Navštíveno 8455x

Nazdar, mám prosbičku o konzultaci koutoučů + desky, nebo celý set včetně brzdiče, každý prodejce říká něco jiného, někdo ferodo, někdo brembo a já fakt nevím, nemáte někdo něco testlého na extrem???Díky M.
píšeš ferodo, ale to má několik tříd, tak které myslíš? jen doufám že ne Premium, protože to by jsi byl blázen, a jaký extrém máš na mysly, já třeba dělam EBC a lidi jsou snima spokojený
No neviem čo je pre Teba extrém, ale začínal by som zhruba tu:
[ Link ]

22.09.2010, 21:37 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2010-09-22 21:51:52
co muzu rict za sebe, tak co jsem resil na moje evo - Ferodo kotouce vrtane po mesici klepaly jako prase. Reklamace uznana. Brembo kotouce nedopadly o moc lip, reklamace uznana.
Skoncil jsem na racing kotoucich Galfer - klasicke plne kotouce bez der a drazek, a deskach DS2500 a byl jsem maximalne spokojeny co se brzdneho ucinku a trvanlivosti tyce. O tom ze to studeny nebrzdi a ze to studeny i teply vydava desny pazvuky psat nebudu, protoze to je o 2500 zname.
Nevim co povazujes na extrem. Ja mel evo na svezeni, takze ty brzdy dostavaly dost. Dvakrat jsem byl i na okruhu, stale v pohode.
Pokud bys planoval nejaky trvale zatezujici vyuziti auta treba na tech okruzich, asi bych zvazoval klidne nejakej ten kit jako pise Slim.
nebo by se dal jak píšou nahoře nějaký kit, třeba D2 Racing dělá taky kity přímo na auto
mam tu na prodej z BMW x5 což bude mít hodně podobné uložení, chce porovnat
6tis pístkové brzdy, 355mm závodní kotouče, destičky,pancéřové hadice, stav 1a skoro nové kotouče a bude tam i pěkná cenovka cca 17tis set
xenonman: Důvod prodeje? Jdeš do lepšího a nebo vracíš sérii?
ne prodal jsem auto a samo jsem je vyndal jinak max spokojenost najeto na jednom setu 25tis a na druhem co mam 10tis a brzdi perfektne...