Navštíveno 8800x

Reklamoval jste někdo výškově stavitelný podvozek AP? Zajímá mne, zda je nutné demontovat a posílat celý podvozek, když mi praskla pouze pružina. Díky
co se třeba zeptat tam kde jsi ho kupoval?
jasně, tam už jsem email napsal, ja jen abych věděl, jak se připravit dopředu, jestli to už můžu třeba pomalu sundat
otázkou je jestli ti to k reklamaci vubec uznaj..
nepříjde mi normální, že po dvou měsících a 1000km praskne pružina
jaký ten podvozek vůbec, je je to tvrdé atd.

27.02.2011, 09:32 |
JR v reklamaci nevidim jedinej problem a bude stacit jenom ta jedna pruzina. Nekdy stacej jenom fotky a vyrobce posle novou pruzinu a neresi to.
JR: pokud se nepletu, tak jsi z Escape6, takže mám podvozek od tebe a jsem rád, že to stačí jak píšeš. Je praskla jen pruzina a ten plastovej kryt na tlumici,jak se to o to oprelo a zaseklo. Jinak sem Vám psal email.
cendler: no mám ten podvozek na Ford Ka(r.v. 1997) a už v serii je podvozek ceklem tvrdej, ale tohle je jeste o kapanek tvrdsi,ale celkem to jeste dobre tlumi diry a nerovnosti, mam ho cca o 5cm dole, ale taky jezdim na zimakach 155/70, v lete to pritvrdi se 195/45 :)

27.02.2011, 10:51 |
clown JR .. vsechno popri :o)))

27.02.2011, 11:09 |
JR dostalleos: Jak rika clown ... vsechno popru :-D v Escape6 uz nejakou dobu nepracuju. Kazdopadne je to vsechno jen o dohode a o lidech.

27.02.2011, 11:12 |
dostalleos | Upraveno: 2011-02-27 11:13:09
ok, diky za info, počkám, co mi tedy napíšou:)