Navštíveno 8333x

zdravím, potreboval bych vedet jaky budu platit ekopoplatek kdyz auto nema v papirech vyplnenou kolonku euronormy jen ma v dodatcich napsanej rizenej kat S-2 díky moc
další možnost je, pokud to auto přeco jen nějaké to EURO spolnuje a jen to neni dopany v papirech je nechat to zapsat. muzes pak mit treba EURO 1 za 5000 a zapsání cca 1500...
ano, to je taky možné..... v tom případě doporučuji dojet na stk, co spadá pod DEKRA. za 1000 ti udělají výpis, jaké plníě EURO. Pokud auto neplní nic, tak ti ten litřík vrátí...

16.10.2010, 22:38 |
Kesam Jo takhle to měla segra s filckou rv 96 zapsání 1000kč Bursík to měl dobře promyšlené aby nakrmil všechny kokot.
Další možnost je zapsání podle ZTP (základní technický popis) pokud je v TP zapsán a na ůřadě se bude někomu chtít se na to mrknout :-) Další možnost je pokud byl dělanej duplikát, tak mrknout do spisu na původní TP, je možný, že při vystavení duplikátu to někdo nezapíše. Pokud máš TP odhlášenej z jinýho úřadu ,tak je spis tam :-) Tak jsem to už zapisoval několikrát..
jestli to chceš levněji než za 10, napiš mi mejla co mám v profilu ;-)