Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > I: kryt čočky xenon, lepidlo na svetla

o Navštíveno 17546x o
o 29.12.2010, 21:22 | Brnďa
Prosím neví nekdo kde by se dal sehnat kryt na čočku z octavie 2 obyc xenon nebo z ceho udelat domecek, predelavam do jinych svetel cocky a nevim z ceho ty domecky dat, nebo zda jdou sehnat origo.
dale lepidlo na svetla, jde mi o to, kdybych je chtel nekdy v budoucnu rozdelat, tak aby lepidlo povolilo teplem jako origo co ve svetlech je, nevi nekdo co to je za tip? dík

o 29.12.2010, 23:28 | badczech
Lepidlo nepotrebujes pokud samozrejme to stary z tech svetel nejak nesundas (a i to jde celkem spatne). Po tom, co ty svetla rozdelas a namontujes tu cocku, zase to lepidlo na obou stranach horkovzduskou nahrejes a slepis dohromady..

Jinak ty krytky ja kupuji tady:

[ Link ]
o 30.12.2010, 10:01 | Dudu_481
zkus třeba člena Xenonman - možná poradí
o 31.12.2010, 09:56 | xenonman
no problém je jeden a to zásasdní, že sis vybral poměrně špatné čočky pač na tuhle čočku se nidky nic krycího nevyrabělo a ani nebude, oII má před sebou celou část co si zakrejvá, a pokud budeš chtít něco vyrábět, aby to vypadalo jako originál tak tě bude stát celkem dost pěněz jinak ten odkaz co dal badczech ti nebude pasovat ani jeden...

můžu se po něčem podivat v práci, těhle čoček tam mám snad 30
o 31.12.2010, 13:18 | Brnďa
xenon tak mrkni, kdystak budu vyrabet no:)
o 03.01.2011, 12:01 | xenonman
tak koukam a opravdu tam nic nepasuje vse je moc velke
o 04.01.2011, 18:27 | Brnďa
jako ta cocka je mala jo? asi buud muset vyrobit neco, nebo jak vypada co mas? ze bych to dotvoril?

dal prosim, potrebuju vylestit plastove kryty svetel, nejlepe kolem Brna nebo poslu postou, jde mi o to zbrousit uvnitr plastu takovy čáry na lom svetla, a vylestit, troufl by si na to nekdo? klidne to sbrousim, pak staci jen vylestit. Nebo pokud se da koupit lestici kotoucek na vrtacku a nejaka dobra lestenka co to vylesti?
o 05.01.2011, 11:02 | xenonman
můzu udelat foto čočka je moc mala na tu čočku nepasuje
o 14.01.2011, 16:07 | Brnďa
ok, tak udelas foto? at vidim o kolik je to vetsi vse
o 06.07.2011, 19:24 | madmaik
ja dyztak ozivim tohle tema. potreboval bych vedet z ceho je tahle cocka,podle fotky mi to odpovida E46,pripadne jestli by je nekdo v CR neumel sehnat?diky :)

foto k příspěvku  od madmaik

o 08.07.2011, 15:26 | xenonman
bmw e46 to nebude ta vypada jinak

foto k příspěvku  od xenonman

o 08.07.2011, 15:28 | madmaik
a umel bys dyztak neco dodat,kdybych zmeril vnitrni prumer? mam to nabastleny ve felde,ale tyhle sou dost zasly a chtel bych tam dat novy.
o 08.07.2011, 19:58 | xenonman
z ceho jsou cocky, ktere si pouzil?
o 08.07.2011, 20:17 | madmaik
ja koupil svetla hotovy,ale mam za to ze mi prave bylo receno bmw. jiank prumer ty cocky v uchytech na ty krytky je nejakych 79mm

foto k příspěvku  od madmaik

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.315 sekund.