Navštíveno 21524x

Zdar hosi, uz snad vic jak rok schanim tohle lizatko pod predni naraznik, hledam na netu kde se da, kazdej ho ma na aute, ale nikde neni k nalezeni. Nedavno sem zjistil, ze je to snad ze Leona Cupry, ale ani to mi v hledani nepomohlo. Prosim pomozte mi pokud nekdo vite, kde ho sehnat, diky. :)

zajdi do seatu.. stojí 300,- :) lol :)
Ja to ale potrebuju koupit z netu nikde pobliz zadnej seat neni.. kdybych sel do seatu tak mam uz i objednavaci cislo..
Do Kolína nebo do Prahy to nemáš snad tak daleko ne? To víc zaplatíš na někoho provizi a dobírce.
Seat je hned v průhonicích tak to máš 39km
radsi bych to koupil z netu budu tam muset jet na 2x nejdriv to objednat a pak pro to dojet..
co tam zkusit zavolat a pak vyzvednout

26.02.2011, 16:09 |
Nora seat díly můžeš objednat u každého jiného dealera koncernových aut...třeba i škodovky...so easy...
a 39km je autem nejaka vzdalenost??ale udelej to jak pise madmaik.
ty jsi fakt případ.. nejdřív rok hledáš co to je zač a pak to budeš 2 roky shánět.. komu není pomoci...
kdybych to moh udelat takhle jednoduse tak bych to udelal ale asi mi to podminky neumoznujou ty pripade.. najdi mi to na netu kdyz si tak chytrej..
[ Link ] tady ho máš za krásných 1300 i s poštou.. jdi do toho ;)
dekuju, konecne to co sem potreboval
no ty vole.. tak to se tu najde dostli lidí co by ti to v praze koupilo a za 1300 dovezlo :))
jeste zkusim Verolda v Benesove cestou do prace, a uvidime jestli to vazne stoji 300 jak rikas..
Když mi dáš 600,tak ti ho koupím u nás v Seatu a pošlu poštou :D
M.a.R.i: dohodnem se po vejplate :)

28.02.2011, 08:56 |
Spooky1 | Upraveno: 2011-02-28 08:57:15
No já ho kupoval loni a nový vycházelo myslím necelejch 700,ale třeba zlevnily... :D
Jinak když tak strašně upravuješ fabii tak mi neříkej, že nejsi někde na nějakým škodováckým foru a tam ho v bazaru nenajdeš...

01.03.2011, 10:59 |
Losky Já ho kupoval před 3 roky a dával jsem za něj taky 700. Teď přemýšlím nad tím, zda by nešlo dát na FII:)