Navštíveno 8743x

15.10.2010, 14:01 |
Skaletonz | Upraveno: 2010-10-15 14:18:59
Zdravim. Sériový podvozek nadobro odchází tak se koukam po nějakym pevnym sportovním podvozku. Mám 2 kandidáty:
[ Link ] a
[ Link ] kdyby měl někdo zkušenost nebo jinou alternativu v podobné ceně a kvalitě tak budu rád. Díky

15.10.2010, 14:53 |
Lu82 weitec je druhovyroba Kw takze ani z jednim chybu neudelas, hlavne ne zadnej Jom,Vmaxx a podobne
Lu82: Právě,že o ničem jako je JOM atd. ani nepřemýšlim. Ale to, že weitec je v podstatě od KW jsem nevěděl. Díky za reakci.

15.10.2010, 23:10 |
JR Weitec neni druhovyroba .... Weitec je KW!!!

17.10.2010, 01:18 |
Meda A ma nekdo zkusenosti s podvozky XYZ Racing? Pry za malo penez dost muziky, nevozi to nahodou nekdo na aute?
Jde jen o samolepku stejne vsechny podvozky vyrabi jen dva vyrobci a v zaveru jde jen o expedici tak ze at vemes to ci to je to jen otazka penez
koupil jsem si weitec podvozek na A6C4 a na tlumicich je vylisovano ALCO..
KW si nechává vyrábět tlumiče pro nižší řady u AL-KO... od varianty 2 a výš je dělá KONI
OK.vedel jsem ze se tu dozvim co a jak...docela me to zarazilo kdyz jsem rozbalil krabici:-)

17.10.2010, 22:39 |
JR Pokud se jedna o evropske vyrobky, ktere maji vyrobu v eprope, tak chybu neudelas ani s jednim. Je jedno jestli jde o Weitec, KW, HR, Koni, Bilstein a podobne, ale vsechno to jsou velmi kvalitni vyrobky a jsou opravdu vyzkousene a odladene.
Jestli sahnes po cinskejch podvozkach jako Jom, Supersport, FK, XYZ ... tak necekej zadnou extra velkou kvalitu, vydrz a taky technickou podporu v pripade reseni nejakejch problemu.
Pokud jde o vyrobky KW-automotive, tak je uplne jedno jestli to bude Weitec nebo KW, protoze pouzivaji stejne tlumice i stejne pruziny a je to uz pouze o cene. Pokud chces, tak mi nejak pres den napis na ICQ a muzeme to nejak vic probrat.
taky se sem přifařim - někdo zkušenosti s Weitec Hicon GT (štelovatelná vejška a tuhost)...? Je to už vyšší řada od Weitecu, má teda taky něco od KW?

18.10.2010, 14:20 |
JR patrony jsou stejny jako KW V2, akorat obal je jinej (neni nerez).
A co AP? je to shit a nebo se to dá? Spíš mě teď zajímá porovnání vůči Weitecu, KW a HR už jsou jiná liga.

29.10.2010, 22:10 |
JR AP ma stejny tlumice jako Weitec a KW, jenom pruziny delaji jinde. Za ty penize co stoji, tak nema konkurenci.