Navštíveno 8661x

cim je lakovat aby to neco vydrzelo..

14.12.2010, 21:02 |
Kesam Mám alkytonem vzadu na plechu a vpředu taky a ještě na tom plastu jsem dal základ na plasty a lak a drží to taky něco no počítej že v dením provozu to vydrží hovno na tom plastu.
a nahodou nevis o tom jak se dela s barvou na bazi synteticke plyskyrice?? da se to strikat pres kompresor nebo stetkolak?do deniho provozu to neni jedu s autem jen o vikendu a to musi byt hezky nebo na sraz..tuning magor budu az to budu tahat na hengru ale tam se doufam nedostanu to driv auto prodam.... jinak kesam prosimte kdo ti delal chromovani dilu v motoru??

14.12.2010, 21:55 |
Kesam Které chromování?Ty víčka mi děla kámoš jako plasty a zbytek sem sy dělal sám jelikož je to většina hlíník tak jsem to vyleštil.
jo jo ty vicka. potrebuju udelat nadobky kapaliny atd proste plastovi veci v motoru. popripade co si na ten hlinik pouzival ty?... ty vicka jsou primo nastrjem nebo jen sprejovkou a povedlo se to tak pekne??

14.12.2010, 22:38 |
Kesam ¨To děla v nějaké knoflíkárně vakuově bo co :-) Ale už nto nedělá ale mám kontakt kde dělají víčko tak za 180 kč :-) což je libovka.

14.12.2010, 22:39 |
Kesam
je to kousek od prahy co? bych to musel leda poslat nebo zajet z Brna osobne...kazdopadne jak jim to dlouho trva netusis? do jara casu dost ale i nekomu je to malo

15.12.2010, 19:18 |
Kesam Já budu posílat brzo už :-)