Navštíveno 12041x

Dneska mě kamarád poslal zajímavý link :-O
[ Link ] aneb někdo se chlubí cizím peřím. Údajně 1,4 a 150HP a koukám, že mám fólie a tmavý kola :-)

29.11.2010, 11:23 |
Kapka (M)
odkaz nešlape..
The specified CGI application encountered an error and the server terminated the process.
Mě to jde i když na něj klepnu přímo tady. Divné...

29.11.2010, 11:37 |
JoPi Mě šlape a je to sprosťárna !
Me to slape a je to smutne :-(
-aneb proč přidávat do fotek velký vodoznak
a nebo je to verohodna kopie a dokonce v Rusku maji i stejny stavby jako u nas :-D
Nebo už si to auto někdo v rusku vyhlídl a jen čeká na dodání ..... radši bejt obezřetnej.
Mini: JJ dvoupodlažní mosty :-D
Lucni.konik: A co Tě pomůže, že tam bude copy (dávam ho teď na všechny nové fotky a navíc je na virtu automaticky ještě logo skoda.virt.cz) když ho dneska ve photoshopu umí odstranit? A prznit fotku přes celý s deformací nechci. Když někdo bude hodně chtít, tak si to vždy zjistí, to bys to nesměl mít nikde na netu a nejezdit na srazy.
já to o vodoznaku nepsááál.
no rusky neumim a neumim ani číst azbuku, ale překlad z googlu je dobrej ...
dokonce válce z Hondy Civic :o)
[ Link ]
Koukám že tam vládne cenzura jak hovado:)
Lucni.konik: NJ jsem v práci, řeším 100 věcí a příspěvek mám rozepsaný delší dobu a píšu ho na 3x, pak to tak dopadá ;-) sorry.
Jinak už to tam smazal, pro Ty co to už neuvidí mám print screeny :-)

:-)

sakra, bydlim kousek od Ruska :-D
[ Link ]

29.11.2010, 16:44 |
cuir aji slepec by poznal ,ze je to Vt...ale i tak je to dobrej ulet...na druhou stranu..aspon vis ,ze se auto libi :D
Presne tak, na jednu stranu je to podelavka, ale na druhou stranu to potesi ze se libi, ne? Auto je udelany moc hezky...
Tak asi mocná ruka zasáhla a fotky jsou pryč:)

30.11.2010, 10:13 |
Veva :-D tak to je moc :-)
no treba to neni uplne iluze, jen si ji rusaci jeste nevyzvedli....
ale uprimne, vzhledem ktomu ze moje uuto si rusaci uz ored par roky odvezli tak to nikomu nepreju)

30.11.2010, 10:25 |
Syrup ty komentare ohledne kradeni 120itky me fakt pobavily :)))
JJ fotky po tom co jsem mu tam napsal a kamarád hodil link stáhnul a smazal.
Syrup: Kde vidíš komentáře ohledně kradění 120cky? Já akorát vidím, že se tam baví o krádeži fotek ne auta.
france: Z toho si ani srandu nedělej... :-)

01.12.2010, 00:05 |
Syrup Tuner#2: 29.11.2010, 11:54 | Lucni.konik , 30.11.2010, 10:18 | france
Syrup: Jo aha tady, já myslel ty komentáře z odkazu...