Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Oprava okýnka - rada pls

o Navštíveno 7988x o
o 18.03.2011, 18:49 | M.a.R.i
Hodím odkaz, ať to tady nezasírám fotkama. Poradíte?

[ Link ]

o 18.03.2011, 19:34 | Pekys
Já myslím že už to tam máš napsaný. Pokud už se okno vytahuje, a v horní poloze je mimo, tak to bude vodící lištou, která drží na dveřích. Prostě je někam posunutá a v horní poloze je to pak nejvíc poznat.

Myslim že zkonit není co. Klidne se do toho pust. Je to pár šroubů.
o 18.03.2011, 20:24 | M.a.R.i
jj, díky. Jsem to sem dával, předtím než to tam ten člen napsal. Ale stejně mi je záhadou, jak se můžou vyšroubovat všechny šrouby a předtím to okýnko zajíždělo normálně.
Snad půjde ta lišta lehce nastavit šroubama a nebude se muset vypokládat.
o 18.03.2011, 20:55 | Pekys
Tak pokud to tak fungovalo, tak to jít musí, ale někdy je to na delší zkoušení. Ta lišta ti to okno vede jakoby do auta. Takže když sundáš tapec, tak v horní části dveří by jí to chtělo dostat víc do dveří, a pak by ti to nahoře mělo sedět. Možná mrkni, jestli tam neměl bejt někde ten doraz, vypadl a lišta se posunula.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3428 sekund.