Navštíveno 9395x

Čau, na Civicu 8G je zadní okno dělené a spodní část je tvořena plexisklem. Když jsem kontaktoval některé firmy zabývající se fóliemi, tak to odmítli polepit, protože by nedokázali splnit záruku na přilnavost (plast prý uvolněuje plyny -> bublinky), takže by to museli pořád měnit :)
Nemáte někdo nějaký tip, čím to zatmavit, aby to vydrželo?
Zatmavovací sprej na lampy ??? :D jinak zkus na ten kousek nalepit folii sam, není to tezky a atest potrebujes jen na předek...
nieco podobne je aj na novom seate leon, zadne trojuholniky na dverach su plastove kvoli integracii klucky, zatmavovaci sprej sa z toho lupe dole, lummar folia na tom celkom drzi a ziadne bublinky to nerobi, ale nalepit to na to je amerika.... kopec ludi to riesilo carbon foliou od 3M, co ale u teba nebude mozne kedze to mas zadne okno cez ktore sa pozeras...

19.03.2011, 18:01 |
FBS to uz jsem nekde resil, myslim ze u smarta, resil jsem to prace tou 3M folii karbonovou. Civica bych resil asi stejne, i kdyz ted si uvedomuju ze to zrovna vychazi na pohled ze zpetneho vnitrniho zrcatka... Ale je to patvar, vyhrivani horkovzduskou muze plexi ponicit, no je to opruz...
este by tam mozno sla nalepit taka ta dierkovana folia ako maju v reklamkach, z jednej strany je cierna, z druhej farba aku chces....
Ted jsem ještě kontaktoval jednu firmu co používá "3M folie", ale průhledné, tak uvidíme.
Ale čekal jsem nějaký rady na jistotu :)
Tak odepsali, že to nejde :(

23.03.2011, 10:23 |
Davados | Upraveno: 2011-03-23 10:25:12
Kup si v autokely protisluneční folii od X-tune 300 x 50 cm za asi 100,- a můžeš si to za pár korun nanečisto vyzkoušet a třeba i vydrží :) mám jí na R19 na oknech asi 2roky a neodlepuje se a je barevně stálá,tak třeba překvapí