Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Názor na vozítko

o Navštíveno 7739x o
o 15.11.2010, 10:16 | bobmasitr
Přátelé opět se mi naskytla možnost vozítka.
Tak rposím o nějaké reference na Vw New Beatle 2000, 1.9 TDI 66Kw.Motor znám mám v audi a4 TDI, i doma v Octávce.

Jde mi spíš o auto jako takové.Díky

o 15.11.2010, 11:04 | Vlastah
za mě hnusné :-(
není nad originál
o 15.11.2010, 11:19 | Vencaf
známej to kdysi měl, když pominu metrosexuální až teploušskej styl tak to nestálo za nic, prostě hlučnej kostitřas, ale to mohlo bejt ovlivněný tím, že to byla bořenice z Německa narychlo opravená..
o 15.11.2010, 11:28 | bobmasitr
:D proč metrosexuální :D, stejně s ním chce jezdit mladá.
o 15.11.2010, 11:35 | Vencaf
prostě je to auto pro ženskou nebo pro vystajlovanýho metrouše (který v tom vidím nejčastejc) :D
o 15.11.2010, 12:03 | H-Honza (M)
Meli jsme v rodine 2ks...
Motor a podvozek klasika koncern, bez problemu.
Na standart 16" kolech normalni pohodlny auto, zadnej kostitras. Jizdni vlastnosti se mi zdaly dobry.
Vepredu mista dost, vzadu snesitelne, kufr na dve basy piva.
Kdyz jsem si do toho sednul tak jsem si pripdal spis jako pilot letajiciho talire nez ridic.
Co jsem koukal tak zpracovani klasika VW, nevsiml jsem si ze by tam neco nesedelo, drncelo a podobne.
Pro mladou asi rozumny auto.
o 15.11.2010, 12:20 | bobmasitr
H-Honza díky moc tohle jsem chtěl slyšet.To se líbí jí, mě vcelku taky a když che jezdící kouly tak ať.Potěšil si mi tím že to je kvalitní jako u ostatních Vw.
o 15.11.2010, 12:34 | Nismo.Power
jak píše Honza , klasika koncern se všema jeho neduhama a problémama takže tě tam nepotká jiná závada než je běžná u golfu nebo pola neb to je stejný auto, hlučný rozvrzaný sou když to je po bouračce nebo neservisovaný či rozebíraný amatérem jako každej VW takže počítej že většina jich tady bude rozvrzaná :)
auto pro ženský fakt, je to totálně metrosexuální a za volantem opravdu se člověk cejtí divně kvůli tvaru kastle , čelního skla a dálky k němu.... místo vepředu lepší než golf vzadu místo neni......
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3118 sekund.