Navštíveno 12821x

Tak jsem si udělal radost a pořídil tohle.Je to BMW 320i cabrio.Výbava:El. střecha a el. okna,alu kola 9x17" a 10,5x17", originál M packet, spotrovní podvozek, nerez výfuk od svodů až po konec, světla s EA a xenony, mlhovky , vytažené zadní lemy, komplet kožený interiér,vyhřívaná sedadla,klima atd.

je natom spousta práce a dodělávek!jako první musím vyměnit fitr za origo,protože je to nejakej smejd za 300,- a neni tam do nej zapojenej ani podtlak a nedělá to dobrotu a ani se mi to nelíbí,takže dneska už bude doma origo a pak koupim max. vložku do origa fitru

pak je potreba koupit new ledvinky,vyplně do narazniku,vsechny plasty dopasovat,dat dokupy brzdy,a komlet podvozek,vse chci nechat tak jak je.

16.01.2011, 10:18 |
nome pěknej bramboráček, škoda že to neni 328 :-) ale i tak hezke
tech 150 koni v serii stačí!nechci stím nekde jezdit závody
gratulace,vypada moc hezky a az ho das jeste trosku dokupy bude to jeste lepsi!Tak at dela jen radost.
chtel bych dat zrepasovat kola:vyleštit limce,stredy do cerný barvy,musej se vzit na soustruhu hrany limcu,jsou nekde pekne okousany acely je nejak poronovnat,aby byli proste v Top stavu!kolik by to tak koštovalo a kdo mi to udeěla?díky
Nechci kazit radost ale vis historii tohoto kousku? :-D

16.01.2011, 10:33 |
Rudi teda opičáku, hnedka mu takhle kazit radost? :-DDD
crazyape:nene nevim nic jen vim,že to bylo dovežený a já mám tetka čistej techničák,čoveče ani nevím jestli to chci vědět
No tak ja radsi nic psat nebudu... :) uz je to na CZ papirech alespon?

16.01.2011, 11:07 |
Pajk Jsem to auto viděl na prodej na VW clubu, z fotek se mi taky líbil. No snad to nebude totál bořka nebo tak něco jak tu naznačuje crazyape! :D
o tomhle aute jsem si na ruznych forech uz hodne precetl:-) jinak na cz papirech je.
[ Link ] [ Link ] sorry, nedalo mi to.
kazdopadne myslim, ze za ty penize dobre auto.
jo už jsem to cetl :-) a neni to takova hruza!
za ty penize co jsem zato dal jsem stihle vsim co jsem se docetl pocital a byl jsem stim i seznamen s prodejcem!byl velmi ferovi a ovsem mi rekl!domluvili jsme se i na cene,auto,litaky+ zimaky na plechach slida na zadni okno a vse co si k tomu behem doby poridil mi dal!startuje uplne vpohode!otacky uz taky Ok stacilo jen fitr startovani cidlo na vacce!strecha bude snad taky dana do kupy behem chvile!uvidime a pak bude urco opravy exterieru a lak,ale spis nez lak tak pouze folie
nevite na kolik by visla na cabro folie?bila perlet?
díky
vítej v klubu,taky mám kabrio ale E46,nekupoval si ho náhodou z ústí????
jj je z teplic, koukal sem na ten inzerat x krát a presne sem se chtel zeptat co je na nem spatne? Majitel psal v inzerátu že je potřeba pár věcí dodělat, proto byla ta cena tak nízká. Ale jinak gratulace

16.01.2011, 16:45 |
Kesam Hele mede pecky kola.
mk VII: pokud nebudeš chtít řešit kola svépomocí, dej vědět. Můžu udělat komplet renovaci nebo "jen" dílčí operace.
Více na www.LESTIMEKOLA.cz

16.01.2011, 23:00 |
Syrup Tohle auto uz je slusna legenda na netu :))

