Navštíveno 1801x

tak jsem si rikal ze se se starym naraznikem zbavim dalsiho dilu ktery je k videni na vice autech nez by se mi libilo a mel jsem velikou radost z narazniku original od WingsWest z urethanu co mi za plytkych 70$ sehnal Hartik....

nelibi :o(( moc mohutny, tvarovany... :-/

03.04.2006, 20:37 |
Pekys Chtělo by to lepší fotku a virtuálně do barvy. Takhle to vypadá divně.
až to bude v laku, budou výfucky, tak to bude dobrý.... bude ti to právě pasovat k celýmu bodykitu.... dej sem tu fotku, na který je vyfocenej Civic s tím kompletem.... Dával jsi to sem cca týden před koupí...
az na drobny nesrovnalosti ktery se snad podarilo upravit to tam celkem pasuje, jeste musim doladit uchyceni ktery jsme trosicku podelali, bo nam neco nesedelo v prostred, tak jsme to upravili frickoou, a pak jsme zjistili ze kdyby se naraznik nejprve prichytil na blatniky, asi by to sedelo, tak nam ted pod 3tima dverma asi 0,5cm zase ... chybi.... Ale to se poresi.

03.04.2006, 20:40 |
Zip no nevím, mě se to teda taky moc nelíbí. Ale třeba live to je dobrý
mě se to líbí, je to super!! je to ucelený!! myslím, že je to bodykit, kterej nesedne na každžý auto, hondičce sluší!
proc neco delat virtualne kdyz to jde manualne :O))
Paia mel pravdu ze ty folie maskuji tvar a design prahu, ted me to i vadi, protoze ten naraznik je ze stejne serie Tuner II jako ty prahy a je tam takovy linka co na sebe navazuje

na ten design mate vsichni svoje nazory ktery vam neberu, musim priznat ze pres spokojenost s tim ze mam neco co tu nikdo nema se mi to v realu taky 100% nelibi, ale proste nez jit do nejakyho srockoidniho laminatovyho plagiatu co tu za mesic budou mit vsichni, sel jsem do tohohle.

to je haj*l, von to na nás zkoušel.... :o))) moc líbí !
tak už jen motor a carbon hatchm, nebo aspon prolis pod rz v usa stylu ;-)
mno takze jsem celkove spokojenej, i kdyz to proste chyby ma. Uz spousta lakyrniku se na tom urethanu vyskolila, nevime proc ale ta barva na tom proste nechce drzet. Je to cca 1cm silny gumoplast prohnany lisem, takze jestli je to nejak cely promasteny...
K tem vyfukum, tam taky nevim jak dal. Mam dva carbon mugen style tlumice. Kdyz je tam dam oba, pusobi to taknejak preplacane - jo ja vim cely to auto je preplacan - ale kdyz tam dam jeden tak ta prazdna dira by musela byt vyplnena taznym okem nebo necim takovym. Otazka je na co mu bude vzadu, kdyz bych ho spis uzivil vepredu :O)))))))

03.04.2006, 20:59 |
Pekys :o) Fakt dobrý.
Ta první fotka vypadalo dost děsně, ale takhle komplet je to pěkný.
hlavně ty dva vejfuky nevystrkuj moc ven neb to necháš v létě u silnice a půjdeš se vykoupat a nějakej kolemjdoucí aktivní sedlák co půjde kosit králíkům si to splete s trakařem a zabaví Ti to ..
jako nárazník mi to přijde hodně dobrý a dokoce bych neřekl, že ty folie škodí celistvosti - konec "nezalepenýho" prahu hezky navazuje na nárazník či opačně, jedinný co se mi fakt hodně nelíbí jsou ty šíleně masivní okapnice na dva megavejfuky, neřeknu kdyby to byl ultra sport, ale tady to bude asi zvláštní, nicméně jako nárazník tomu bych se nebránil ani minutu
Mar:)))))))
Ty kola jsou petelice, co to je zac? Kua tyhle v 18" by bylo na cam.. mlask:)
utra sport?? Tohle je hyperUltraTurboExtrem sport, ale v jiny tride, neco jako kdyz bys srovnal olympiadu a paraomlypiadu:
Proste jako ze snaha by byla, ale neco tomu chybi
:O))))))))

03.04.2006, 21:28 |
Kamil ze začátku mi to přišlo ehm zvláštní, ale když jsem si to chvilku prohlížel, tak musím říct, že se mi to líbí
No ja mam jasno, libi se mi to. Asi bych dal nejaky decentnejsi kulaty vejfuky, pohral si se zapustenim a bude to guuut.

