může zvykat. :DD co bude příště? "vytrénujte si svoje auto, nový car protein do nádrže..."
neuvěřitelné čemu lidi věří :D

08.09.2010, 13:29 |
Doom já tomu nevěřim a ani si to kupovat nechci, auto si tím ničit nechci, jen že jsem na to narazil, tak jsem to sem hodil a zeptal na názory
Dexter : to s tim že si řídící jednotka zvyká to je pravda na to neni nic špatnýho..... když je smaoučící tak má najetou svojí mapu a při změně čehokoliv třeba přechod z 95okt na 100okt si prostě zvyká a naučí se to třeba za 100km .... proto nemusíš u přechodu na power racing apod poznat změnu ....
v tomhle případě se jedná jen o odpor kterej prostě nakecá řj. jinou teplotu v sání když se to řekne jednoduše, opět samoučná řj si bude zvykat protože má nedrceno že při zahřátym motoru bude nasávanej vzduch mít nějakou teplotu....
každopádně to je chůjovina, výkon to přidá to ano, bude se tam srát víc paliva než by mělo a to v dlouhodobym měřítku neudělá motoru dobře....

08.09.2010, 16:43 |
Ravo Ať si každý kdo chce dělat lowcost chiptuzing nejdřív pohledá na netu a najde si trošku informací. Princiálně něco podvrhovat seriové jednotce je nesmysl, je potřeba udělat kompletní měření a odladění na ten který konkrétní motor a měnit mapy v jednotce.
Hlavně ať si najde obrázky motorů zničených tímhle neodborným měněním parametrů = typické old school chipování TDiček pomocí zvětšení dávky vstřiku a jinak nic jiného bez návaznosti na ostatní parametry. Podpálené ventily, zakarbonovaý motor odpředu dozadu a jiné radosti nedají na sebe dlouho čekat...
ten graf natom chip no chip taková píčovina :DDD
Jestli to přiláká ty krasotinky na obrázku... :)
Juchůůů, to chci do superba! :) :) :)
To si snad s tim inzeratem jen nekdo dela prdel ne? Tohle jestli nekdo koupi, nebo nad tim snad jen uvazuje nemuze mit vsech pet pohoromade. Neuveritelny...