Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Předělání zadních světel - pomoc

o Navštíveno 8391x o
o 13.01.2011, 00:37 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-01-13 00:39:49
Ahoj,
sehnal jsem si kouki světla na MR2. Originálně svítí tak, že 1 a 4 svítí jako obrysový a brzdový světlo, 2 a 3 funguje jako mlhovka.

Světla chci předělat tak,že 1,2,3,4 budou svítit jako obrysovky a brzdovky, což není problém, akorát přetáhnu kabely a dám tam dvouvláknovky, akorát mám problém s mlhovkama. Chci aby 2 a 3 fungovaly i jako mlhovky, původně jsem si myslel,že k nim prostě natáhnu kabel od mlhovek,ale to mi bylo rozmluveno s tím,že prý jakmile bych zapnul mhovky, tak se rozsvítí všechny 4 světla silnějším vláknem (21W).

Existuje nějaký elektrický udělátko co by to zvládlo? Vrtat do paraboly se mi nechce, a když už bych musel vrtat, tak existuje nějaký elegantní řešení?

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 13.01.2011, 04:35 | badczech
A co z jedny z tech dvou couvacich svetel udelat jednoduse mlhovku? Staci nejaka pruhledna cervena folie anebo nejlepe cervena zarovka a prepojit origo mlhovkovy kabel a je to, ne?
o 13.01.2011, 07:18 | Zan
Polovodičová dioda...
o 13.01.2011, 10:27 | JR
jako Zan
o 13.01.2011, 13:24 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-01-13 13:29:19
Super, přesně něco takovýho jsem hledal. Takže diodu dám před žárovku s mlhovkou a proud už nepůjde do světel 1 a 4 pokud chápu dobře.

BTW
musím se pohclubit, co dokáže tempo se zašlýma světlama :). Fotka je po 1.přeleštění, pak jsem ho použil ještě dvakrát.

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 13.01.2011, 17:30 | DJ.UFÍK
ja bych se na to vy a nechal to tak jak to je :o) jinak jako Zan...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3069 sekund.