04.04.2006, 00:04 |
meris jako tappaja...podle me je to pekny
Libi se mi to, hlavne z boku

04.04.2006, 07:14 |
FXS souhlas Marauderem, že zadek dobře navazuje na práh, ale jinak ten zadek mi přijde takovej nevim no, asi "nemastnej neslanej" tamten se mi líbil víc, hlavně mi přišel víc sladěnej s tím předkem
me se to taky líbí,ale až tam dáš nějaký vejfuky pořádnýtak to bude líp vypadat!!!
jako celkem pekny, ale zkusil bych udelat VT a odstranit (v praxi vyriznout) ty "okapnice" a misto nich hranaty oval diry s 2x 2 koncovky nebo taky hranaty oval, nejakeho strizliveho prumeru...

04.04.2006, 08:55 |
Smrada (M)
Ty voe, tak sem necekal, ze to bude vypadat takle dobre. Rozhodne bych tam dal oba vyfuky, aby koncili jako ty okapnice, mozna centak ven jinak je to opravdu dobry
no paráda, fakt pěkný ...
doma najdu fotku s jedním výfukem a taky to nevypadalo zle ....
dva maly ovalny placatejsi
no s jedním vejfukem je to mega trapný

04.04.2006, 14:29 |
Smrada (M)
Jako Marauder

04.04.2006, 14:36 |
Alííí Jako Marauder 03/04/2006 21:02, a jeden vejfuk bych rozhodně nedával, když je tam dáš rozumně, aby nelezly moc ven, bude to gut...
ta navaznost prolisu v prazich a na narazniku je super...
uf aspon jeden si toho vsimnul :O))

04.04.2006, 15:33 |
Smrada (M)
Ja si toho taky vsimnul, ale prislo mi to jako samozrejmost :o)

04.04.2006, 16:14 |
Alííí H-Honza: Vždyť jsi to sám psal ve "03/04/2006 20:43 H-Honza" :o)))
hezkej nárazníček,sluší té japonské věci - chlívky pro laufy bych vyplnil jednoplášťovýma koncovkama,vyvedenýma rovnoběžně se spodní hranou a seřízlejma se zadní hranou,tak cenťáček vůle okolo .... no nádherná představa :o)

04.04.2006, 16:57 |
Etien (M)
líbí... moc líbí... hlavně z profilu....
jen mi tam trochu vadí ten prolis...

nojo, ale když bez něj by to bylo takový moc plný, hranatý, beztvarý....

04.04.2006, 19:02 |
Zip
mno uvidime, snad se mi podarilo sehnat nekoho kdo mi napacha ty vyfucky, tak az tam budou budeme moudrejsi :O))
(timto se hypermarketu omlouvam za zneuziti jejich akce propagovane i v TV :-))) )

no Tě prdel hehehe :o)
jinak for Honza - vole jak první já to psal ai 5 dnů předním ... jako nárazník mi to přijde hodně dobrý a dokoce bych neřekl, že ty folie škodí celistvosti - konec "nezalepenýho" prahu hezky navazuje na nárazník či opačně
prej křečkovy týdny ... :o))) to snad néééé
mno tak zitra bude komplet zadni rozvod z nerezu a oba vyfucky.....

05.04.2006, 14:07 |
Smrada (M)
Tak pak nahod fotky. To me zajima
...a neni to moc preplacany???
Nevim proc, ale vsechno bych to sundal dolu a dal tam neco decentnejsiho, ale proc ne, nekomu se to libi tak....
presne tak. Ja delam to auto od zacatku tak aby bylo preplacany, s jasnou predstavou jak by to melo vypadat.
Kdyz budu chtit neco decent dam na PetrVti a udelam to cely jako EK9 CTR.

jo tak na tu poslední fotku slintám.. :-) takhle si to představuju + motor
říkám furt,že černý kola žluté káře sedí

05.04.2006, 21:08 |
Zip ještě jsem našel jednu fotku:

