Navštíveno 10507x

Byla nuda tak jsem si řek že si vyměním spoječku i se setrvačníčkem:D

a trošku mi hrablo tak jsem rozebral i brzdy:D

opiskováno

a final bez gumiček zatím

a co jako??? příspěvky tohodle charakteru nějak nechápu :-(
tak tady více lidí dáva foto jak si renovuje díly z auta a to je špatné?
spíš zbytečné, než špatné
já se dnes taky nudil, umyl sem si auto, mám sem taky dát fotky???
prostě výměna spojky úplně o ničem , nic zajímavého a nalakovaný třmen.... co je na tom tak úchvatného???
mishan asi stárne a začíná bejt nervní. Jen tak z nudy?? Tyvole na tohle ja se pripravoval pul roku :D
klidně je tu dej mi to vadit nebude:D je tady více přizpěvku s ruznyma tematama tak asi to je nezajimavé pro tebe ale promě to je zajimavá výpln času při studené něděli :D a co se týče spojky borec tu dal rozvody na audi ja jsem dal spojku:D
nervní nejsem:-) to se musi hned jinak ty připravy trvaj třeba i rok

20.02.2011, 20:40 |
Komba A tak jako proč né,jsou tu i věci horšího charaktaru:) Ale je pravda že je to post o lejnu:D
To je francouz?406?:) .... ono když má člověk výbavu,tak se to ani tak odkládat nemusí.
jo francouz 406 tak tak ale musí se chtit ja jsem se do toho pustil v 7 večer do spojky!furt lepši opiskovat nalakovat a poskladat třmen než některá většina lidi co znám si brzdy natře na autě i s deskama to neee

20.02.2011, 21:04 |
Komba To jo no,největší chutě má člověk takhle k večeru:)
hele když se nudíš, tak mi na autě teče gufero na klice, tak ti dám auto a mužeš se nudit taky na mém, mě se do toho vůbec nechce
Perfekt: o stárnutí nejde, spíš mě serou příspěvky úplně o hovně, co tu sem tam někdo dává
kde nebo kdo ti delal ty narazniky vypadaj pekne muzeš my prosim poslat vic foto tvyho auta? bilina2@seznam.cz diky mam taky 406 a chtel bych taky zavařit ty listy v tom narazniku ale nikde jsem nenašel fotky jak by to vypadalo.
mishan:nezlob se,ale jak se řiká-nečti když Ti to přijde nudný.Taky narážím na příspěvky který mě jaksi nezaujmou.Otevřu,řeknu si hm,nic moc,a zase zavřu.Přijde mi spíš divný psát:to se mi nelíbí,a to zase jo,a tohle ne...atd.
Mě na tom zas nic tak nudnýho nepřijde,prostě měnil spojku,tak se chtěl pochlubit no.A Tvoje auto sem samozřejmě můžeš dát taky:-)
Lukin:promiň za OT.
Honcke : taky mam takový názor
joda406:narazník s maskou jsem dělal doma v Ově
¨
cendler: ja jsem guferko měnil i se spojkou tak jestli ti teče pod spojkou tak se připrav i na novou spojku:D:D
včera jsem měnil silentbloky na nápravě a nové gumy na stabíku, večer hodím fotky, chcete? A rovnou jsem si i dofoukal gumy, souhlasím s Mishanem...zbytečně se tady zasírá forum nesmysly...
já se včera taky nudil tak sem hodil anču dlaňovku.... asi hodim fotky ;-)
N.P: to nedělej, škrtit žížalu vidět nepotřebuji a ani nechci
dave: tak jestli sis opiskoval díly nápravy a stabíku a nalakoval tak to tu dej jak to vypada!!!
N.P.:to neee a škrceni je trestne:D
Honcke: já si nepotřebuju honit ego tím, že sem dám svoji káru, to nemám zapotřebí a aby mi to tu někteří chválili co mám za auto, proč??? z toho už sem vyrostl
mám auto, které je hodně svižné a uspokojuje moje potřeby, nepotřebuju se jím chlubit a prostě když vidím topic o ničem, tak to tu prostě napíšu, aby se majitel příště zamyslel a nedával tu takové zbytečné kraviny
se nep...r neřikej že jsi tu auto nikdy neměl? ale diiiii:D
někdo tu da foto že ma jine kola na autě a ja tu mam foto repasi třemnu nechapu tak když se ti to nelibi tak to přehližej je tu na foru dosti kokotin co zasiraji
Lukin: no nové auto sem tu neměl, to máš pravdu :-)
nepotřebuju si honit ego...mám hodně svižné auto, howgh
ROFL

21.02.2011, 21:35 |
trlon Mishan-tak ho sem ani radeji nedávej,at nedopadne jak minulý chudák

21.02.2011, 21:35 |
mishan | Upraveno: 2011-02-21 21:36:16
crestík: :-)) neber to zas tak doslovně :-) mám to pro sebe, ne proto, abych se jím chlubil, asi si to nepochopil ;-)
Trlon: njno :-)
2 lukin - čím je to pískováno máte box ?
Midi34: jo takový malinky za par korun:D:D
Mishan:tak až budu velky a koupim si třeba RR Ghost tak ho tu taky davat nebudu:D
pokud si koupíš Ghost,tak dáš jen najevo,že nemáš na phantoma :)
A mishan má prostě lepší auto,tak toho nech:D
to je pravda ale Ghost je Ghost:-)ja jsem rád že to jede potichu konfortně a že to trošku hraje to mi stačí