Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > LED žárovka

o Navštíveno 9242x o
o 15.01.2011, 08:19 | Miras
Ahojte mam malý dotaz schanim pokud vubec neco takovyho existuje Led žárovku namísto 21/5wat patice BAY 15d v provedení LED ale aby svitila jako 5w červeně nebo bíle a jako 21w aby svitila oranžově. ělá se něco takovýho diky moc

o 15.01.2011, 08:22 | xenonman
mám skladem, jen ted přesně si nejsme jist tím výkonem 5w to asi mít nebude, podle mě max 3w a ani to možná ne

mám skladem jedno i dvojvláknové, smd a pak budu mít bílou dvoj vlákno
o 15.01.2011, 08:25 | xenonman
těch 5w je problém cena - jedna 5w ledka stoji v nákupu 500,-kus:-) aspon to tak donedávna bylo
o 15.01.2011, 09:23 | Thullo
2 Xenonman:
Dane, opravdu existuje neco, co slabe sviti CERVENE (pripadne bile) a silneji sviti ORANZOVE? Pokud ano, tak mam take zajem :o)
o 15.01.2011, 09:44 | Miras
xenonman diky ale nemyslis tim zarovky v jedne barve??? ja to prave potrebuju dvoubarevne do zadnich koncovych svetel na usa auto a prave mam v kazdym svetle 3 díly a jeden z nich sem chtel jak obrysový svetlo tak blinkr abych nemusel vyrusit ten jeden dil svetla a´zaroven potrebuju aby mi ten blinkrovej okruh prosvitil červene kryci plexi..... ted sem to napsal asi tak ze se v tom nikdo nevyzna.... :-(
o 15.01.2011, 10:48 | xenonman
aha tak jeslit si myslel jednu a totoznou zarovku, aby ti svitila jednou a druhou barvou tak to samozrejme nemam a spatne jsem to pochopil

pokud mas US svetla budou te stejne jen prudit na STK, jinak pokud mas cervenej blinkr tak docilis blikani do zluta to problem neni
o 15.01.2011, 12:00 | FBS
Existuje, je ale moc drahá. Skladem v ČR ji podle mě nikdo mít nebude. Jedině objednat z V-Leds.com

[ Link ]
o 15.01.2011, 13:42 | Miras
FBS: jj presne to je ono co bych potreboval ale sehnat ji bude asi problem musim to totiz vyresit v prubehu 2 tydnu.
Xenonman: ja vim ze me muzou na technicky jebat ale schanim to kvuli tomu abych to mel zapsany v technicaku jako vyjimku coz jde a kdyz to budu mit zapsany v technicaku tak maj na technicky smulu a muzou skakat jak vysoko chteji skoro vsechny ameriky meli v TP napsano ze jsou zpusobily k provozu na pozemnich komunikacich a snad od lonska chtel mit v technicaku napsany i blbosti jako se svetla sou homologovany pod normou DOT a ne pod evropskou, to samy i se sklama
o 15.01.2011, 22:43 | stewe21
[ Link ] mozno pomoze
o 16.01.2011, 21:59 | FBS
36 dolarů za pár je už hodně pěkná cena!
o 15.02.2011, 15:53 | madaros
hmm, tak jelikož jsem teď nahodil taky US světla,tak mě tohle též zajímá..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3373 sekund.