Navštíveno 12902x

Ahoj, dostaly se mi z finančních transakcí do ruky černé 18ky, které budu letos mít na autě, ale pořád mi vrtá hlavou, že černá nebude moc ideální barva k tmavě zelené, že to chce oživit, tento týden budu sundávat pneu, tak bych je mohl oživit jinou barvou, zkousel jsem ve photoshopu pár možností, pro kterou z nich by jste se rozhodli právě Vy? Díky
p.s. všechny tři fotky jsou virtuály...
takže tady originál černá

oranžová

bílá

nebo nějakou jinou barvu? Osobně se mi nejvíce líbí oranžová, ale počítám, že potom bude problém s prodejem, protože oranžová není moc oblíbená barva :-)))
nechat černé a na kola proužek v barvě auta
Ta černá je taková zapadlá. Mě napadá klasika bílá, nebo je vyleštit.
Sorry, ale ten virtual je hrozně nepřesný, tim to dost kazí. Pokud chceš, pošli na maila originální fotku. Uvidim co zmůžu. Nejsem grafik, ale moh bych se pokusit ;)

01.02.2011, 14:20 |
Alííí Jako Midnite. A držet se hesla méně je někdy více.

01.02.2011, 14:32 |
Alííí Midnite: :-PPPP Woe mlč, nebo se tu ještě strhne debata o "Áčkách". :-D
Dave: proč mi to nepošleš abych ti udělal pořádný VT? tohle vypadá jak omalovánky ze školky :-( dej sem fotku, jak vypadají ty kola
právě nemám pořádnou fotku těch kol, budu muset je vyfotit, nebo aspoň jedno z boku, vyfotím a pošlu...
tak nafot a pošli i s autem

01.02.2011, 16:30 |
Kesam Alííí&midnite ty vole netvrdte mi že na černým kole bude nějak extra vidět proužek tmavě zelenej medi:-)

01.02.2011, 16:35 |
Ravo mě ta tmavá nepřipadne tak špatná...zkusil bych nějákej tmavej chrom, to by mohlo být dobré
za mě ty oranžové nevypadaj zle. a nebo jen oranžovoej proužek

01.02.2011, 19:17 |
TROY oranž kola na boře už jezděj :o)
Dal bych je bílý :)

01.02.2011, 19:46 |
fredh někdo tu potahuje karbonem. Pak zalakovat a je to.
za mě jednoznačně vyleštit a zalakovat čirým lakem pro denní provoz bez údržby.
www.LESTIMEKOLA.cz

02.02.2011, 07:56 |
Veva nějakou pěknou reflexní barvu :-)
a já si říkal odkud tu boru znám, potkávám občas v Hlučíně...
jaké kola si měl předtím, se mi zdálo že na ní byly nějáké leštěné s límcem, ne?
jinak u těchto kol bych to viděl spíše na leštěné nebo černé
byly tam Carline cm6 17" 10"šířka

04.02.2011, 21:55 |
mishan | Upraveno: 2011-02-04 22:02:50
tak sem si pohrál, pár vzorů jsem dejvovi poslal, ale moji favoriti jsou tyhle dva

04.02.2011, 21:59 |
peetm Pěkně sis pohrál. Ty černé vypadají dost dobře.

04.02.2011, 22:03 |
mishan | Upraveno: 2011-02-04 22:05:08
jj, a když je má černé, ten límec dát do bílé bude nejjednodušší a myslím že to bude gut :-), ale to záleží na dejvovi, co se mu líbí nejvíc :-)
Mne se nejvice libi zlata a chrom limec
taky se mi líbí ty zlaté s tím vyleštěným límcem, ale zase to už by bylo lepší je prodat a koupit jiné, ta verze čená s bílou není špatná, ale nevím, jak by to bylo ve skutečnosti, takhle to sice vypadá hezky, ale...
no ona je to spíš béžová, než zlatá chlapci :-)