Navštíveno 7492x

Zdar neřešil někdo nahodou u tohoto koncernoveho motoru piskání?rozvod s řemenama je vyměněny asi 5000 km z5 píska hlavně za studena a v tahu na volnoběh jak přidam nic! připomina mito zvuk jako když se rozechvějě bypasovy ventil v turbu když chytne vuli kazi se to na těhle motorech?
a měnila se i napínací kladka pro řemen ? řek bych že asi ne což u těhle motorů bejvá fatální chyba která končí motorem na kaši...
když už tady odchzí turbo což neni nic neobvyklýho tak né regulace ale normálně vyhází olej do sání, auto začne lehce čadit čehož si většinou ani nevšimneš ale to je uplně jedno neb turbo ti ten olej prostě vyhází a než si všimneš že ti blikne mazání tak je stejně už pozdě a minimálně levý vačky budou zadřený :)
no děla to i bez řemenu tak mě asi stoho trefi:-)turbo u toho auta ma wtc?napada mě že lopatky co se mnatačeji že se rozechvěji když maji vuli u takoveho vozu něco zjištovat je celkem masakr
no když to dělá i bez klínáku tak to je teda divný....
jede to normálně (přidřený čerpadlo) ? ?
turbo má variabilní lopatky ale kdyby viděl jak to v reálu funguje tak ti hned docvakne že tohle se jedině může zasrat a přestat hejbat ..... vibrace tam nepřicházej v úvahu....
ja nevim, prostě tak i tak bych sundal levý víko ventilů a podíval se na vačky to je to nejrychlejší na tomhle vraku co se dá vždycky zjistit , pak bych zkusil vůle osičky na turbu zdali náhodou neni tka vykvedlaný že už došáhne na stěny......
zkus to třeba nahrát video a hodit to sem jak to zní....
satas tu určitě taky něco hodí když si toho všimne....
vim jak ty lopatky vypadají měl jsem takove turbo snad 10 krat rozebrane ale že by třeba měly vuli nějakou a vyfukove plyny je rorechvěly nevim na mistě jak přidam plyn tak piskani obtižně navodim ale v tahu při rozjezdu když žačina auto rvat(stači pul plynu) tak to kviči jak svině ale stači malinko ubrat plyn a je ticho přidam kviči zuk se da přirovnat k piskani klinaku ale ten tam nemam.Čerpadlo asi ne vykon je dobrý a viko no měl jsem dole prave i leve a vypada to ok takže rozvod?ale je divne že hlavně v tahu na mistě to uděla sem tam
nevim rozvod se toči pořad stejně jestli mam 3000 na mistě nebo v lehkym tahu 3000otaček myslim si že odpor na řemen bude přibližně stejny no nevim