Navštíveno 14699x

tak sou u mě doma a zde zatim jen malá ochutnávka :) prichazi zima tak obouvam na nový letní :))) kola na aute naprosta pecka, musel sem sice lehce povytahnout zadni i predni lemy ale nakonec sem je tam dostal. Kdo nevidel skuryho inzerat jedna se o kola CR7 v rozmeru 9x16 s pneu 215/40. Pri mem snizeni cca 8-10cm zbyva mezi kolem a prednim podbehem 5mm což je uplne akorat :) zitra hodim foto celeho auta

tady je krasne videt ta maximalni mezera :)))

19.11.2010, 21:54 |
Augi Ten lem začíná kvést? ;-)

19.11.2010, 22:33 |
Kesam Jo a ta guma mu pomuže až bude štrejchat :-)
Něco stěma kolama udělej takhle mi to nepřijde jako něco EXTRA!!!:-)
Mede

19.11.2010, 22:59 |
kucik No myslim, že takhle to asi vypadat nemá. Ty kola lezou moc, jednou propružíš a myslim, že budeš ten lem mít povytažený ještě víc:-)
to je přece cílené vytahování lemu
nene nelezou vubec,acko gumy zalejza presne pod lem. Jsou jen zaklepane hrany lemu.Lemy nekvetou vole :-D vydržte na foto celeho auta :)

20.11.2010, 14:33 |
Kesam Ty mede :-)))

20.11.2010, 15:45 |
Skury A tomu ještě k tomu dám 2 úplně suprový gumy, jsem je nějak přehlídnul. :-D
Hoď celkovo fotku, takhle je to vážně o ničem. ;) Mě se na auto kola nehodily, měl bych je max. jako zimáky. :)
tak dneska sem se k tomu konečně dostal tak tady pár dalších fotek narychlo

a tady dukaz toho že nelezou :) foto předku

a zadek

jinak tady ještě nahodim par fotek pro možnost porovnaní a ohodnocení kol co na autě postupně byli.
1) kola po koupi auta

2) první změna

3) druhá změna, no a čtvrtá fáze kola od skuryho :))

21.11.2010, 04:38 |
Tichy Misto utraceni penez za kola, si to auto mohl dat trosku do late.. Jinak teda svetla, zadni naraznik, folie nee.. A lak mozna klamou fotky, ale vypada jako kdyby bylo auto strikany sprejem. A jen to jen moje zdani, nebo je opravdu znacne promacklej plech nad zadnim kolem?
auto sem v teto podobe koupil a postupne se dava dohromady uz do nej zahucelo x tisic. po koupi kdy misto vejfuku byla posvarovana lesenarska trubka,kazda svicka jinak,kazdej kabel jinej,vsude chcal olej,brzdy vprdeli promacklina tam je a uz je o polovinu mensi.na vytahnuti zbytku se pracuje.Jinak za me teda naraznik a folie urcite jo :-)

21.11.2010, 08:37 |
vypuk Na čumák bylo bouráno, že? :) Ten nárazník přední tam nějak "odskakuje" :)
nene nebylo.Puvodne byl pry vepředu naraznik podobny tomu zadnimu a predchozi majitel kdyz to privazel do bazaru tak pred bazarem byl takovy schod a o nej ho urazil (ještě že tak :-D ) tak tam narychlo nacpal tenhle origo.Je stejne takovy nic moc casem tam chci origo gsi i s gsi lizatkem proto ho ted nejak neresim :-)
příjde mi to jako škoda peněz. Než si do toho začal cpát X tisíc, to sis mohl počkat a koupit rovnou nějakou dražší voňavku a měl si klid. Ty kola jsou lakované? na 3. foto to vypadá na tom paprsku divně.
jj alu jsou po skuryho komplet rekonu. Nene sem zamilovanej sem :) a koníčku neporučíš

21.11.2010, 09:41 |
Skury Perfect: Vydapá to fakt dobře, mě se to líbí. :) ROzhodně jsi dopadl líp než já, co mám na autě čtvrtou stejnou sadu kol a auto jezdilo akorát na prvních, max. 500km... Ostatní ani kilometr. ;)
Sem vedel ze bývalemu majiteli se to libit bude :))) ty kupuješ kola akorát na ukazovačku do garáže :-D

21.11.2010, 14:23 |
Kesam No je to nejlepší co tam je ted :-)

