Navštíveno 11912x

26.03.2011, 12:52 |
Martyn | Upraveno: 2011-03-26 12:54:57
Jsem se vratil do tjuuunerskejch let, po 2+ letech uz jsem mel bawko tezce okoukane, ale stale me strasne bavi a opravdu nevim co misto nej:) takze bylo potreba ho trosku "ozivit"..:)
"08 po koupi.. Crimson Red barva + OEM BMW Styling 188 V Speiche 17"

Latka Pearlpoint Antrazit Schwarz + aluminium trim.

OEM obyc radici paka, gumove pedaly...

26.03.2011, 12:57 |
Martyn | Upraveno: 2011-03-26 12:57:26
Prvni prisla replika OEM Aero Pack lizatka + OEM BMW Performance Style 313 19" - "09 a "10 vzhled:)

Ted po 2+ letech prisel cas na radikalnejsi zmenu - auti je daily driver a fakt uz ho mam okoukane.. Prvni prisel na radu interier..
Novillo Fuchsrot komplet int z e92 M3 + Titan Shadow listy, M kratka radici paka, M operka nohy, BMW Performance pedaly, nove velur koberce..

A konecne exterier:) komplet OEM mpacket, bilej wrap, cerne ledviny + ramy oken + zadni diff..

hezký.... fotka 12:58 líbí
Ten resizer tady je silenej, to dobre likviduje uz tak nic moc fotky:o)
Martine,paradni,tou bilou to vazne prokouklo,super.
Budes menit barvu v technicaku?

26.03.2011, 13:14 |
X-sat (M)
lepič FBS?
jinak krááása

26.03.2011, 13:14 |
choze bílá je super :)
ps. jsi magor :D

26.03.2011, 13:15 |
Tichy skvele
Máš to kurva strašně moc hezký!!!
Akorát se zeptám. Ta řadička, původně je tam celkem velkej klacek - jak se to upravuje, když chce člověk dát menší (sportovnější řadičku)? Musí se nějak řezat?
Možná blbá otázka,ale zajímá mě to, jak to funguje, protože jsem o ní taky přemejšlel do E90 330i
Díky
AiO mas pravdu, origo je fakt prehnane dlouha. Nn nic se nereze, jen vymenis kus za kus, pohoda:) jen tyhle origo M perforovany jsou drahy jak svina, ale stoji to za to, vypada a facha super:)
XSat nn www.tintek.cz
Cupra diky:)
No mne sa to v červenej páčilo viac :-)
jako slim, ale i tak je hezké :)
V červené to byla bomba, v té bílé je to bombice, má to větší šmrnc a ty sedačky jsou skvělý.
A můžu se zeptat, za jakou cenovku se to dá sehnat a jak je to náročný na výměnu?
Nemusel bych mít origo M :o)
Bílá lepší, thumbs up. ;)
kolik stálo to polepení?
jinak upgrade opravdu vydařenej!!!! pěkně sladěno :) asik bych řešil jiné loukotě ale každýho vkus :)
červená hezčí, oloupat:-)
pěkná práce
bila je lepsi :) nemam rad cervenou, moc gay

26.03.2011, 17:34 |
Diner Velmi vydarene... opravdu asi nemam co vytknout... barvy, interier, kola... proste pecka;-)
Jak rikam, cervena byla super, ale pro me (jezdim s tim fakt kazdy den 2,5 roku) uz okoukane a fakt se to vubec nehodilo k interieru, takhle je to naprosto paradne sladene vsechno:)
Nevris ca 20K..

fakt masakr ...moc pekny.....

