Navštíveno 11451x

Čus, chci se zeptat, zda bude problém, když dám pod kola 1cm podložky a tím mi úplně zanikne středové osazení? Jedná se o Ford Ka r.v. 1997.
Díky
asi myslis jestli Ti nebudou hazet kola,nebo jestli se nemuze neco stat kdyz nebudou ty kola usazene ve stredu...
jestli myslis tohle,tak to az takovej problem
no zanikne protože osazení ma 1cm a podložka také, bude to v rovině. presne tak, jde mi o hazeni kol, nebo jestli to nemuze upadnout......taky me napadlo, nechat si vyrobit z duralu prodlouzeni osazeni(ze by se zasadilo do puvodniho, a se stejnym vnejsim prumerem prodlouzilo
Podlozka ma vzdy, nebo snad vzdy i to stredove osazeni ;-)
Jinak kolo Ti neupadne, ale muze se stat ze ho nevystredis - bude vibrovat
viz treba

jak může 1cm tlustá podložka mít osazení, když původní osazení je také 1cm, 1cm podložka by mohla mít pouze osazení s vetším průměrem, což mi je kničemu, potřebuji stejné
Někdy to osazení prostě udělat na podložkách nejde.
Ale nebál bych se toho, jen šrouby utahuj pozvolna do kříže napřeskáčku a bude to v pohodě. Já tak jezdím na zimákach, jelikož jsem ztratil plastový vymezovací kroužky a pohoda.
Případně nech udělat ty podložky o 2mm širší a pak ti středový osazení udělat půjde.
no širší nepůjdou, budu kupovat H&R se šteftama, ale napadlo mne nechat si udělat prodloužení origo osazení a to tak, že se udělá osazení s origo průměrem vnějším a dole se průměr zmenší, tak aby to zapadlo do origo osazení, to by fungovat mohlo
:-)jeee mne tam chybi na konci neni
jinak uz jsem parkrat videl i borce s 5cm podlozkama bez toho osazeni a nikdy si nestezovaly..

09.01.2011, 09:24 |
Hráďa jj je to tak ani u origo podložek tloušťky 1cm osazení není dělá se až od 15mm. jezdil jsem a taky problem nebyl ale pak sem presedlal na jiná kola a jinoušiřku podložek

09.01.2011, 21:44 |
Kesam Jako hráda píše taky je mám od 15mm řekli mi že to nejni bezpečné to tam nemít to osazení a že se do 15mm nedělá.
To kupuješ na aukru ty podložky ne ???
nene, kupuju H&R se šteftama, a 15mm je moc, to uz budu brat kolama podbeh. Vymslel sem to tak, že si necham vyrobit nastavce na osazeni, ktery se narazej do origo
z facebooku, REVILO SHOP :)
,,Ještě před Vánoci jsme pro jedno staré Porsche vyrobili tyto podložky. Přední mají šířku 100mm, zadní dokonce 150mm. Ideální dárek pod stromeček :-)"

Tak to už je slušnej extrém :o)

10.01.2011, 20:16 |
Eidy Kamarád má na zadní nápravě Camara dokonce 20cm :D

14.01.2011, 23:09 |
Kesam Pičo škodofkář tam má taky nějakej extrém na shade :-)