17.01.2011, 07:57 |
Veva moc hezkej pozdní dáreček :-)
Tohle se me libi, neco takovyho bych si na leto predstavoval. Kolik to kostuje +-
mk VII: Jako první úpravu bych vyhodil do hajzlu ten "sportovní" filtr a dal zpátky origo airbox, rozdíl poznáš sám...
To unregistered: Koukni co píše u druhé fotky :-)
Ajóóó, blbě koukám, každopádně věřím že po výměně a připojení podtlaků ten motor pojede zas jinak... :) Na tyhle filtry mám averzi...
Zasekol sa Ti Caps Lock, v CZC majú teraz akciu na levné klávesnice...
Hele prosím Tě neurážej mě tady na foru!ten hever si mi dovezl,protože se nedalo s autem ani odjet,jak dreli ty kola o ramena a tlumice!a ze jsi ho ho tam zapomel,tak to me oznacujes za zlodeje?to je hezky!sam si ho do kufru hodil a nechal ho tam!a nikdo si nato ani nevzpomel!vsechno jsem Ti radne zaplatil jak jsme byli domluveny!za plechace jsis sam rekl,ze chces litr,tak taky prosim Tě nedělej chudacka!taky jsi mi nakecaval jak tam je nejlevnejsi prepis a pritom jsem se tam dohadoval nejdriv o 10 000,- a pak si baba vsimla,že to bude teda asi za 5000,- ze slibovanych 3000,- a to slyseli 3 lidi jak jsi to rikal,že to jsou 3 litry!a hned od zacatku jsem Ti psal,že to posilat nebudu,že nebudu platit postovny!
to ze jsem ti odpovedel JO,uz jsme to poslal bylo,aby jsi mi prestal 10x za den volat a psat,jestli uz jsme to poslal,jestli si myslis,ze mam na praci jen tebe a tvuj hever tak se pletes!
Tyo,Slim žije! Slime,doporučuju:
[ Link ] :)
Jinak sorry za OT,ale jinak souhlasím se Slimem :)
jestli je teda tak strasne chces,tak si pro ne muzes prijet!nebo jak je predam polici CR,jak mi sni vyhrozujes!díky
lol :-))) to auto bude za chvíli legenda internetu :-))) první ho podělal ilegal a ten další ho okradl o hever... chudák... :-DDD
To auto není ani tak legendou,jako spíš jeho předchozí majitel,který nás nyní poctil svou návštěvou :)))
2 walish: ja som to videl, pre istotu tam ale neleziem, viem si predstaviť čo by ma tam čakalo :-D
Frajer je docela nasupenej.. já bych mu to rači poslal :)
jo jinak tel. si nevypínám, ale je to firemní číslo na ktery mi píšeš!Jestli chceš,mužeš si to ověřit!

26.01.2011, 01:08 |
walish | Upraveno: 2011-01-26 01:09:03
velmi doporučuju
[ Link ] - je nejlevnější,ale caps lock tam vypnout jde

26.01.2011, 01:14 |
Syrup spinifer AKA raubir.pepa AKA hellboy ... Ty snad za chvili obsadis i facebook :D a to cabrio bych vystavil do muzea spolu s tvyma srackama ktery okolo tohohle auta pises vsude na net.
:-)

Syrup:a mně plní služební mobil!:-D
no jakej na to máte názor všichni?

