Navštíveno 9217x

Tak jsem si pořídil levné denní svícení :D

co homologace ? :o) to jsou LEDky do skříně, nebo co ?
To rozsvěcíš jemným nárazem do překážky? :)

29.01.2011, 18:22 |
Kesam To je nějakej Joke nebo stím jako jezdíš????

29.01.2011, 20:12 |
xenonman | Upraveno: 2011-01-29 20:22:44
tak to má k dennímu svícení hodně daleko, počkej na první hlídku PČR :-), oni ti to vysvětlí, celkem již jsou pánové proškoleni
případně druhá varianta a přizpěvěk tak mi shořelo dennísvícení, musel jsme demontovat, nebylo vodotěsně :-)

29.01.2011, 22:21 |
cuir no zas tak skoleni nejsou... nedavno me staveli kvuli dennimu sviceni. Vadilo jim ze mje DRl ma funkci pozicnich svetel...neznali to :D
Je to jenom JOKE, světla jsem už dal pod patrovou postel, pochybuju kdybych je tam nechal že by tam vydržely :D
looooool, to mě pobavilo. Jen doufám, že to nezačnou prodávat na benzínce, určitě by si to hodně lidí koupilo (takový ti skalní fanoušci, co mají celej sortiment doplňků z benzínky na autě)

31.01.2011, 13:53 |
Bucci ... ehm, dejte mi prosím jeden vanilkovej, kokosovej, medovej, ananasovej, lesní, letní, jarní, zimní, podzimní, březovej, borovej stromeček a 8 sad světel na denní svícení...
... bude to 149 korun pane....
:-)

31.01.2011, 17:02 |
Kesam Sem si myslel :D

31.01.2011, 19:57 |
dddd já bych všechny denní svítilisty střílel, jen oslnujou a každej to má kde chce hnus velebnosti

31.01.2011, 22:12 |
cuir dddd tak se do toho nedivej...pokud te oslnuje denni sviceni ve dne tak zajdi k ocari...neco nebudes mit v poradku. Neber to jako urazku..myslim to vazne...
Ja sem mel jednu dobu pocit ze me vsechno oslnuje a ze nic nevidim...pak sem malem sundal zenskou s kocarkem na prechodu. Proste sem ji vubec nevidel, az sem ji minul tak sem ji periferne sptaril...zadupnul sem brzdy, vyskocil z auta a zacal se ji omlouvat. byla tma a mokro a mrholilo. V ten okamzik sem si rekl ,ze je asi neco spatne... a jak s erika..chyby nejdrive hledej u sebe tak sem zasel za ocarem. vysledek byl ten ze mm malo nejakeho vytaminu..ze je to zpusobeno stravou a doporucil mi nejake tabletky a nebo papat hodne mrkvicky... koupil sme si tabletky ve kterych byl onen vytamin a je to si myslim mnohem lepsi...
Diagnostika byla ze jsem mel spomalene videni pri prechodech svetlo tma a to prave ze zpusobuje nejakej ten vytamin.
perlicka na zaver...za cca 500 metru o nekolik krizovatek dal jsem mel autonehodu. Zenska vyjizdela z vedlejsi silnice a nedala mi prednost. Byl to jen tukanecek (pochroumanej naraznik , pozicka...zenska mela na SUV medourovi prohle dvere , prah a zadni lem) ale proste ten paradox je vice nez usmevnej. Takze nenadavej a mazej k ocari nebo to res nejak jinak, pokud ses tak precitlivelej na DRL ;)
znovu rikam..nehodlam te tu nijak urazet jen doporuceni a vlastni zkusenost. zde na foru sou vsichni moc vybusni a hned si vse berou..proto to radeji opakuju. Nic ve zlem ..

01.02.2011, 19:51 |
dddd Jj pane asi máš i pravdu, páč tma a mokro a protijedoucí světla a nevidím nic a stím mám velkej problém jinak na tabuli u doktora přečtu předposlední řádek, jenže tam je světlo. Ale spíš sem myslel, že každej má uplně jiná světla v jiné výšce a tak.

01.02.2011, 23:27 |
cuir dddd: jo to ja samozrejme chapu ze te rozciluje ze ma kazde to denni umistene kde chce...abych se priznal ani ja ho nemam umistene dle vyhlasky. homologovane je a zapojene je take spravne..jen proste je moc nizko. Neni 25cm nad vozovkou...ale bohuzel. myslim si ze tim nikoho neohrozuju na zivote..takze neresim. Az dostanu pokutu tak zaplatim.
ale spise sem to myslel s tim ocarem tak jestli treba nebudes mit stejnej problem jako ja. opravdu co papam vytaminky mi prijde ze na to nejsem tak haklivej. u doktora prectu i posledni radek ;)
Delali mi komplet vysetreni oci...byl sem v brne aji v bohunicke nemocnici ,kde mi dali nejake dratky do oci a pousteli mi tam nejake jemne elektricke vyboje. Bylo to docela neprijemne..ale tim odhalili tu zpomalenou reakci na prechody svetlo tma.... zkus se taky objednat uvidis co ti reknou. ja si furt rikal..to je dobre...ten to ma jak debil sestelovane a furt sem nadaval na vsechny okolo. Ale po prihode s zenskou na prechodu sem si rek, ze to uz je moc a radeji zajdu k ocari.
Mohl sem si rict ..jasne bylo mokro , mrholilo, doprotismeru me debil oslnil a zenska s kocarkem je krava ,ze na sobe nema nic reflexniho a je cela v cernem vcetne prehozu na kocarku... ale nedalo mi to a vysledek byl ten ze tam jistej problem..byt malej byl a vyresil se a fakt musim rict..uz na ty svetla nejsem tak citlivej.
jinak dioprtie zadne , vsechno v poradku jen nedostatek toho jendoho vytaminu...a udela to svoje..aji doktorka me uklidnovala ze takovato situace je pro oci hodne krizova, ze je dost mozne ze by tu pani na prechode nikdo nevidel... ale i ona si neriskla to aby me odbila a poslala me na ty dalsi vysetreni a ja sem ted za to moc rad. Pouvazuj o tom..nic me to nestalo..jen 2 dny dovolene a cas u doktoru. rozkapou ti totiz oci a pak nekolik hodin nic nevidis...teda vidis ,ale jen siluety a jeste rozmazane...hodne neprijemne..me z toho bylo blbe a bolela me hlava...a byl sem nepouzitelnej..proto sem si bral ty dovolene. Ale nekdo to snasi v pohode a jde normalne makat do prace a treba za 2 hodky ma oci zase v normalu.

02.02.2011, 18:27 |
dddd to je mazec, jakmile tě rozkapou a nedejbože vyjdeš na slunce bez brejlí, tak ti to urazí oči, prej je to dost drsné