Navštíveno 8494x

04.02.2011, 18:18 |
cira | Upraveno: 2011-02-04 18:19:51
Zdar chlapi. Chystam se na renovaci kol a chtěl bych vyleštit čelní plochy a zbytek v barvě. A teď přichází ta otázka. Jakej je přesnej postup při této variantě? Jde mi o to jestli nejdříve leštit a pak lakovat či naopak. Předem děkuji za každou radu.
Objetuj pár stovek a dej to udělat Mishanovi. Ze své zkušenosti ta práce není nic lehkého - při broušení si na mě vzpomeneš...
řekl bych, že nejdřív lakovat a pak leštit
nejdřív leštit, pak lakovat, protože když to uděláš obráceně, poškodíš si lak od leštícího kotouče
cira: pokud jsi to nikdy nedělal, raději to zadej.
Komplet renovaci ti můžeme udělat. Více na www.LESTIMEKOLA.cz
Jinak osobně nejdřív lakujem, pak leštíme. Pokud to nemáš "v ruce" je možné, že si lak na bocích paprsků při leštění poškodíš.

04.02.2011, 21:00 |
Kesam Leštím olepím nalakuji pak jemně doleštím :-)Každej to má holt jinak no :-)

05.02.2011, 18:08 |
cira Všem moc děkuji za rady. Kdybych teď nemusel řešit bydlení tak bych je nechal vyleštit komplet, ale teď jsou peníze potřeba jinde, takže to zkusim sám:-( Možná že to později stejně skončí u někoho ze zdejších leštičů, ale teď nemam na výběr.
Trochu se vetřu. Jak potom zalakovat vyleštěné části? Stačí to vzít komplet lakem na hliník i přes barvu? Nebo existuje lepší postup? Pro moje potřeby to nemusím mít uplně echt, takže zkusím leštit taky sám.
nechápu argument, pokud jsi to nedělal, tak to ani nezkoušej. Přece všechno je jednou poprve, ne?
Š*kat nás taky rodiče neučí a děláme to, tak co? Maximálně se to posere, hliníku na světě je ještě dost...
malakutna: my máme speciální lak na strojně leštěný hliník, který ale v případě 2barevné varianty vyžaduje i speciální barvu na zbylé (neleštěné) části kola. Důležité je, že nám to funguje. Někdo může ale mít i jiné vyzkoušené postupy
tommas: to je pravda. A povedlo se ti no při prvním pokusu tak jak sis představoval?

07.02.2011, 21:31 |
Kesam Mě se to povedlo až na podruhé :-)