Navštíveno 13242x

Byl jsem se projet a udělal jsem pár foteček u nás přímo v centru Mělníka.... obyč kompaktem, žádnej zázrak, ale což :-)

jedna na výšku :-)

a do třetice....

Tak tohle je naadhera! foto interieru a motoru by nebylo??
Pekne :) ja mam sice radsi takove "nasranejsi" corra nez "clean" ale tohle je fakt pekny, hezky vsechno vyvazeny :)
to madmaik:
děkuji :-)
fotky introše a motoru hodím až proběhne pár změn... snad již brzy
to crazyape:
no, původně jsem jezdil na 3-dílných 9 a 10x17" s megalímcema, ale změna je změna :-)
doufam ze tohle auto si jednou nadelim,je to takovej sen uz z detstvi
porad rikam na zem s tim ;-)

spíš přemýšlím, že nahodím to origo vysoký lipo, mám ho hozený někde v garáži... :-)
To jsou ty, co tu byli na prodej, ne? Ale slusej tomu.. Po dlouhy dobe vidim hezky cesky corro..
Paráda, krásně to ladí...

23.11.2010, 02:15 |
20bad super, za mě krasavec
to badczech:
jestli myslíš ty leštěný kanály, tak jsem tu měl ještě jednu sadu, to byla ta... :-)

23.11.2010, 07:54 |
Veva krasavec!
Ty Seginy mi k tomu moc neseděj, chtělo by to nějaký "dobovější" kola, nicméně pokud se to tobě líbí, nemám do toho co kecat ;-) Jinak pěkný, moc.

23.11.2010, 13:11 |
Pajk Nejvíc se mi líbí ty zrcátka, jsem z nich odvařenej! :) To asi nejsou originály že? :D :D :D

23.11.2010, 13:18 |
Aegis jako psí kulky ;-), pěkné
jo, ty M3 zrcátka jsou velkým ošklivým stínem :-)
hledá se nějaká rozumná varianta a jsem tak nějak nerozhodnej, co důstojnýho místo nich dát (výměna za origo již není možná = do dveří už vařit nic nechci)
moc pekny to mas :) fotrik ma stejny kola

23.11.2010, 16:00 |
Kesam Ty kola mi ktomu taky moc nejdou :-) Ale pěkné to máš :-)

23.11.2010, 18:12 |
dddd je mi to blbí, ale mě se ty kola na tom moc líbí

23.11.2010, 18:48 |
vypuk Mi tam hlavně nesedí ty "merglznaky" na středu kol...
to vypuk:
jsou to kola z mergla, já se za to nestydím :-)
Co se týče výběru, sám jsem měl hodně velké dilema, kterou sadu na autě nechat. Výběr byl relativně jednoduchý:
1) brutus límcové 3-dílné ROH Venturo 9 a 10x17"
2) strojně leštěné kanály MB Segin 7,5x17"
Každá ta sada má něco do sebe, obecně na Corrado víc patří límce. Ale ty kanály mají prostě na tom autě zvláštní kouzlo, i vzhledem k tomu, že ty leštěné plochy dost ladí s lakem vozu. Vadí mi na nich jen to, že jsou to "jenom" 7,5x17". V tomto průměru se bohužel širší nevyrábí, takže teoretický plán je to samé, ale v 8 a 9x18" :-)
Pro představu, foto na límcových ROH (i když pohled zezadu je o mnoho lepší - vynikne ta šířka)

s límcovými Brocky 8,5 a 10x17" to taky byla relativně brutalita... ty ale šly pryč hlavně kvůli váze

podle me corro s tema seginama omladlo.
ted mi to pripomina ty futuristicke studie z prelomu 80./90. :-)

23.11.2010, 20:07 |
TROY sežen RS3O1čky :o)

23.11.2010, 20:31 |
Kesam Za mě ROH :-)
to Kesam:
tohle není hlasování... :-D
i když je pravda, že si zatím nechám oboje, ale zatím budou obutý Seginy :-D
to TROY:
BBS-ka už má každej druhej jouda :-D

