Navštíveno 9404x

Mam prakticky dva dotazy, musel jsem si z vrakovišě v Praze vybrat nějaký zboží aby mě nepropadli peníze, tak sem si vzal stříšku na fiestu.
A muj dotaz zní dát jí tam nebo ne?
a, Pokud né, kolik to má prodejní cenu kolik bych si za to moch říc?
b, pokud ano do jaký to dát barvy ? či jestli to můžu nechat v tej černej jelikož nejsem tedko dobře na tom z penězma

a tady fotku auta Lepší fotku nemam kde by bylo vydět barevný sladěný

12.10.2010, 17:39 |
JR Kdyz vidim barevny sladeni tvyho auta, tak bych cernou strisku vubec neresil :-D
jako JR... to je uplne fuk..

12.10.2010, 17:47 |
Nora trochu to kvete a přitom podzim v rozpuku
Nora: no hlavne aby to nezacalo opadavat... :)

12.10.2010, 18:42 |
sk8ty :D :D :D
Tak hlavní tady taky je otázka kolik si za to můžu říc?

12.10.2010, 23:30 |
Kesam Tak za A: Pokud je to originál RS tak max 500kč
A za B:JAk píše JR a lakuje se to nahovno jelikož je to guma a pak to praskne ale na tvou fiestu to nech jak to je a počítej stím že až tam navrtáš těch asi 8 děr tak ti bude chcát dovnitř takže tamn dej silikon a nebud tak rychlej jako já.
Za C. Nechceš celé vrata zadní odemě??? ta stříška tam je a máš to vyhlazené :D
kesame: já kdybych nemusel tak jí neberu ale tady to je na dlouhý vysvětlování. Možnost C nechci, asi kolem 8 sem mluvil s kámošem tak si budu moc udělat za cenu materiálu. Takže to stříknu do bílí :)
já si myslim že to je bezcenný..... mám jí taky na tý druhý fiestě a přemejšlim zdali to tam dávat či ne.... takovej pidi spojlírek :)

13.10.2010, 12:42 |
endru.ondra | Upraveno: 2010-10-13 12:59:25
Nismo: JÁ kdybych nemusel tak to neberu
pokud ji mas vicemene vnucene tak to neres a dej ji tam
DJ.UFÍK : ano jezdí a docela i dobře jen to nevypadá moc dobře ale momentálně mě to stačí
A je to tam

c00l .. kolik přidala HP ?
:)
Kotass: 1555 Kw
Pro příště bez zbytečnech OT. V uvodu máte vysvětlení proč sem to bral.

15.11.2010, 12:53 |
Alííí JR :-DDDDDDDDDDD