Navštíveno 10792x

jak to cele začalo auto se koupilo jako lehka bouračka na předek

23.09.2010, 18:42 |
xenonman | Upraveno: 2010-09-23 18:56:45
no a samo bez ladeni by to nebylo ono takze se malinko upgradovalo :-) a vysledek je tu

nás nenasereš :) pro normální lidi tu je wintercar něco za 20-30 max né za 200-300 :)
koukám že i detaily jako volant padly za vlast :)
Nismo.Power ale tam to je kolem dvacky za ND -))
to je pak ale winterND a né wintercar :)
no tak auto je celkem dobre vybavene, nezavysle topeni, maxidot, vse v elektrice, xenony, navigace, dest senzor, tazny, jeste tu mam pripravenej novej rs podvozek zadni rs brzdy atd kdyz uz tak uz jinak auto je rok vyroby 08, 2,0 tdi ted uz cca 175ps po cipu:-)
Dane sorry, ale co si tomu autu udělal že se tak mračí? :D

23.09.2010, 19:06 |
Augi Pěkně, Dane, pěkně.... ;-)
to ja nic to pani v MB :-)
kdyz uz se to delalo udelal se parkovaci system i na predek na zadku original takze se vse krasne zobrazuje na navigaci, kdyz vse bylo rozdelano je tam satelitni vyhledani, bezpecnostni folie, multi volant 8x airbag :-) xenony originál a funguje i ted jeste par detajlu jako nerez rs koncovky a auto bude hotove...
ješte ta antena:)) asi by jsem dal volant z face octy RS multifunkci!Jinak moc pekny ani jsem nečekal,že v této barvě to bude pekny!A kola dej neptuny:)

23.09.2010, 19:35 |
ps Este znaky RS a bude to dokonalé
jo znaky ješte kup:))ode mně:))
nechápu kombinaci výbavy a téhle barvy ....
To ani winterwagen nebude ne? Ho streli jeste pred zimou. :-D Ale jinak moc pekna prace.
takovýhle máme služebáky :o) ta barva je šílená

23.09.2010, 21:16 |
Kesam Modrá je dobrá medi :D pěkně jsi si stím vyhrál.
no a kdo rika, ze zůstane modra :-) příští týden se vybera barva ...

24.09.2010, 08:13 |
Veva noooo, pěkná práce! :-)
no dodělávat bude pořád co... Climatronic, vyhřívaný sedačky, samostmívací zrcátka...
mě se líbí, jaký jsou ty koncerny skládačky, člověk koupí holotu a za pár dní do toho nastrká skoro plnou:-))
že by folie? v bílé je mnohem hezčí ...
tahle modrá je hrozná na každým modelu, já v tom furt vidím avii :o)

24.09.2010, 13:16 |
BadyS v bílé bude supr, taky hledam nějakou pecinu na čumák v bílé, ale je ted hov*o co na koupi
Jako Tommas.... :o)
Co to ma za motor?

24.09.2010, 13:52 |
Kounect | Upraveno: 2010-09-24 14:08:35
Píše ne? 2.0TDI
Ta kapota tam sedí ta originál? To je fakt skládačka...to máš místo kostiček na hraní ne? :o)
Ale nabourany to bylo hezky.. Tak akorat.. :o)
to je provokace, prej wintercar :-DDD tyvole spousta lidi nema takovy auto ani jako sumercar :D ale jinak je pekna. Ja z tohohle faceliftovyho RSa uchcavam!

24.09.2010, 21:32 |
FBS Pecka. Teď si všichni vzpomeňte když facelift vyšel a to bylo keců jak je to hnusný, co to je za haluz atd :-)

25.09.2010, 00:18 |
cuir nevim jestli mi to prijde jen na fotkach a nebo jestli je to tak i v realu ,ale ty predni blatniky mi prijdou opravdu moc vybouleny a nehodi se to k zadku auta. Je to nejlepe videt na fotografii z vrsku co smeruje sikmo na pravej predni blatnik. Ale jinak samozrejme prace super a je to dost haluz. V bile barve uz to tak nevypada vyboulene a hlavne v ble je to fakt pekny auto. v te modre se mi to vubec ,ale vubec nelibi.

25.09.2010, 01:12 |
Syrup jak nekdo muze uchcavat z faceliftovanyho RSa to fakt nepochopim :D

25.09.2010, 09:16 |
Alííí Mně se to líbí moc, koncern já můžu v jakýmkoliv množství. Jen pořád čekám nějaký KOLA (nemyslím 23"), a čekal jsem teda nějakej experiment se světlama, a ne jen "obyč" xenony.
aliii: kdybys chtel 23" pneu tak mam :-D
Me se libil tvuj minulej "upgradovanej" winterkchar od skodofky:) ten byl prisnejsi, tohle je tuctovka:D
kola budou nuda 18tky leštěné, jinak samo tohle elektrony zimni 16tky, světla zatím si hraju abych rozběhal natačení do strany takže nuda jak píšeš
dneska bylo hnusně takze jsem si hral

Dan: :o) pěkný LEGO. Ty brzdiče jsou čím? Alkyton?

29.09.2010, 16:10 |
Aegis by mě fakt zajímalo, jak vypadá summercar...

29.09.2010, 16:21 |
Wasp to Aegis: U xenona vypada summercar jako Honda S2000 =) Teda ne jenom vypada ona to je Honda S2000
a na normální ježdění X5 :o) njn, kdo umí, vozí si v zimě prdel v ochcávce ;o)
Máš to pěkný Dane a v té bílé to bude super.