Navštíveno 20281x

14.09.2010, 00:20 |
Pluto Tak jsem po víkendu dopadl takto:
Za týden je RS-sraz a já jsem bez kol :-(

Ze by tam sly cerny kola?? :)
Ale mohl jsi alespoň dobře posekat trávu :-)
jak to jede na těch špalkách?
petura :DDDD
Pluto: nejak uplne nechapu, jak pisou kluci to je nekdo ukrad nebo s nimi neco delas bo jak? Pochybuju ze kdyby ti to nekdo ukrrad ze ti to tak pekne postavi na špalky.. takže co? :-D
Ať to je jak chce, ty podložky jsou masakr:-)))
a co tak použít ty co jsou na těch vratech?
Budou 18"....? Ještě ten podvozek a bude to bomba..

14.09.2010, 20:40 |
Kesam Jo masakr jako prase.
kurva pluto tak uz se vyjádři

14.09.2010, 21:51 |
swep zda se mi to a nebo tam nesedi spodek zadnich dveri s prahem? v tom miste to vypada nejak podivne
Kua Pluťáku kde je výsledek? :-D Jsem zvědav...
Pluto prosimtě psal jsem ti už asi před týdnem mail. Mám v něm pár otázek ohledně přestavby felicie kit car. nevim jestli jsi si to už četl, ale prosím odpověz. Díky. Jinak Fabia fakt supr

15.09.2010, 16:25 |
Pluto guster: Prosím, kontaktuj mě telefonicky. Mail jsem četl a když jsem ti chtěl odepsat, tak už jsem ho nenašel. Můj tel je 606637222...
no a ze by si nam rek jak je to s tema kolama??? :)

15.09.2010, 16:51 |
Pluto Tak tedy už nebudu tajemný. Od víkendu jsem se sem nedostal, tak ted se s vami podělím. Moje kolečka jsem prodal a koupil velmi výhodně kolečka nové. Jedná se opět o OZ Superturismo, ale nyní v provedení 8x18" včetně úplně nových pneu Continental ContiSportContact3 225/40R18. Té černé si nevšímejte, časem budou samozřejmě bílé :-)
Více foteček na
[ Link ] 

15.09.2010, 16:52 |
Pluto
supr,ja myslim ze by v ty cerny mohli v pohode zustat :)
v ty cerny to nevypada ani jak 18ky bila bude urcite lepsi :) a k tomu jeste ten podvozek :))))))

15.09.2010, 17:29 |
Pluto JJ, černá strašně zeštíhluje :-) a já chci obézní Fabii :-) Jsem prostě na baculky :-)
už je dej do bílé, ta černá nic moc, jinak kola super

15.09.2010, 19:00 |
choze já bych dal něco takového

To jsi tam nechal pod ni porad ty spalky? :-D
Ba ne, moc pekny. ;-)

15.09.2010, 21:11 |
Kesam K zemi :-)

15.09.2010, 21:26 |
Pluto choze: To nee, k Fobii WRC to nepatří.... Ale jinak pěkný...
Taky by me tam sedeli vic nejake kola typu compomotive,speedline atd... proste zavodni kola s 5-6 paprsky. A podvozek by to chtelo.. takhle to vypada dost srandovne. Ale chapu, vse postupne, jsem na tom stejne :)
crazy: Těžce se pleteš. Vůbec to není srandovní. Vypadá to hodně brutálně... A řekl bych že podvozek tam je slušnej...
Pluto: Nechceš si koupit kola rovnou v bílí a tyhle černý mě za pár přenechat? :-D

16.09.2010, 08:30 |
Pluto crazyape: Kola jsou správný, nikde není napsáno, že závodní kola musí mít 5 paprsků. Jinak samo, že podvozek bude, jak píšeš, postupně. Tady máš Fabii WRC na OZtách:

16.09.2010, 08:48 |
Pluto Spooky: Když seženeš zánovní kola s novými pneu v bílé, tak je s tebou klidně vyměním .-)

16.09.2010, 09:03 |
Alííí Já bych nechal černý, páčí se mi to. Stačil by jen pruh na kraj ráfku, aby bylo poznat že je tam nízkej profil.

16.09.2010, 09:45 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2010-09-16 09:59:24
tak nevim jestli jsem jedinnej slepej, ale 15.09.2010, 16:52 vidim uplny ho*no...
A zrovna ze tu probehlo to video s Kenem, tak bych klidne nechal ty kola treba do zeleny. Je to mozna uchylny, a puvodne to bylo spis na jdm karkach, ale jak je videt na jeho fieste, muze to vypadat dobre i na jinych autech.

16.09.2010, 10:21 |
Pluto H-Honza: Nevím, co na tom nevidíš, normální fotka z telefonu, nebo jak jsi to myslel...
Jinak dál nechápu, proč bych na to měl dávat jinou barvu než bílou?

