Navštíveno 10977x

ahojte byl by tu nejaky dobrak který by mi udelal virtual na tuhle octavii?vymenil kola?

RSW racing? Močky z aukra? To si tam raději nech co máš.
myslis?ja bych jen chtel vedet jak by to vypadalo.z aukra to neni
r 17 5x 100 šířka 7 palcu a etečko 35
Tak jako můj kamarád si koupil z aukra právě nějaký 17" rsw a před pár dny kvuli ledu trefil obrubník prý v cca 30km/h. To kolo se ani nevyplatí opravovat. Bohužel jsem u toho nebyl, takže nemůžu přímo soudit. Jsou to prostě levný sady kol a někde se to projevit musí.
asi mas pravdu ty spider sou kvalitka,vís co je to za znacku?bbs?

19.01.2011, 20:11 |
TROY spider bude asi ronal

19.01.2011, 20:27 |
sk8ty ehm..mám RSW..a jakou vydržely šupu při havárce,to dosud nechápu...na vyvažovačce se nehnou ani o mm....
Řikám co jsem viděl, nic víc.
Možná nešťastně trefený, nevim. Jak řikám, u toho jsem nebyl.
A ten virtual umel by nekdo?
nafoť auto ze stejného úhlu, jak jsou kola a klidně ti to udělám
trochu kostrbatý, ale na posouzení to snad stačí..

19.01.2011, 23:09 |
Kesam Na aukru sem koupil Japan Jakuza za 7 litru 16ky vymetl jsem stím díru jako kráva na profilu45 a podvozku a ani se nehlo koleso.
Kesam:
Myslíš ty laciný repliky? Je naivní si myslet, že origo Yakuza nebo Advan Racing se budou prodávat na Aukru za sedmičku ;-)

20.01.2011, 09:44 |
Alííí Když umí člověk jezdit, nepotřebuje kola za 200 litrů. Jezdím repliky 9,5 x 19", a bez problému. Když má člověk levý obě ruce, na českejch silnicích ho nezachrání nic.
party_boy: Trefit obrubník, a pak brečet? DEGEN je to. :-D

20.01.2011, 10:07 |
Veva můj názor je takový, že původní rs kola se mi líbí více jak ty, který tam chceš dávat...
Se nedivím že BBS krachuje když lidi rádi jezděj na kolech, který jsou jen o málo pevnější než pneumatika na nich :o)

20.01.2011, 16:06 |
Kesam | Upraveno: 2011-01-20 16:14:09
Plusone: Jo přesně ty myslím píšu skušenost a ne co támle povídal Tonda v garáži.
Tedka mám bbsa tak jsem na ně zvědavej keskin taky držel.
jinak jako Alííí :-)já jedu jako šnek tak se uhnu :-)

20.01.2011, 18:18 |
Aegis radši bych ty původní kola nechal zrenovovat a třeba hodil do barvy nebo vyleštil...
když bude BBS mít ceny jako repliky, rad si je koupim :o)
kvalita dnešních replik je dobrá a v poměru, cena x užitná hodnota, tak není co řešit ... stejně většina lidí mění kola po sezoně max. dvou
jinak jako Alííí