23.11.2010, 20:51 |
TROY ; ) háájzle :o)
tykeev má pravdu, bbs jen kvůli tomu že to na TC frčí ? snad ani ne ...
krásný auto, i ty poklice tomu sedí :o)
Auto parádní a ty kanáldekly na to sednou nej dle mě :)
chtěl bych zkusit i 17" nebo 18" TH-Line, ale uvidíme :-)

24.11.2010, 17:43 |
TROY 18? hlíny na tohle? No fuj :o)
Troyi, za zkoušku nic nedám :-)

24.11.2010, 18:35 |
dedo th line nieee, nechaj kanaly, su naj
Pěkný Corrado... kolečka nahorě pěkný... pěkně k němu seknou :-) a ty ROH taky na pěkný :-) po dlouhy době vidím pěkný Corrádo :-) doma mám fotku taky jednoho pěknýho :-)

24.11.2010, 18:49 |
tykeev | Upraveno: 2010-11-24 20:09:55
tak ještě najít čas a odhodlání k tomu s tím trochu postoupit dál... = interiér, hudba a cajky pod kapotou :-)

25.11.2010, 04:58 |
Tichy tykeev: Mas to hezky. Jestli je interier v kuzi nechal bych origo a radsi bych se podival pod tu kapotu.. :)
to Tichy:
ano, interiér je origo amerika = šedá kůže.
Vyloženě předělávat ho nechci, spíš se vrhnout na detaily v palubce a tak...
A co se týče motoru, tam už mám většinu věcí připravených (hadice, svody, ...), jen prostě není ten impuls se na to vrhnout :-D
TH-Line by tomu taky slušely Martine :)

jj, proto jsem o nich psal :-)
moc pěknej povoz,tento styl můžu všema deseti a na těch merc. kolech co vic dodat.. total závist

27.11.2010, 21:11 |
cuir fakt nadherny vuz..az na ten vejfuk...
cuir: Jakej vejfuk proboha?
Tuner#2: predpokladam, ze mysli, jak ho ma tykeev vyvedenej pred zadni napravou ;-)
Mini: Ty jo toho jsem si ani nevšim, je to vidět jen na jedné fotce veprostřed a já skočil jen na začátek.
to cuir:
Já s tím výfukem tedy nemám žádný problém...
Nemyslím si, že by to byla nějaká tuzeřina a čistá zadní linie auta se mi líbí o to víc...
Zadní linie vozu je krásně čistá, nárazník zahlazený a díky vyvedení výfuku na bok je zvukový projev motoru za jízdy hodně zajímavý a i přesto naprosto snesitelný... možná i proto se nějak nemůžu přemluvit k tomu, abych se konečně vrhnul na zástavbu připravené audio-zástavby, jelikož za jízdy si jen stáhnu okýnko a poslouchám tu rajskou hudbu :-)

27.11.2010, 22:00 |
cuir jako ja s tim take nemam zasadni problem..nein to tuzerina ..to sem nerekl. Jen je videt ,ze vypary z vyfuku jdou po boku auta. v pripade nastartovaneho motoru a otevreni dveri se clovek krasne nadejcha a jeste ten smrad vlitne do kabiny...cos si myslim ,ze u takoveho nadherneho auta (zajiste navonaneho) je to skoda a pro pripadneho spolujezdce to kazi dojem. Jako ten vejfuk je velmi decentni a v kusny ,ale ta prakticnost je spatna :(
to cuir:
po pravdě, tohle platí max v případě studeného startu... když stojí auto na místě a máš u toho otevřené dveře... při ohřátém motoru a za jízdy jsem žádný takový problém nezaznamenal...
A důležitá poznámka nakonec = benzín nesmrdí, benzín voní :-D ... u TDi by to byl opravdu nesmysl :-DDD
Třeba já už mám vybráno od loni, ale realizace nastala až teď...

30.11.2010, 10:52 |
TROY DZta jsou vpořádku )

01.12.2010, 20:02 |
Katy moc pekny posl.foto