Navštíveno 11341x

Takže od spustění brouka na silnici uběhli Dva a půl měsíce a my jsme o 3500km dál... Zatím spokojenost...! Jediný větší problém nastal hned první výjezd na příbram a to šutr jak kráva do předního okna... nejdřív malá prasklinka, D1 ale dodělala svoje... Teď čekám až mi v belgii vyrobí sklo nové...
nicméně proběhly 4 srazy, přibylo 5 pohárů... to jsem spokojenej ;-)

další pro mě potěšitelnou zprávou bylo to, že se brouk již dvakrát profi-fotil... jednou pro A&Tuning...

a jednou pro Moravia Youngtimer club ;-)

s winterwagenem...

12.10.2010, 09:02 |
iwi Pokud se nepletu viděl jsem minulý týden snad ve čtvrtek nebo pátek před Olympií a moooooc hezký.
sem si poslintal triko a klávesnici...
heh a navíc neumím počítat... srazů bylo pět, pohárů šest :-)))
Nicmene 3500km vicemene bez problemu, jen zatim porad dotahuju nejaky sroubky jak se vyklepavaji na nasich vybornych silnicich... :-)

na sroubky existuje lepidlo na zavit ;) a kupodivu to docela pomaha ;)
no narovinu... to tam prave je :-D a i tak se nektery povolujou... ale to u tohohle auta je zajetej kolorit, takze zadna zmena :-D

12.10.2010, 09:26 |
Pekys Naprosto dokonaly, a fotky v továrně jsou pecka. Vsechny palce nahoru :)
Moc hezky taky palec hore jen tak dal

12.10.2010, 09:57 |
rcman Tak, jsem se právě udělal na klávesnici....
Fakt krásný auto!!!
Luke-Jeep: krása! krása! krása! ...a fotky ve fabrice..no comment! :o) Prostě paráda..gratuluju!

12.10.2010, 10:31 |
TROY další sběratel pohárů )

12.10.2010, 10:32 |
ddawe krásný fotky, krásný auto, prostě TOP
LJ -> aha, no tak to je zajimavy, ze i pres to se to povoluje, ale tak holt do je dan za ceské silnice...
Prekrasne auto, a tiez fotecky :-)
SUPER! Jen škoda že jsi na to profi focení nesundal tu zadní RZ. Ta přední mě tam nevadí, ale ta zadní mě to tam vyloženě kazí. Já na jedno focení sundaval mlhovku, která tam taky není úplně ideální.
Tuner: takovyho srani s tim :-D dej pokoj :-D
Sroubky se mi taky povolujou, hlavne horni ulozeni tlumice na predni naprave, holt ceske silnice jsou super.

12.10.2010, 12:04 |
Augi L-J: Máš to pěkný :-)
gratulace pane k letosnim uspechum a verim,ze se neusne na vavrinech a dotahnou se veci o kterych jsme se bavili..
Jinak foceni super,fotky jedna basen a jsem rad,ze ti vysel i AT..
vidis
jsme ti rikali ze modra s bilou bude nejlepsi :-))
jinak samo taky gratulace

12.10.2010, 15:32 |
Kesam Dobrý dobrý :-)
za chvílu už ty poháry budeš odhadovat tak nějak zhruba po desítkách :-D, pecka největší!!

12.10.2010, 20:22 |
masz Moc hezky broucek :-)
paráda!!! a ten bílý proužek to fakt chce, :-) šak víš ;-)

14.10.2010, 13:51 |
swep L-J: kde je ta tovarna ve ktere se to fotilo?
nejsem si uplne jistej ale myslim ze to je zchatralej areal Kralovopolskych strojiren v Brne.
Brno, Zbrojovka, Prakticky v Židenicích
Jak to tady ctu, sama pochvala. Uricte na miste a souhlasim s ni, prace bylo hodne. Jenom si nejak nemuzu pomoci, ale nelibi se mi 2 veci, ty divny prouzky v prechodu blatniku <-> kastle, ale neprocital jsem nikdy vsechny diskuze ve fotoreportech, takze nevim jestli to ma nejaky hlubsi smysl. A za dalsi ten zadni poklop, budi to ve me dojem zavarenych prdeli ala boom na konci 90tych let. Ale jinak libi ;)
ty prouzky jsou tesneni mezi kastli a blatnikem... jsou tam vzdycky... jen misto cernych jsem dal bily...
Zahlazenej zadek jsem na broukovi chtel vzdycky - videl jsem to na jednom v nemecku... a jsem spokojen ;-)
prikladam fotku jak to s tema "prouzkama" vypadalo predtim... ale cerna je pro decka :-D

ty fotky ve fabrice jsou fakt dokonaly