Navštíveno 12451x

25.12.2010, 11:57 |
Piskoteek | Upraveno: 2010-12-25 13:01:02
Chtěl jsem se zeptat zda to někdo z moravy nedělá?
doufám že swep nebude nasr** když dam jeho kadeta jako ilostrační fotko.

jednalo by se o střechu s oknem,kapota a pak podle dohody.

25.12.2010, 13:13 |
Kesam Mě by zajímalo jak se tohle udržuje a co je v techničáku Lak černá koženka:-)
tak ve sračkach jako jsou ted venku asi nejezdi..jinak si myslim udřzba běžna jak u koženky..techničak mě nezajima..

25.12.2010, 18:54 |
Kesam No tak to bude asi dobrý když to vydím v interieru tak venku to bude asi mazec :-)
ja to vIdím celkem ok žádná světlá barva, volba bude nejspíš černá jak ma swep.
ty woe, vidim prvně ...
mazec!
TAky jsem na čučel v Brně :)

Pak už jen kola, a je to komplet :D

25.12.2010, 22:18 |
Kesam Jo v Brně byl ten prasák dobrej a ty kola jsem taky koukal zblízka :-)
co sem si zjistoval tak s tim nejsou zadny extra starosti, planuju na leto taky dávat na kapotu bílou koženku
ebeerman - ten prasák je luxus jen najit člověka kdo to potáhne:)
pokud máte někdo více foto těch celokožaků tak to sem dejte. To mě docela zajmá :)

26.12.2010, 12:21 |
FBS Piskotek: Můžu nabídnout své služby, zavolej mi na 608600001. Pokud máš v Brně garáž, můžu to potáhnout u tebe nebo pak u mě, což je okolí Brna...

26.12.2010, 19:22 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-12-26 20:23:06
Kamarádovi to čalounil člověk z Prahy, zas taková sranda to není pokud to má držet. Použil nějakou speciální kůži na lodě a uděláno je to fakt moc hezky.
[ Link ]

26.12.2010, 21:00 |
Kesam Perfekt bílou jo??? No tak to jsem zvědavej to bude vypadat po 1 jízdě opravdu brutálně bílou neudržíš čistou ani uvnitř natož na kapotě :-)

26.12.2010, 21:03 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-12-26 22:03:48
Kesam: Kamarád z linku co jsem dal to má už 2. rok, auto přes zimu total zaprášené a pořád je to jako nový. Není koženka jako koženka či kůže.

26.12.2010, 21:09 |
m1tv tuner 2 mužeš mi zjistit jaky použil lepidlo na to nalepeni ? díky
m1tv: Psal jsem mu na FB ;-)

26.12.2010, 21:21 |
m1tv díky :D

26.12.2010, 22:16 |
FBS UNI-lep od firmy Lear. Osobně bych to ale nepoužil. Zkoušel jsem ho a není moc dobrý. Mám jiný zdroj, dvousložkový lepidlo a to je sto a jedna...
FBS: Všímavej, ono je to na fotkách fakt vidět, ale mám pocit, že Majkl právě něco o dvousložkovém říkal, třeba se to jen do pixly po unilepu míchalo, taky to tak dělám s dvousložkovou barvou ;-)
To Piskoteek: zitra se zastavim za calounou a domluvim se s nim..chvilku jeste vydrz prosim..

26.12.2010, 22:51 |
Kesam Tuner to je jasné jinak kámoš má moc pěknou káru ta byla i v TV nebo kde nějakej rozhovor že je tam fakt za dost povídal :D

26.12.2010, 23:26 |
swep nalepeno chemoprenem extrem, drzi vyborne, co se tyce udrzby, tak vlhkym hadrem, po vice jak dvou letech to vypada porad stejne, kuzi bych tam nedaval, kozenku nemusis vubec nijak impregnovat
dest a kaminky tomu nevadi, slunce tomu nevadi, v zime nejezdi = nevim jak soli
kozenka vydrzi znatelne vic nez folie
o bile kozence uvazuju na cely podvozek
Na kolik to tak vyjde? :) třeba jenom střecha? nebo celéé? :)

26.12.2010, 23:31 |
Kesam swep to jako podlahu nebo ramena atd???

