Navštíveno 9191x

06.12.2010, 19:23 |
Kesam | Upraveno: 2010-12-06 20:23:20
Tak už je to oholené tady mi kámoš něco natočil a sestříhal.Kola jsou pryč nárazníky taky a uvnitř se taky budou dít nějaké věci. Spíš to bude už krapet legální bez laminátu už mám zadní nárazník napasovanej originál,ale z novějšího modelu zadní víko už mám taky převařené,ale nemám foták tak nic nebude :D
[ Link ]
Pěkný autíčko :-) A to chromoví víčko nadrže luxusní... prostě luxusní auto :-) akorát ty světla zadní se mi moc nelíbí :-) ale jak já říkám každej má jinej vkus. Kdyby měli všichni stejnej tak jezděj stejný auta a to by bylo okoukaný... A Dobrý videjko. A jak jezdí na kolečákách tak jsem si myslel že jsis spletl link :-D ale navazuje to pěkně jak jede a ty pak vyjedeš. Palec nahoru :-)

06.12.2010, 19:53 |
Kesam Shejby to navazuje pěkně jelikož na těch bruslích jedu já a tím autem taky :D
Tyjo to jsem si ani nevšiml. Dobře si to dáváš.Taky jsem si říkal že bych dělal nějakej sport ale není čas(jen sem tam posilka). Nejdřív dodělat školu a pak ta nějaká zábava. a Pak samozřejmě taky si udělat nějaký autíčko. Asi bych pak chtěl Hondu Prelude pátý generace. Ale nejdřím jako správnej čech škodovkou :-D
Dobře ty, jsem zvědavej na evo 2011,BBSa by mohly padnout..

06.12.2010, 23:18 |
Kesam S těma nárazníkama snad jo sere mě že ho nemužu najít :(
videjko pekne udelany :-) na evo 2011 se taky tesim snad se zas sejdeme nekde osobáčka :)
hezky udělané video, hlavně ten konec :) jsem zvědavej jak bude Fiesta vypadat. Jen si rejpnu a dal bych na zadní okna taky ty chrom kličky, pokud už tomu tak není. Jinak pěkné

07.12.2010, 11:44 |
Kesam Jo a ještě madla tam dám ještě jsem je tam nedal :-)
Kesam pls jak se jmenuje ten song v tom videu? Díky :-)
Kesame ty si zvířák ;)
Dobrá tlama na konci....:D
Sem rád, že Fiesta bude víc civil.

07.12.2010, 22:16 |
Kesam To nevím já to nedělal :-)