Navštíveno 10782x

Jak jsou na tom molitanové filtry od Raidu? Má někdo zkušenosti?

15.02.2011, 14:51 |
PIPO Raid HP jsem měl já...byl mega luxusni...plnil sve učely suprově..včetně zvuku..doporučuji

15.02.2011, 18:28 |
Rajdlos | Upraveno: 2011-02-15 18:28:27
molitany jsou naprosto super, sam mam Pipercross
pipercros bych bral, ale je dost drahý.

28.02.2011, 14:52 |
Tweety_xx | Upraveno: 2011-02-28 15:01:17
Němá někdo nějaké rozměry Filtru Raid pro BMW 318 jo a označení filtru je 520303
takove cislo neexistuje, Raid ho nezna :(
Přímo na raidu sem ho taky nenašel, ale je to číslo z krabice. asi to bude něco staršího. je možné napsat rozměry aktuálního filtru pro bmw 316/318
kuzel nebo vlozka? nebo oznaceni modelu filtru? zkusim Ti to zjistit
Kuzel, chci to do jiného auta, tak jestli se vleze.
ono je vic typu kuzelu, jestli Formula nebo ten opleteny atd.
něco takového

A neměl bys rozměry nějakého podobného?
A měl bys někde rozměry? Jak je vysoký a jaký je průměr širšího a užšího místa.
Jinak je mezi těmi filtry co sem dal já a ty nějaký rozdíl nebo jen design?
momentlabe vyprodano, dorazi nekdy v PO tak muzu omerit, no ten starsi ma ten vnitrni predni konus coz zlepsuje nasavani
Jestli budeš tak hodný a mrkněš na to, budu moc rád.
Rajdlos: Už ti přišli? a byl bys tak hodný změřit mi ho. Díky
zatim Te zklamu, Raid ma zpozdeni s kontikem, takze zbozi zatim neodeslali :(
Aha, no nedá se nic dělat.Ještě ale jeden dotaz, nevíš jaké má filtr pro bmw napojení? Mám info, že snad čtvercové.

09.03.2011, 20:50 |
Rajdlos | Upraveno: 2011-03-09 20:51:14
pokud mas Jetronic tak se prodava redukce od Raidu za 375kááčee, kdyztak mam skladem
[ Link ]
No já to chtěl právě že do jiného auta, ale měl jsem možnost pořídit za dobrý peníz filtr určený na bmw, ale ted jsem dostal info, že ten filtr má čtvercové vyústění a já to chtěl na kulkatou trubku.
Tak mě napadl ještě dotaz, napouští se ty molitany od raidu olejem?
aha, takže ted ten nový musím ještě nastříkat že? to sem se tě zapoměl zeptat jak sem tam byl.
ee novy jsou impregnovany :]
aha. a jinak se to impregnuje čím? to co sem používal na umytí a nastříkání na bavlněný, tak můžu použít i na tenhle?
Rajdlos: ku.va přestaň sem strkat tyhle odkazy, já pak mám chuť se sebrat a jet si něco koupit :o/