Navštíveno 8922x

Vlivem výborného stavu vozovek v ČR se chystám v dohledné době měnit komplet silentbloky, čepy, atd na přední, případně zadní nápravě na O1 Combi.
Chtěl bych něco kvalitního, ale nechci zase dávat nesmysl sumu za powerflex.
Někde jsem četl, že se dají do ramen použít puky z Audi TT nebo Seatu Cupra. Ale co dál? Co doporučíte, jak to vhodně nakombinovat?
moog, loemferder.....je toho viac...... osobne vsade davam loemferder - co je prakticky prvovyroba pre vacsinu automobiliek a spokojnost.....
meyle som este neskusal, ale referencie som zatial dostal len tie dobre...

10.01.2011, 17:50 |
TROY já te kupoval moogy na koncern

10.01.2011, 19:46 |
trlon koncern je dobrá volba ale jinak my jsme na RS nahradili za Proflexy a supr za pekné peníze

10.01.2011, 21:05 |
Augi trlon: a zdroj plís?
Mám v ramenech O1 silentbloky z TT. Auto přenáší více rázů do karoserie, volantu, ale zase je trochu více ovladatelnější.
Jinak pokud jsi na skodahome.cz, tak zkus člena Sebo, poradí, nabídne za fajnové ceny...
A co powerflex treba? S tou myslenkou koketuju, ale nevim, abych z toho neudelal megavytrisadlo...
tappaja - myslim ze si si odpovedal sam..... na nasich cestach a powerflexoch to uz nema s vozenim v aute nic spolocne, mozno s tyranim..... su fakt pekne tvrde....
Souhlas s jasisoft. Když se nakombinuje powerflex + "17-18" kola + jednohmota => sice se auto chová hezky ovladatelně, ale jezdit se s tím moc nedá:-(
OK, myslel sem si to, asi skocim do originalu, popripade upgrade plnych z RS.
Tappaja: o záměnných silentblocích Octavia/TT vím jenom u první generace Octávky.
Že to tak je i u OII bych moc nespoléhal. Ale pokud je možnost upgrade na RS, tak to je dobrá cesta.

11.01.2011, 20:23 |
trlon octavia RS a fabia RS mají stejné silendbloky
augi-kuknu,msm to nekde napsané v praci
trlon: OII myslis? Co vim a co jsme delali, bylo pouziti silentbloku z Cupry na Fabii I RS, to poznat bylo.
Bohuzel v Etka jsem rozdil v silentblocich nenasel.