27.12.2010, 08:45 |
swep kesam chci to na podlahu, na mechanismy zaveseni v kombinaci s lakem
takze treba - cast remene, ktere je ulozene v silentbloku bude lakovana, pak bude kozenka a kolem cepu bude zase lak. to same s tlumicema, atd.
ta amerika má na tjůning fakt velkej vliv jak na to koukám :) sem zvědavej kdy příjdou v tuningu do módy dřevěný části auta s inspirací stationwagónu nebo zadní ploutve cadillaců :))
Nismo: NJ ale 120cka měla koženkovou střechu u modelu LSE už před 30ti lety to není módní trend, ale takové novodobé retro ;-)
omlouvam se za OT - Nismo: myslim si, ze dreveny casti prisli z UK, ale to je fuk :-) hlavne vsechno musi byt podle z USA :-)
m1tv: Tak lepidlo opravdu UNIlep, koženka nějaké spešl lodní, co odolává dešti a soli.

27.12.2010, 14:49 |
swep nismo, kozenka na karoserii je povrchova uprava, nikoli tuning a s tuningem, jakozto pojmem pouzivanym v upravach automobilu, nema nic spolecneho

27.12.2010, 16:50 |
m1tv ok díky šlo mi jen o lepidlo auto potahovat koženkou nebudu :D
swep: koukam ze ty si docela extra magor davat kozenku na podlahu,ramena atd. :-D jak sem psal chci ji v nejblizsi dobe davat na kapotu a nebojim se nejake extra udrzby. Myslim ze to bude stejne jako moje kozenkova strecha na cabriu. Vzdy jen hadr a jarová voda a de to krásně.
nekdy v 2007 jsem videl na ME EMMA v dansku co udelali rusove, potahli ladu samaru do kuze, uplne celou :-)
Když to je na celé kapotě tak nevadí té kožence horko? nebo spíš co to lepidlo..:)
horko tomu kupodivu nevadi, i kdyz jsem mel o ten chemopren celkem strach. Je to ale potazene na mistech kde neni zadne pnuti nebo prolis, jen rovne plochy, takze pohoda (treba na stropnicu v interieru uz chemopren fakt ne).

28.12.2010, 01:13 |
swep nevidim v tom nejaky problem, ta kozenka to auto prezije, je daleko vic trvanlivejsi nez lak, udrzuje se uplne stejne a vypada to lip :)

29.12.2010, 23:25 |
Kesam Kurwea a mna stropnici kterou jsem lepil 3krát chemoprenem tak pořád padá.

10.01.2011, 19:50 |
rebel No nevím , ale přilepit to zvenku chemopraenem je risk ,ale každýho věc.Možná na kapotě to drží, ale na horším tvaru se to odfoukne kor v létě .
Jsou na to speciál lepidla drahá ,ale držej
ja pouzival lepidlo primo od calounika odlije ti za par penez ze sudu a drzi to uplne ne vsem. jinak ja tim lepil kozenku k origo stropnici kozenku k plastu. natres obe plochy nechas odvetrat a prilepis. strhat to druhej den docela problem. popripade litr za 150,-

10.01.2011, 21:28 |
rebel jj to je možné je více druhu lepidel ale chemoprén na venkovní použití na auto ? eee
rebel: ono to moc nema kde odletnout nebo kam se dosatt vzduch. Na kapote je to vsechno dostatecne pozahybane dovnitr, na strese zase pod gumu celniho skla a pod bocni listy...takze jak pise swep, 2 roky bez problemu a nejake naznak odlepeni neni.
kesam: taky sem psal, ze na stropnici nikdy vice. v kadettu je to taky chemoprenem a uz je skoro dole...

10.01.2011, 21:41 |
rebel jojo tak to polepte chemoprenem já videl chemopren na kapotě odlepenej a i me se v interieru odlepil nikdy více