Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > White LED Angel Eyes Ring Marker

o Navštíveno 7435x o
o 04.10.2010, 21:15 | The-KOZZY
Nazdar. Nejspis to je dotaz na Xenonmana, ale pokud nekdo ma zkusenost, tak at se prida. Jde mi o zda tato super dioda opravdu zmeni barvu origo AngelsEyes, nebo to stoji za 3 tecky a je treba koupit i novy, prislusne zabarveny, krouzky. Chci to na e39. Mam sice 99, ale svetla bz mela byt facelift, coz vede na dotaz cislo 2: jak poznam, jestli se to hodi do mych svetel?

o 04.10.2010, 21:18 | The-KOZZY
a dotaz cislo 3: je velkej rozdil v typu 80LM a 180LM?
o 04.10.2010, 22:03 | Cossie
předFL nemá AE, tudíž pokud máš originál po FL světla, tak ti to zaručeně barvu kroužku změní, ale bacha abys neměl nějaký napodobeniny po FL světel, tam bývají AE řešený většinou jinak ;-)
o 04.10.2010, 22:22 | xenonman
pokud budes mit original tzn hella, tak je jedno jeslti to budou xenon nebo halogen h7 jsou napajene jednou zarovkou a ano lze u nich zmenit barvu svetla do bila vetsinou jsou na prodej 3w a ted je nove prodej 5w diod coz je uz dida co puziva audi a to ma pak celkem vyznam.
ale jako dennnisviceni to stejne nebudes moci pouzit pouze jako parkovacky
o 04.10.2010, 23:30 | The-KOZZY
No predpokladam, ze mam origo. Je na nich vicekrat oznaceni HELLA. Nad dennim svicenim jsem nepremyslel, spis mi slo o design, ty zluty origo AE jsou takovy slaboucky.
o 04.10.2010, 23:33 | The-KOZZY
2_xenonmam: takze doporucujes ten silnejsi/novejsi model? Btw. mam dojem, ze jsi tady neco o tom psal. Mas to ve svem sortimentu, popr. za kolik? Na tvych strankach jsem to nenasel.
o 05.10.2010, 07:54 | xenonman
budu tam do vyprodávat pár kusů, takze udělam asi i lepš cenu, co mam ještě na sklade a budu objednávat uplně něco nového

[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4276 sekund.