Navštíveno 9640x

10.11.2010, 21:44 |
Komba Čau,měl bych otázku.Čím omotat sací nebo výfukový potrubí,aby se moc neohřával nasávaný vzduch.Doufám že mě chápete co mám na mysli a tušim že to měl i Tuner na své škodovce,tak něco podobného.
produkty thermotec, alebo lacnejsie ekvivalenty.... osobne mam thermotec a musim potvrdit ze to funguje... akurat pri omotavani treba mat dlhy rukav lebo je to ako sklenna vata a potom sa budes 3 dni skrabat....

10.11.2010, 22:12 |
Komba a mohl bych dostat přímo doporučení na konkrétní výrobek nebo čím by se to dalo ještě nahradit?
primo konkretni vyrobek je thermotec :o))

10.11.2010, 22:23 |
Komba jojo už je mi to jasný :) třeba toto že
[ Link ]
taky sem použil Thermotec
ozvi se mi zira pres den na icq :) jsme vyhradni dovozci Thermotecu do CR, poradim co a jak, kolik toho bude potreba co konkretne ;] 121941406
Vse je skladem s dodanim do druheho dne.
privterim se s dotazem, co na tu pasku rekne turbo?? diky

11.11.2010, 07:33 |
Komba Oukej Rajdlos,dneska se ti k večeru ozvu,dík ;)
Fox_cali: turbo na to nerekne nic, mam to sam na turbo motoru, mam obaleny downpipe, vyfukovou cast turba, naopak prave se zlepsuje vyplach motoru, rapidne klesne teplota pod kapotou, snizuje se turbo lag
A co na to řeknou seriové svody, pokud by se tím omotali? je to problém?
Pokud pásku, tak jedině origo Thermo Tec, měl jsem v ruce i lacinější a působilo to dojmem, že se to dřív rozpadne.
plno lidi mota i seriove svody a bez problemu
taky se pridam k tomuto tematu a zeptam se zdali nekomu kdo z vas tuhle pasku mate nezbylo treba par metru navic ? dejme tomu 2-3 metry.. nechcu to na svody ale na konec vyfuku aby mi to nezkroutilo naraznik ... nezbylo nekomu ? odkoupim :)
prodavame i kratke 4,5m od 450kc
www.thermotec.cz sekce Termo izol. pasky

11.11.2010, 21:35 |
Komba Rajdlos,jak to vypadá s tím icq,přidal jsem si tě,ale nikde tě nevidím,nevim jestli tam vůbec jsi.Mohli jsme se na něčem domluvit ;)
taky jsem si te pridal, bohuzel ode dneska do ne jsem u nasich nejspis bez icq, kdyztak majl hpp@wm.cz :)