21.11.2010, 22:06 |
Skury Perfekt: No, skoro to tak je. :-D
nedávno jsem viděl ve Fóru ve spodním parkovišti. teda exteriér bude chtít ještě prácičku a lakování určitě poladit. fakt to vypadá jak sprejem. Ale co hlavně jsem si říkal co je to za blázna s takovýmsnížením a jestli tam chceš dávat origo GSI a ještě s lízem tak už nikam nezajedeš. :-). Jo a co za mě hlavně ne tak ty zadní disko lampy.
me se ty zadni lampy libej vic jak origo a tim jak sou cerny tak zapadaj i do celku vozu. Jo lak je na pikaču predchozi majitel to strikal snad doma ve stodole a pridal moc redidla tak to udelalo pomerance. Ale vcera sme astrušu komplet rozlestili a vypada to o 100% lip :-) jinak vim s gsi + lizatko budu hezky žehlit podlahu a už se na to moc tesim :-)))

16.01.2011, 16:49 |
Kesam Hele mede měl jsem doma hezčí včera je odvezl majitel :-)

16.01.2011, 16:50 |
Kesam
Tyhle posledni kola jsou paradni teda :-O

16.01.2011, 17:13 |
Kesam Budou na hondě civic sedanu :-) Docela náser.

16.01.2011, 22:09 |
Kesam Perfekte skus mede :D ty by tam padly ne????? Petelice :-)

Tak to je hodne moc pekny .

16.01.2011, 22:13 |
Kesam Safra někdo to nahlásil asi jako reklamu :D
Letos už kola nedělám nikomu nejni čas musím dělat na svojem!!!!!!!!!!
no dávej si na to bacha, tohle je to samé ,co sem dělal já a dostal sem pěkného zjeba od Daryla!! Mě mazali uplně všechno, i to, co se leštění přímo netýkalo....
sorry za OT

16.01.2011, 22:27 |
Kesam mishan: dávám sem ty samá kola že jsou to bomby jinak bych to sem nedal já ty kola ani nefotil hotové to mi poslal kluk kterého jsou :-)
kesam: nevím no, podle toho, co jsi psal je to celkem jasné, z toho to uplně řve!!! ;-)
"Hele mede měl jsem doma hezčí včera je odvezl majitel"
já sem taky psal někomu , jak se kola dají leštit, a hned mi to bylo smazané a byl sem pokárán, že je to reklama

17.01.2011, 00:07 |
Kesam Tak radíme normálně většinou se lidi ptají jak na to.Tak poradíš nikde nepíšeš hod je ke mě domu já ti je udělám.
no některým (M) stačí i to, že sem poradil :-( a okamžitě mi bylo ohlášeno, že si dělám reklamu :-(

19.01.2011, 00:54 |
Daryl (A)
mishan: reklama jako reklama. jednou si tim vydelavas tak neni ci resit a asi neni spravne prebirat ksefty tem, kteri si tu plati reklamu, ze ? nicmene nic nebrani komukoli z Vas si toho partnera zaplatit taky. Trochu ferove hry/konkurence by asi neuskodilo, ne ?
Kesame: vim co delas, ale pokud nelestis zadara ... asi je to na zamyslenou. Pokud to ale zadara delas, mam pro tebe sve 3 sady :)
Libi se mi veci ktere ukazujes, ale je ti snad jasny, ze tem kdo si tu platit za P se tohle chlubeni a mozna i prebirani kseftu moc nelibi ...
Daryl: šak já nic neříkám, plně s tím souhlasím, jen prostě píšu kesamovi to, na co by si měl dát pozor a (M) by to měli řešit tak, jako u mě ;-)
není to nic proti němu, pravidla by měly platit stejně pro mě, pro něj i pro ostatní

22.01.2011, 21:33 |
Kesam Daryl:ok
Daryl (A) pokud je tu jeste nekdo krom tehle dvou co lestej kola tak je to placeni partnera naprd sem tu nejakou dobu a nevim o nikom jinym kdo by tu krom tech dvou neco takoviho delal -))) mozna jo ale nevsimam si toho -))
P3RF3KT kola dobry jen ten bok pomuchlanej nebo mam spatny vocka -))
vinzek fa: Tak si zapni nečtené, jinak nevím jak jsi tohle celkem nedávno mohl přehlídnout???
[ Link ]
Tuner#2 vo tom vim to bylo jen rejpnuti -))
ale z nazvu toho moc o kolech nenajdes snehova nadilka to ma snad kazdej a kdyz bydlys od mala na kopci tak te to nerozhaze -)