Navštíveno 8607x

Zdravim!
Trosku jsem premyslel nad repasi mych tlumicu.
Mate s tim nekdo zkusenosti? Vyplati se to?
Pomer cena/kvalita provedeni/vydrz?
Pripadne, kdo to nejak kvalitne dokaze udelat?
vyplatí se to jen u tlumičů který se blbě sháněj nebo jsou dost drahý...... jinak to nemá moc smysl
no ono se jedna konkretne o tlumice Koni
jo kdybyste nekdo mel doporuceni.. potrebuju repas na tlumicich fabtech.. na offroada... diks
Předpokládám, že to skuutr chce na swifta. Tak jestli se to vyplatí u tohodle typu. připojuji se s dotazem.

29.09.2010, 11:31 |
clown no jestli si pamatuju dobre, tak za to nekdo chtel 1500/kus .. coz jsem sam tenkrat odpiskal :o)

29.09.2010, 18:11 |
trlon Takové směšné ceny bych chtel taky.
My dávali ted na subku repas Riegrů s 2ma rymouty 50tis:-))))
HP Sporting cca 6000 bez daně za 4ks na Filcku přímo u Huška.

30.09.2010, 18:48 |
-Hans- | Upraveno: 2010-09-30 19:03:18
prej by měli vydržet 30-60tis. v běžnym provozu
muzu te uklidnit, ze KONI ti nikdo v CR nezrepasuje... HP mi (mimochodem po 4ech mesicich co jim tam lezely!!!) oznamili ze to ma atypickej rozmer pistnice, takze mi je neudelaji... shanel jsem velmi dlouho az jsem to vzdal a koupil novy
-Hans-: :o) 30tkm bude hodně opatrnej údaj..60 myslím 100% ...a jinak kámoš Mára jezdí Filetu 1,6mpi od novejch HP a už má po Praze nalítáno 130tkm(celkově 180) a tlumiče pořád dělaj,to co maj...takže pokud to dělaj Huškovic pořád stejně dobře,nemám o HP strach.. :o) Nejvíc mě baví recenze typu: koupil jsem si JOM,InterAlloy,LowTec a najeto 4500km a dobrý.... :oD
co máš za auto, dělám Koni-ky, tak bych se ti na to podíval, co se stím dá dělat