16.09.2010, 10:43 |
Alííí Pluto: Začíná to zelenejma kolama, a končí 650 PS v motoru, trhací ručkou, a videama na youtube "Gymkhana test drive Czech Republic...." :-D

16.09.2010, 10:52 |
Pluto :-))))
no ja nevim, na ty fotce vubec nevidim kola, jak to je tmavy, tak jsem to myslel.
Proc jinou barvu nez bilou?
Proc ne... zvyrazni to a odlisi, a barva nejezdi. Navic to podle me bude vypadat zajimaveji nez bile, a pokud na to planujes valecne polepy tak by to taky nevypadalo zle ne?

Mam uplne ty samy akorat v 15" na 106 :) ceny jsou luxusni na to ze jsou to OZ.
Cece, na fotkach v 16.09.2010, 08:30 a 15.09.2010, 16:52 ty podvozky vypadaj skoro stejne vysoko, akorat teda ta WRC je stale o trosku nizsi i kdyz je zvedla na tech stojanech :D

16.09.2010, 11:53 |
Alííí Ta Fiesta je stejně pecka. SLINT Takovej malej hadraplán, a jak ho vyšvihli. Už aby Blocka sponzorovalo VW. :-D
Alííí: neser, teď bude chvíli u nás :o)
Fiesta je masakr. Nevím co je na tom pravdy, ale kámoš prý někde četl, že ta jeho Fiesta měla původně cca 850 koní, ale Block by to prý neměl úplně pod kontrolou, tak mu to snížili na 650 PS. Což i to je na takovou malou potvoru víc než hodně moc a ještě víc. Ale ruku do ohně bych za tu zprávu nedal.
Jinak bílá fobie se zelenýma kolama? To by fak mohlo vypadat hodně zajímavě! A Pluťáku, fakt bych to trochu složil dolů, takhle je to strašná koza a snad ani na sněhu nebylo WRC takhle vysoko.
a jak to bude s tim podvozkem? opticky to vypada hrozne velky prostor, pochybuju ze to bezny podvozky co maji kolem -60mm vyrovnaji, z toho co je videt bych tipoval ze bys potreboval 2x tolik, bude neco na zakazku?
Nebo mas v planu delat jiny ulozeni tak jako to ma origo wrc? Co jsem koukal u Jiraska v AirDesignu melo to wrc na hornim ulozeni tlumicu takovy misky cca 10cm hluboky, aby se tam ten tlumic vesel.
Pluto: to bude asi tim ze ja jsem uz zdegradovanej tema cosworthama a anglicanama :D

16.09.2010, 22:47 |
Pluto H-Honza: Bude to asi HP sporting na zakázku, co dělal i Kopeckým na jejich repliku Fabie WRC. Budu potřebovat nějakých 80mm dolů :-)
crazyape: :-)))

20.09.2010, 09:11 |
Pluto Mám tady jednu momentku z RS srazu....

20.09.2010, 09:31 |
Alííí Mně se to líbí. Bílý bych nedával.

20.09.2010, 09:44 |
Bucci neni ta fotka nějaká zkreslená??? mě to příde jak ty zkrácený fakový modely corvetty nebo 911... prostě to auto působí strašně krátký...

20.09.2010, 11:12 |
Pluto Nee, fotka sice upravená je, ale ne na šířku. To auto tak vypadá, jak to má velký podběhy, ale něco na ní upraveno je, schválně, kdo přijde na to, co?

20.09.2010, 11:13 |
Pluto Jinak co se týče barvy kol, tak budou černý do té doby, než budou polepy. S polepama půjdou do bílé...

20.09.2010, 11:32 |
Pluto Správně. Kdyby se mi to takto povedlo i ve finále, tak bych byl velice spokojen.

tak za me tomu porad chybi jeste hodne moc...
aby to vypadalo trochu slusne, predstavoval bych si pneu na urovni spodni hrany blatniku alespon.
No ono fabie normální se skládá celkem špatně navíc pluto jestli to chápu, tak tímto bodykitem se i zvětšily blatníky ne? Resp se posunula hrana výše než je normální fabie.

20.09.2010, 12:10 |
Pluto Vasekkch: Jasnačka. Blatníky jsou o dost větší.
H-Honza: Takhle to bude naprosto dokonalé. Fabia WRC není žádný lowrider, aby kola mizely v blatníkách. Tady máš pro představu originál:

20.09.2010, 16:09 |
Bucci Pluťák: auto nádherný, super práce, ale fakt to vypadá strašně vtipně :-)
divny, ty fotky jsou snad fuckt nejaky dojebany, pac ta Tvoje cos nechal virtualne snizit proste vypada jinak nez to wrc na tom podvalu, nevim :O/
prijde mi ze tam mas neco jinak, minimalne zadni naraznik je nejakej tenci ve spodni casti?
Treba nemam pravdu, a ve skutecnosti to bude v pohode.

21.09.2010, 11:00 |
Pluto H-Honza: Máš pravdu, je na těch fotkách nějaká kratší :-)
Zde je několik foteček z našeho RS srazu:
[ Link ]

21.10.2010, 23:18 |
Losky vypadá to teda fakt dost divně, jako kdyby ukradli 20cm ze zadních dveřích:( Spíš to bude asi nějak divně vyfoceno
Auto pěkný na těch fotkách i kola jen mě furt tam nesedí ta vejška jinak fakt super