Navštíveno 9312x

24.11.2010, 15:35 |
ronny zdravicko panove chci se zeptat jake mate zkusenosti se zarovkama osram.ktery typ mate a jak to sviti.uvitam bych nejake foto a doporuceni.diky
kup si radši Philipsky, vydrží mnohem déle

24.11.2010, 15:46 |
giuseppe | Upraveno: 2010-11-24 17:06:46
ronny: koupil jsem si loni Osram cool blue, svítilo to hezky, příjemný světlo, spokojenost, ovšem po 2 měsících mi praskla jedna žárovka a další měsíc i druhá. Za tu vysokou cenu jsem si je podruhé, aby mi vydržely jenom 3 měsíce, už nekoupil:-(
to je zajímavé... asi špatná várka, nebo nevím, já měl ve Felicii taky Cool Blue, po roce jsem auto prodal a to obě žárovky stále svitily, pak jsem do dalšího auta zkusil NIGHT BREAKER, svitily ještě lépe jak ty cool a taky vydržely rok pak jsem auto opět prodal... ale co se týče svitivosti, tak lepší jsou ty Night Breaker...

24.11.2010, 16:21 |
JR co se svitivosti tyce, tak Night Breaker jsou nejlepsi a zrovna prisly do prodeje s oznaceni Night Breaker PLUS s prodlouzenou zivotnosti, tak jsem na to zvedavej.

24.11.2010, 16:28 |
Diner Mam uz vic jak rok Night Breakery a drzi... Zatim nepraskla zadna a sviti podstatne lepe, nez predchozi(tusim ze tam byly Tungsramy).

24.11.2010, 16:48 |
ronny no ja chtel prave koupit cool blue.takze ty night breaker sviti jak?ty cool by meli sviti namodrale ze a ty night sviti taky namodrale nebo ne?

24.11.2010, 17:07 |
JR taky
já jsem dneska objednal Osram Nihgt Breaker Plus a Philiphs Extreme-Power,tak jsem zvědavej,který budou lepší a jak to bude svítit.Oboje H7
mal som osram night breaker H4 a v oktavke vydrzali 3-4 mesiace. teraz mam night breaker plus a uvidime kolko vydrzia. ale svietia asi najlepsie zo vsetkych co som skusal

24.11.2010, 19:52 |
ronny mel by nekdo foto?

24.11.2010, 20:21 |
Toxxx Osram uz nikdy. Obyc ziarovka za 30 kc vydrzi viac. Vyriesil som to HID - kami a mam pokoj.

24.11.2010, 21:13 |
ronny xenonmane mas nejake co maji bud bily nebo modry nadech?
+ 90 % jsou do bíla je to docela i patrné na těch ilustračních fotkách...

25.11.2010, 08:25 |
giuseppe | Upraveno: 2010-11-25 09:45:24
ronny: mám Fábii a myslím obecně O1, F1 měly problém s praskáním žárovek, ono se pak něco montovalo, aby to nebyl takový náraz na tu žárovku. Obyčejná žárovka za 80Kč mi prostě tohle všechno vydrží. Cool Blue mi svítilo příjemně bíle z pohledu řidiče, namodralé mi to přišlo při pohledu na auto..Jak jsem psal, příjemné ježdění s těmi žárovkami;-)
H4ky Osram Silverstar se mnou najezdily cca 60tkm, poté, co vloni odešly, jsem koupil Osram Nightbreaker, nesvítí špatně, ale subjektivní pocit je takový, že ty Silverstary svítily líp. Nicméně s výdrží jsem u obou spokojenej.

25.11.2010, 12:25 |
schimi | Upraveno: 2010-11-25 13:46:07
Doporucoval by som Osram Nihgt Breaker, boli to asi naj ziarovky pokial som presiel na xenony. Len zivotnost bola kratsia ako u beznych ziaroviek, ale zas vecer svietili neporovnatelne lepsie a intezivnejsie. Ked mam prehanat, tak nablizsie ku xenonom zo vsetkych ziaroviek co som predtym mal :-)

25.11.2010, 15:10 |
clown cool blue v H7 .. zatim najely 40tkm a drzej .. co cumim .., troje Night Breakery sotva 10tkm .. :o(
V potkávacích mám Night Breaker a v dálkových Silverstar, oboje H7. Svítí o dost lépe a mají zatím najeto 15tis.
tak dneska jsem vyměnil za obyč v OII Osram Night breaker.Zkoušel jsem jak svítí víc oproti normální žárovce.Rozdíl tam je.uvidím večer jak se pojedu projet.ale ta výměna hrůza.netušil jsem,že se kvůli blbé žárovce musí vyndat celý světlo

30.11.2010, 13:29 |
clown LukeFab ..., no jo. ono je to taky delany, ze bys s tim mel jet do servisu :o)) jako jezdi borci od nas .. za 700 zarovka :o))) ty NB pujdou do kopru rychle :o( ty cool blue udelaj stejny svetlo (skoro), ale uz drzej od unora ted pred 40tkm
Já to mám jen na vyzkoušení,když to praskne tak to praskne a už to kupovat nebudu.večer jsem s tim najezdil docela dost.fakt to svítí víc.Mám tu ještě Philips xtreme power,ty tam hodím jak tohle praskne a pak zůstanu na obyč asi.

30.11.2010, 13:39 |
clown :o))
Dejte mi Tungsram, ja uz si je osram sam... :o))