Navštíveno 10651x

:o) co dodat - názor ať si udělá každý sám... :o)
2,5 V6 24v - první registrace až 03.09.1998, plná palba včetně kůže :o)
Mimochodem:
Teď po dvou měsících nepojízdného ARMYGREENA dorazí i pro něj převodovka (která se za boha nedá sehnat)
pořízení
[ Link ] dolaďování
[ Link ] a tehdy kromě rozbití přišlo i na poškození automatu - což jsem zjistil v zápětí :o(
[ Link ] takže aktuálně chovám zase 3 PROBELESY :o)
jupijééé :o)

15.01.2011, 18:21 |
Syrup LOL
pak dej vědět, jestli tě tam něco zaujalo z nabídky a cenu pak kdyžtak vymyslíme...
5x108
[ Link ] a 5x110
[ Link ]
2 tykeev:
JJ diky moc - ozvu se ti tak ci onak ;o) nabidka opet luxusni, jak jinak ;o)
probe positiv se nezapre :-)

15.01.2011, 20:08 |
Kesam FORD je FORD :D
...kdyz to zrovna neni mazda :-)
ten motor je V6? At koukam jak koukam, kabely ke svickam a válce vidim tří :o)
PS: Jak vůbec můžeš zaskórovat ty, abys náskok Probe stáhl? :-D
Až na ten nachcavač vzadu moc pěkný ;-)

15.01.2011, 21:37 |
koren pokud existuje neco jako Probe-club, zacal bych premyslet o prejmenovani na Thullo-club
Moc hezká barva, jinak hned sundat tu příšernou koncovku a nahodit na to ty 19" Konigy od Tykeeva ;-)
JJ panove, ta LESENOVKA pujde do hader :o) auto je nepojizdne - proto podval, uz stoji v servise - nedava jiskru, rozdelovacem to nebude - takze bud immobilizer nebo cidlo otacek - motoru chybi saci plast a airbox - ty jsou stejne jako zbytek kabelu k svickam v kufru ;o)
Thullo: nemáš náhodou útulek pro nemocná Probe? :)

16.01.2011, 17:19 |
BadyS čoveče co tě na tom zachranovaní těchto muzejních kusů stále baví ?
Růžová 16 ...ůůůůůůůůuuuuúúúúúúú :-))))

17.01.2011, 07:59 |
Veva to je blázen ten thullo :-)
by to probe meli prejmenovat na Ford Thullo :))
útulek pro nemocný Probe :o)))
Ta poslední fotka opět nej :o) Úplně jak na fejsbuk :o)
By mě zajímalo, kam ty auta dáváš?! Mě to stát před barákem, tak tam jiné auto už není.
Thullo... kolik takoví autíčko pije když jedeš v klidu a kolik asi tka když tomu pořádně naložíš.. jen tka se ptám ze zajímavosti. Jinak pěkný vůz :-) ať slouží
2 Fordik:
já jich nemám teď 16 :o) mám ´jen´ 3 - ale rukama už mi prošlo 16probeček - vždy se koupí nemocné, nebo ošklivé - opraví se, dá se záruka a pošle se fandovi nějakému - zatím všichni spokojeni - což mne těší ;)
2 Schejby:
Když jsi řidič slečny Daisy, tak jezdíž město za 8 - okresky 7,5 - normálně kolem 10litrů, ale když jezdíž svižněji tak 11,5-12. Když mu ale šlapeš na krk furt = jsi hovado - pak 15l no problem! :o) ale jinak řekl bych je to hodně ekonomický vůz - s jedním jsem zimu po městě s krátkými přejezdy jezdil za 9,7l
Jojo tak nějak jsme si myslel jsi napsal. Včera na intr přijel jeden kluk a řekl že měli na dílně fort Probe.. prej za to vzali a že to mělo kolem 2O.. ale nějak jsem to nekomentoval jsem si říkal že to je pěkná kravina..