Navštíveno 8193x

chcu se zeptat... zdali je moc velka chyba.. kdyz dam na zadni napravu na pravou stranu 20mm rozsirovaci podlozku a na levou stranu 30mm ?! ... jak se to bude chovat do zatacek ?! po rovince by to snad vadit nemelo.... jedna se mi o to ze jsem daval autoklempirovi at mi navari blatniky (rozsireni) a ten umelec me navaril jednu stranu ze je kolo zaroven s lemem a druhou stranu je kolo vudci lemu o 2 cm zastrcene ... chcu aby kola tak 2 cm trceli ven.. ale kvuli tomu aby to neslo poznat moc.. tak bych potreboval dat na kazdou stranu jinak sirokou podlozku... proto se ptam.. je to mozné ?! ... nebo je tohle uplna blbost ktera mi rozhodi cele auto ?!

07.10.2010, 23:11 |
JR odpovedel sis : tohle je uplna blbost ktera ti rozhodi cele auto!!!!!
blbost.. at to ten umelec predela nebo spis at to predela nekdo jinej
no ono ja sem taky blbec... protoze jsem si toho vsiml pozde az uz jsem vsechno zakitoval :( takze mam vicemene vsechno uz hotove na lak.. ale proste me nenapadlo ze by to mohl tak zkundit... a tak sem to nesledoval.. ten borik je klempir uz nekolik let necekal jsem ze by neco takoveho mohl udelat a jeste po me chce 10 000 za to ... samozdrejme sem mu dal jenom pulku protoze tohle me za tolik neprijde.. no a nevim co s tim nechce se mi to znovu delat cele tak proto jsem hledal nejake jednodussi reseni :)
a rikate ze i centimetr jinak je vlastne jakoby moc jo ?! .... chcu to ve predu na obe kola 20 mm a do zadu na prave 20mm a na leve 30mm.. a bylo by to vsechno stejne... ale nejde to tak teda jo ?!
me by taky asi nenapadlo to hned kontrolovat, tak si poucenej pro priste :) jinak 10tis je docela paleta za to :O a jak se k tomu borec vyjadril ?
nemam zkusenosti ale osobne bych se toho bal...

07.10.2010, 23:27 |
Kesam Tak dej jiné et kola :D
no ja sem prave spolehal na to ze kor kdyz je to známý tak ze to udela snad dobre... tak sem to nekontroloval az predevcirem na me kamos ze ty mas povolene kolo nebo co ze ti jedno couha vic nez druhe.. rikam co .. podivam se a hle.. jedno je zastrcene o 2cm a druhe o 3cm.. rikam no tak to je fajn.... jako 10 000 mu za to fakt nedam .. protoze to vazne sprasil .... a to to auto u nej jeste stalo v dilne 4 mesice porad to odkladal a najednou to mel behem 3 dnu hotove.. a to me tam delal jen 4 lemy a zavareni bocnich list .... asi to chtel met pak proste rychle z krku tak se na to vysral a udelal to tak jak to je no ....s tema podlozkama.. jako taky me to prijde divne zejo.. ale prislo me to jako nejlevnejsi nejrychlejsi a nejjednodussi reseni jak to udelat tak aby to opticky vypadalo stejne ... jinak teda odrezat jeden lem... a udelat ho znovu tentokrat bych to dal ale nekomu jinemu ... ale tohle je pro me narocne reseni ... proto se ptam na ty podlozky :D ... nechce se mi to zase cele kitovat protoze vim ze zakitovat jeden lem mi zabralo 3 dny aby to bylo vazne tip top.
kesame kdyz das kola s jinym etem tak to stejne porad bude jedno ven a druhe zaroven s lemem.. tim si nepomuzes.. to by muselo mit jeno kolo ET20 a druhe ET30 (priklad) .. ale to docilim prave i tou podlozkou jinou
naprostej nesmysl, tohle bych v životě neudělal....
omlátit to klempířovi o hlavu!
tykeev: no na to uz je hold pozde.. jsem blby ze jsem si to neprohlidl poradne detailne esi vsechno sedi a licuje.. hold za blbost se plati.. ale nenapadlo me to ze by zrovna on by to mohl takhle zkurv*t
takze rikate.... podlozky v zadnem pripade v takovem slozeni jo ?!
podivej se na to objektivne a sam si spravne odpovis, jestli to nespravis teda tak pak s lakem atd to uz predelavat nebudes ;)

08.10.2010, 09:15 |
Alííí Na přejetí od klempíře do lakovny asi ano, ale do provozu rozhodně NE !
U klempíře práci reklamuj at to dodělá, pak mu doplať zbytek, a pak teprve lakuj. Centimetr je sakra hodně. :-(
Alííí: no jo centimetr uz jide docela videt .. on me to neopravi to vim jiste.. a kdyz jo tak uz to nezakituje :/ a kdyz si spomenu jak sem se u toho narozciloval :D tak premylsim ze to udelam nejak jinakakorat jeste nevim jak :(

08.10.2010, 13:18 |
Alííí Pak teda škoda auta, no. Co je to vůbec za skvost bez lišt a s širokýma blatníkama?
tak nevim jestli je to skvost.. vim ze par lidem se to urcite libit nebude.... ale je to moje srdcovka... nicmene mi nezbude nic jineho.. nez ty zadni lemy predelat no :(

mel sem 205 ktera byla naborena a pri rovnani se jim asi nepodarila naprava (ulozeni-napravu sem kvuli tomu koupil jinou a stejny) dotahnout ok, bylo to prave o 10mm na jednu stranu, doladili to jinym et na jednom kole aby kola byly stejne.. kdyz jsem dal vsechny kola stejny, neslo s tim jet... tzn mit zadni kolo o centak jinde v zadnym pripade.
klempir bude umelec a auto je podle me sprzneny, ale to je jak rikas vec v kusu. tyhle stary auta vypadaj nejlip v origo stavu.
assassin: jak rikas.. vec vkusu me nejak nezajima esi se to auto libi ostatnim ... ale esi se libi me.. a to se mi libi :) .... praveze stare auta v origo stavu se me nelibi ani nahodou :D ... vec vukusu .... nicmene abych se vratil k tem podlozkam... tak vidim ze to hold budu muset asi prevarit.... ze to nepripada v uvahu jak rikas ... bohuzel... sem pouceny ze ne vzdy ze znamosti je vsechno nejlepe provedene no:)

08.10.2010, 18:15 |
Mr_xx | Upraveno: 2010-10-08 18:32:52
wow... Ja bych po klempiřovi požadoval zcela určitě nahradu !
Určitě bych to neřešil podložkama, zmenilo by to jizdny vlastnosti
Jinak co se tyče Hondice... Je to aspon VTi?
Mě se na hodne libi JDM štylo...

08.10.2010, 20:00 |
Kesam Jk to mohl zkurvit nechápu stejně tam mám kolo když tam navařuju lem ne?
Mr_xx: no podle me by to taky zkurv*lo jidni vlastnosti ale tak zkusil sem se zeptat :D v podvozku se moc nevyznam :)taky nechapu jak to mohl zkurvit KESAME kola k tomu mel.. narazniky taky prahy .. proste vsechno mel k dispozici... a stejne to udelal jinak.. a dneska sem zjistil ze ten levy lem je dokonce o centimetr delsi :D ... takze jako oba pujdou do haje.. a znovu no :) hold duveruj známemu tvému :)))
jinak teda neni to VTi ale swap H22A7 ... cili motor z Honda Accord type R.... 220Hp....ne dobre :D 218Hp