Navštíveno 9343x

nevite co by se s tim dalo udelat? mam kola ktere maji vystouple limce nebo jak se tomu rika a povedlo se me je skrtnout o obrubnik..
Snad z te fotky bude neco videt, alespon zhruba jake mam kola, je to foceno mobilem

obrousit a znova nalakovat, ale jinak ta fotka je uplne k nicemu..

13.09.2010, 08:39 |
PlusOne | Upraveno: 2010-09-13 08:52:51
Pokud to není moc pokopané, dá se použít tmel s příměsí hliníku - dělal jsem to na starejch kolech taky tak. Po zatvrdnutí jde krásně brousit, a hlavně má takovej ten šedokovovej odstín, akorát matnej. Nicméně, i škaredá záplata je lepší, než pěkná díra, říkávala babička...
Pokud je to orvané moc, tak sundat, vyzout, případně nechat dovařit, a srovnat na soustruhu.
A jinak jako P3RF3KT...

13.09.2010, 17:00 |
Kesam Fotka pěkná :D kdyžtak k tomu autu jdi blíž a dej detail na kolo navařit hranku je otázka 5 minut :-)
TemnyMagic: ovzy se mi na mail. Hned mě napadá několik variant dle částky, kterou jsi ochotný investovat. Nejrychlejší a nejlevnější by bylo vyleštěný patek popř. límců na celé sadě.
jj ja to vyfotim ale nvm kdy budu mit po ruce fotak a cas mam obvykle az v noci, tak snad co nejdriv :)
DUDU: no je to jen skrnuty, tak sem myslel ze to zahladim bo tak neco i sam, uz ted jsem do toho autina vrazil dost a navic me sere ze si tam neudelam moc veci sam, tak alespon neco bych rad
TemnyMagic: to je také řešení. Myslím, že vyleštěné límce by byla jiná káva. Jak říkám - kola dělaj auto :-)
na jednom je to dost ..

a na tbylych 2 jen lehce :
a 4. nic
co to zahladit vodnim smirglem 800 nebo 1000?

no pocky zas tak hluboko to neni :-D Alespon teda ty dve ne :-D Ok uvidime jak to pude. A kolikatkou bys koncil 1000 a pak rozlestit?
Btw. diks moc za rady :)
no jestli tohle uděláš 800 tak tě vezmu na brigádu :-) neb u toho strávíš mládí.
Záleží čím a jak budeš rozlešťovat. Někdy stačí končit 320.
ok, ok :-D Takze jak bys to udelal ty? zacit 80 pak neco mezi 320 a pak 320? :)
možná kdybys přestal sedět u kompu, zales si do garáže a začal něco opravdu zkoušet, byl bys už moudřejší :-)
Jestli to chceš "jen tak nějak" tak ti bude asi stačit i 80-180-320.
tak sem se do toho dal zkousel jsem ocistit, pak 180/320, ale ty ryhy se me moc nelibily, takze jeste 800/1000 pod vodou a prozatim sem se dostal k tomuhle

kolo co bylo nejvic poskozene, podle me...

a ted je natom alespon takhle

ty rýhy nejlépe odstraníš flexou s lamelovým kotoučem a pak vibrační bruskou, otázka 5ti minut a pak ručně tak jak si to dělal
ok, zkusim sehnat flexu a vibracni brusku, ale nvm nvm... Tohle jsem delal prave rucne, prtz nemam jinou moznost, alespon zatim ne.. Ale diky moc
tak si ji někde pujč, protože ti to usnadní mnoho práce a času a hlavně ti to pěkně srovná, já se s tím setkávám stále, takže ti radím rozhodně nejlepší a nejjednodušší variantu ;-)
lamelák hrubost 60, do vibračky 80 a 150 a pak pokračuješ ručně a za chvilku to máš ;-)