26.01.2011, 12:41 |
luda551 | Upraveno: 2011-01-26 12:41:38
2spinifer :
Kurv@ vypni si ten !!!!!! Caps-Lock !!!!!!!!! Nedá se to číst:-(
Si dostal padesát za kabrio ne? Tak proč řešíš použitej hever a klič na kolo v hodnotě nového za 1500???
Jinak frajer viz. net :D
Nechapu oba dva, ze se nemuzete domluvit... osobne bych radsi zaplatil 100,- za postu, nez se takhle s nekym dohadovat na kravine, kor kdyz mi jeste pomohl.
Dej mu tím heverem přez ruce, at si nemůže zapnout CAPS-LOCK :D
To luda551: Tobě ten Caps lock nedá spát co? :-)
mk VII: Proc mu jako pises, ze jsi mu to poslal?! pritom mu to neposles? Jsi normalni nebo jsi zlodej? Proste to normalne zabal a posli mu to! je normalni si neco zapomenout a kdyz se z kila muzes posrat, tak mu to posli na dobirku 100Kc, postovny se ti tim zaplati. Hlavne prestan takhle kecat!
JJ, pěkně mu ty sr*čky zabalit do krabice, přibalit flašku kyanidu a poslat na dobírku. :)
A spiniferovi hned BAN, ten "člověk" je naprostý, ale naprostý CENSORED CENSORED CENSORED, viz. ruffriderovo odkaz.
mk VII: poslal bych dobirku za cenu postovneho.. ikdyz ja bych to kilo asi prekousnul.. to uz je asi detail.
btw co mas napsano za normu u tech emisi? jestli ti spatne nepriradili k te norme EURO, protoze ja mam dojem ze sestivalce s vanosem maj vsechny tu normu stejnou a u 328 jsem urcite platil ty 3tis - euro 2
Nechápu proč se tady do mě navaži lidi s kterýma nemam nic společnýho a nikdy jsem Vám nic neudělam.To je jako normální ,že se takhle navažíte do každyho noveho člena tohoto clubu?Nebo tím snad ukajíte své potřeby?Nerozumím takovým debilním vychytrálkum o co Vám jde ?...Asi se doma nudíte nemáte co dělat tak píšete sem také sračky a chováte se jak malí děti ale co čekat od Čecha takový už Češi jsou a budou je to k plači.Co se tyče tady pána Vykysaleho myslel jsem,že je to normální v pohodě kluk a věřil jsem mu ,že mi věci ktere jsem zapoměl v autě pošle to se tak nestalo a jen mě oblbuje a lže mi .Nejde o nějake poštovné říkal jsem mu at to pošle dobírkou,že to poštovne klidně zaplatim.jenomže on si myslel ,že na ty hevery a klíč zapomenu a ,že si to bude moct nechat.Asi nemá na hever.No a jak tady jistý chytrak piše ,že se mam vysrat na hevery za 1500kč .tak treba ty mas na to abys jen tak vyhodil do luftu 1500 kc a koupil si nove hevery ale já!Prosím lidi chovejte se normalně a nerýpejte nejsem malej kluk a na tohle opravdu nejsem zvědavej.
A cabrio má zapsané v papírech z dekry euro 2 za 3tis kč přepis !pán si jen neumí vyřidit na magistratě aby si magistrat vyzadal z daneho okresu kde byl vystaven cistopis dane udaje a vypisy z dekry aby mu to euro dopsali do techničaku.on totiž nutně hned ten druhy den co cabrio koupil musel ho mit hned prihlaseny na znackach aby se mohl masýrovat .to jako nevím proč mohl to přihlasit až třeba na jaře v letě ale jeho věc a jeho blbost,že musel mít všechno honem honem a nechal se ojebat magistratem za 5tis kč přepis.Já s ním v ničem nevyjebal jednal jsem ferově auto mu nechal za babku a on mě ještě okrade o hevery tak to co to je za člověka.
tak tu mame dalsiho dislektika?
jinak si neumim vysvetlit jak nekdo s takovym pravopisem muze nadavat ostatnim do debilnich vychytralku...
Jinak husta story, myslim ze si tak trochu oba protirecite, coz me jen utvrzuje v tom ze nema smysl se k tomu jakkoliv vyjadrovat.
H-Honza - dyslektik a grafoman, jak to tak vypadá. Jakožto nový člen(upřímně - který se sem přihlásil jen pro to, aby hnojil se zapnutým Capslockem a urážel všechny stávající členy, co si už o něm díky odkazům na další fóra obrázek udělali). Tehle thread by zasloužil Lock&Delete, protože z toho stejně nic dobrýho nekouká...
mk VII: tak co čorkaři jak jsi se rozhodl,že to budeš řešit a pošleš mi ty hevery a klíč nebo to budem řešit jinak...?

27.01.2011, 19:26 |
gizmi Dovedu si predstavit jak decko (z fotky od Ilegaltunera je to decko) prijde na policejni stanici s tim ze mu nekdo ukradl hever a klic na kola :D A na otazku jak se to stalo odpovi - noooo, nechal jsem ty veci v aute kdyz jsem jej prodal :D:D:D:D tady bude jeste sranda, hehehehe..
Spinifer: rekl bych ze na Vas plati zname porekadlo: Bozi mlejny melou pomalu, ale přece :)
Cetl jsem vsechny odkazy na diskuse na bmw clubu a ja nevim kde jeste kde se tenhle clovek vyskytuje. Reknu k tomu jen jedno, koledujes si chlapce, a hodne, jednou, a nebude to trvat dlouho, se najde clovek kterymu nebude jedno jak urazis jeho kamarady, jeho samotneho, nebo dokonce jeho pritelkyni. A tenhle clovek se nebude bat tvych vyhruzek a prijede, dostanes tak strasnou nakladacku jakou si jeste v zivote nedostal. Neboj se, pokracuj v tom co delas, ono to prijde a nebude to trvat dlouho. Nejsi zadnej Arnold, ani Rambo, ani nic podobnyho, tak zvaz pripadne dusledky sveho chovani. Mozna kdybys to rekl slusne, bez urazek nadavek a ja nevim ceho, tak dosahnes toho co chces, ale takhle se tu akorat kazdej smeje a ve vysledku se na tebe vysere protoze to opravdu nestoji ani za to postovny. Navic s reklamou jakou sis behem par mesicu na ceskych diskusnich forech udelal budes mit problem jakkoliv obhajovat to ze mas pravdu.