05.04.2006, 21:22 |
Zip
tohle je dokonalý!!! ta poslední fotečka ( EK9 CTR ) teda pokud se to tak jemenuje:o))
decentní brutalita:o))
polepy nechat ... přeplacaný to není, prostě se to k tomu autu hodí ....
není to jako když má někdo na fávu nalepený šachovnice přes každej roh auta a na sklech napisy NO FEAR .....
tenhle novej nárazník tomu sedí víc než ten původní ... dávám 1 s * :-)
pěkný zrcátka, stříška na zadních dveřích, hezky se to uhladilo sundáním toho křídla pod oknem, atd... prostě paráda ...
ale jen by mě zajímalo jak pořešíš ten malej model? budeš mu taky dělat prolis na zadním nárazníku a dvě díry pro výfuk? :o))))))
mě osobne se to s polepama líbí teda rozhodně víc jak to poslední - OK kdyby v tom byl nějakej vážnej motor tak možná, možná jo ...
já jsem pro klasiku, už brzo bude...

06.04.2006, 01:36 |
Kotva Bílá autům sluší, hlavně Lancerovi EVO a OZ Racing :)
neurazí, neuchvátí, výstižně řečeno pro většinu... nikoliv pro znalce
zase jsem zrejme slapl vedle..... :O//

udelany super jen to utika o cca 1cm k sobe koncovkama, to se ale napravi

druha vec je zvuk, vzadu to ma snahu dunet, ale cestou do toho zase nastoupi zvuk parajiciho se svetru, des bes.
Asi tam postupne zacnu vracet co jsem vyrezal, dam tam sportovni kat, a nejakej stredni tlumic, bo proste nejhezci a normalni zvuk to melo kdyz to melo na uplne seriovym potrubi levnej polskej ladak :O((

06.04.2006, 20:12 |
BadyS nejsou ty fucky moc utopený? aspon z těch fotek mě to tak přijde a docela dost to zvýrazňuje ten oblouk nad nimi :o možná v realu to je ok
co budeš do těch cinčů zapojovat?
mno pisu ze jsem to posral, mel jsem vzit tlumice s delsi koncovkou, aby lezla vic ven, tyhle ji maji kratkou.

06.04.2006, 20:46 |
Zip přesně jak to píšeš (H-Honza), přesně, dělší koncovku, ale určitě aby tam byli dvě

06.04.2006, 21:24 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-06 21:24:46
co to je za ďůrečky pidi ? :o) hihi vyndej ty silencery takhle to vypadá jak rozkrok 14ti letý školačky ....
zezadu Kundolet Vagína duo :o)))

06.04.2006, 23:03 |
Syrup Marauder: :))))))))
jako camca i marauder :-)))
ty woe banda pedofilu, bych nikdy nerekl kolik lidi vi jak vypada rozkrok 14nactilety skolacky :O)))))))))))))))))))))

07.04.2006, 09:01 |
Smrada (M)
Mno chtelo by to delsi koncovky s vetsi dirou

07.04.2006, 09:39 |
Kapka (M)
a to tu kulatou diru zevnitr trošku odžíznouta pak ten vyfuk jenom posunout o par cm nahoru a dozadu...neco na tenhle zpusob /neumim kreslit v PC tak sorry/..ale snad to pochopiš z toho...

ja bych ty okapnice dal uplne do pryc, vypada to tuzingove jak svin...
okapnice zustanou. To neresim.
vyrezavat moc nemuzu bo tam je podlaha, stejne tim padem ty tlumice nemuzu dat podstatne vys, je tam tak cca 3cm mista, a musel bych je vyklonit.
zatim jsem z toho vyrejpal ty tlumivky a je to o fousek lepsi na woko, ale zvuk je zbesilej, duni to desne, musim to nejak poresit.

ono to neni videt, ale po obvodu toho narazniku je zesileni, jako vyztuha, takze pokud bych to u tech "okapnic" vyrezal o par cm nahoru, mohlo by to tam pak byt oslabene a naraznik se v tech okapnicich deformovat.

07.04.2006, 11:47 |
Smrada (M)
Takle to vypada uz lip
jj takhle je to urcite lepsi
jo teď je to jak protažená třicítka ...

07.04.2006, 16:41 |
paia no nevim, zboku to jeste ujde, pekne to navazuje na celkovou linii auta, ale pohled zezadu je doslova tragickej a ty utopeny vyfuky tomu moc nepomahaji. kazdopadne ja jsem ted zvedavej, jak dopadnu ja...

09.04.2006, 15:41 |
Zip teď jsou ty výfuky už ze zadu dobrý, jen ze šikma to bude asi ještě stále trochu naprd.