Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > dotaz ostřikovače světel

o Navštíveno 7513x o
o 24.01.2011, 08:46 | grebec
zdravíčko.dodělal sem na golfu ostřikovače světel.známí mě ted nasadil brouka do hlavy.měl auto někde v servise a vyměnily mu tam kapalinu v ostřikovačoch.že prý ten sheron(zimní) co tam má naleptává světla a gumky stěračů že je to prý sračka.tak se chcu zeptat co je na tom pravdy.mám tam právě sheron a byl bych nerad aby mě to zkurvilo světla.jaké používáte kapaliny

o 24.01.2011, 11:27 | jasisoft
najlepsia kvapalina je z lidla, 3,59€ za 5L, do -20stupnov a aj pekne vonia. sheron smrdi nenormalne, a original shell smrdi este viac....
o 24.01.2011, 11:29 | Alííí
Je fakt, že to od Shellu i v létě zanechává na okně (kde nelezou stěrače) hrozný věci. Nedivil bych se, kdyby to žralo gumičky...
Používám Sheron, ředim ho destilkou, a ostřikuju minimálně. Radši umeju celý auto ručně. :-)
o 24.01.2011, 12:12 | michal_smsmsm (A)
no prvni vec je mit skleneny skla lamp ;-) to ti nerozlepta ani sheron. a druha vec jak rika jasisoft voda z lidlu, beru jak zimni tak letni a no problemo, ani na plastovych lampach na koktavkach, natoz na sklenenych u meho vozu...
o 24.01.2011, 12:17 | DaveX
Taky beru vodu z lidlu. Čistí to slušně a žádné problémy.
o 24.01.2011, 12:34 | grebec
právě mám plastové lampy.a je pravda že když pořádně ostříknu tak mám pak takový hnus po celém autě všude kam to dostříkne.spíš to mám kvůli xenonům jinak taky moc neostřikuju ale někdy je potřeba.
o 24.01.2011, 17:34 | DaveX
grebec: Já mám taky ostřikovače světel. Když vypnu světla, tak mi to na ně nestříká. Zkoušels?
o 24.01.2011, 17:40 | car_tuning
staci slivovice do ostrikovacu :-)
o 26.01.2011, 12:52 | luda551
Taky nakupuju u lidlu :) Koukam ty jejich reklamy maj neco do sebe :D
o 26.01.2011, 15:26 | tommas
já beru Tesco, Sheron, Cinol a nic mi to nenaleptává... Ale je pravda, že bych to asi nepotřehl, protože mám tak zajetelený auto, že si ho občas podle neviditelný podkladový barvy nepoznám ani na parkovišti a když, tak se k němu stydím jít:-)))

BTW: za kolik má kapalinu Lidl?
o 30.01.2011, 13:09 | Nebster3
My sme pouzivali sheron a plastove svetla to rozezralo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3824 sekund.