Navštíveno 725x

Potřebuji radu jak na heverování káry - která má nějaký ten plasty a je snížená běžný hever se tem prostě nedostane a kdyby jo tak by při zvedání došlo k prolomení prahů! Zatím jsem to řešil tak že jsem si vždy jedním kolem najel na nájezd a pak kolo vyheveroval! Jak to děláte vy ?

03.04.2006, 15:21 |
Etien (M)
mám neorigo nůžkovej a je to v pohodě

03.04.2006, 15:47 |
JR jezdim na rampu :)

03.04.2006, 15:59 |
Etien (M)
jo a prahy mám z ABS a ne z lamina... takže co?... pružej :o)
rampa,motazni jama,najezdy,malinkej hever potom vetsi a pak to hodit na kozy

03.04.2006, 17:46 |
JP Řekni cikánům že máš drahý kola a oni ti to už ukážou...
JP a pak uz pod to nestrci ale vubec nic :-))))
Oki díky ! Kdyby někoho ještě něco napadlo a bylo to rychlejší tak napište !
v makru v akci hevírek na 2T sníženej se dvouma malejma "kozama" :o) za 600,-

03.04.2006, 19:39 |
mates mi rekni v patek a ukazu ti ten muj. V poho pod napravu a na vymenu kola staci
[ Link ] třetí od shora už po něm slintám dlouho,ale ta cena je trošk uvyšší záleží jak často ho budeš používat.

03.04.2006, 23:38 |
m1tv heh to znam pokaždy když zvedam auto na zdvyž tak musim nedřiv zvednou t heverem a pak teprve davat na zdvyž:) docela sranda když potřebuju třeba jen dotahnout ručku:)
hm ty hevery jsoi super ale za 4 táci zas tak často ho nepotřebuju ale jsou super
JR:a na cestě když pichneš kolo tak si najedeš taky na rampu???S těma cikanama good joke:))

05.04.2006, 13:27 |
Etien (M)
opravdu nízkej nůžkáč to řeší... a nevedám to za nápravu, ale normálně za práh.. a řekl bych, že to mám doost nízko...

zvedam za napravu jinak to nejde ani na dilne pod to nedostanu packy heveru kluci mi to musej nadzvedavat :-))