26.03.2011, 17:57 |
Kesam Libovka moc pěkná.
AllInOne uz jsem ti odpovidal vys:) kazdopadne doporucuju, vybornej upgrade.. Jo a co taky tezce doporucuju je ta M operka nohy, za tech 400 ceskokreditu original BMW to stoji, fakt interier prokoukne:)
Tak v tý bilý barvě to je luxusní... když jsi vkládal ty první tak říkám červený auto červenej interiér to je takový chudý.... změna barvy ... a pěkně to prokouklo :-) pěkná práce a pěknej kousek :-)
ještě že jsem tě minulý týden stihl potkat v červeným :o)
jako je to hezký ale mám rád barvy, takže za mě červená byla lepší ...
Martyn - asi trpím slepotou, ale nikde nevidím tu cenu, co to stálo :o)

26.03.2011, 19:01 |
Schejby | Upraveno: 2011-03-26 19:02:32
Ty fotky v bilém kabátě jsou nějak upravovaný?
Jsem nachcípanej, že ani pořádně nevidím do monitoru, ale psal sem:
26.03.2011, 15:06 | AllInOne
V červené to byla bomba, v té bílé je to bombice, má to větší šmrnc a ty sedačky jsou skvělý.
A můžu se zeptat, za jakou cenovku se to dá sehnat a jak je to náročný na výměnu?
Nemusel bych mít origo M :o)
Tak jsem blbej nebo co?:o)))
Jo takhle aha ja myslel ze resis tu radicku:)
Interier jsem kupoval na allegru.pl tak koukni tam.. Tenhle stal 30. Normalni kozeny interiery do e9x jsou tam uz od ca 10ti... Ale je to ta obyc "coral" kuze, do ///M se davaly kuze "Novillo" a rozdil je opravdu znat..
Jak je to narocny na vymenu se zeptej Krale007:)
Schejby jj vetsina fotek je krapet photoshoplych:)
Tam uz skoro nefunguje, kdyz neco tak mail, ale valim na maskarni trojnasobnou oslavu narozenin, takze se obavam ze budu available az v pondeli:D
Moc pěkný a čumím na to, že tu fólii už umí i na vnitřky dveří :-O To je to i na spodní hraně dveří, prostě všude že není vidět původní barva? To musí bej pak už docela pálka ne?

27.03.2011, 10:43 |
FBS Tuner#2: Na vnitřky dveří není problém se spojem, nicméně s trochou hraní bych zvládl 3dveř u beze spoje. Nicméně A sloupek vidim v origo červené barvě... Cenovka ale pekná, pěkně nás ostatní tlačej dolu s cenou :-)

27.03.2011, 11:56 |
Veva úplně jiné auto, povedlo se Ti to, dávám za 1 :-)
:-)

auto jde polepit uplne ze puvodni barva neni vubec videt, jen je to o cene a casu
nechápu, jak tohle někdo může dát zase dohromady

27.03.2011, 14:39 |
vypuk Luke_288 - No to spíš říkej těm, co to dělaj ve fabrice :))
FBS, Kral: No to je mě jasné, když jdou tvarovat tak složité tvary, že to asi půjde, ale téměř vždy jen viděl auto polepené jen jako slupku. Docela by mě ta cena zajímala, to už silně musí kolidovat s celolakem ne?
Tuner2: viz:26.03.2011, 17:47 | Martyn
poslední řádek příspěvku
Naprosto dokonalá kombinace barev, krásná kola - není co vytnknout .... možná jen osobně bych nechal hliníkové lišty v inetriéru, ale to už je detailík

28.03.2011, 01:09 |
Rudi jako zbytek, červená byla červená, ale teď se mi to líbí ještě víc, hlavně vnitřek pecka!

28.03.2011, 08:46 |
TUNER jak už jednou Martyn psal,cena 20k.....
tusil jsem, ze po tvych inzeratech za posledni 2 roky to bude pecka :-)
a nemylil jsem se, fakt 1*
A sorry to jsem nějak přehlédnul.
Velmi pekne, aj v cervenj a nakoniec aj v bielej.
btw: da sa ta folia potom odstranit tak, ze sa neposkodi povodny lak?
nevidim uplne do problemu,ale setkal sem se,ze firma co polepovala auto a pote orezavala folie,tak udelala i rypance do laku...je mozne se s tim jeste setkat? Nebo se ten okraj odchlipne a po oriznuti zpet prilepi?
cupra: zalezi kde si nechas delat, je to jen o montaznhikovi