Navštíveno 435x

07.04.2006, 21:13 |
Lefi | Upraveno: 2006-04-07 21:18:28
Poraďte jaky spoiler aby se hodil k tomuto přednímu.Nic co jsem našel mě nezaujalo,předem dík.
[ Link ]
no nějak mi uniká k čemu:o))
ahááá, tak už vím,hele bomba by byla, jako ten předek vpravo nahoře toho obrázku na té octávce:o))

07.04.2006, 21:20 |
Lefi Hele dobrá rada ale ta octávca je trochu jinej level:)))
Nejlepší máš si udělat nějakej svůj podle sebe a tím se odlišit a nebo koupit nějakej a ten si předělat a poupravit :)

07.04.2006, 21:30 |
Lefi Hele jako asi máš pravdu ale já prostě s laminatem neumim a než abych to sprasil tak to radši koupim.
JAsný koupit můžeš aby to dobře sedělo atd,ale není problém říct někomu kdo s laminátem umí aby ti zadělal nějakou díru a pak vyříznul jinak nebo tak něco,prostě to odlišit od těch tuctově prodávanejch
Lefi: nechci moc rejpat, ale obávám se že k tomu co je na tom obrázku se hodí akorát šrotiště... :-/

08.04.2006, 19:11 |
Lefi FD_Ondra:Jsi mě rozesmál,ale taky nazor!!!!Holt nikdo neni dokonaly,ale nic si z toho nedělej.
Lefi: Neboj, netrpím komplexem ze shlídnutí jedný ošklivý škodovky, to bych musel zvracet pokaždý když jsem se synem na procházce, kolik škodovek potkávám :-)))))) Takže si z toho opravdu nic nedělám...
p.s.: jen jsem ti chtěl nepřímo naznačit že ten spoiler je tvarově absolutně hroznej... krom toho se tyhle tvary snad objevily i na trabantech, takže je to okoukaný až hrůza... nenavazuje snad na žádnou křivku toho auta...
p.s.2.: žralok má recht, udělej to radši v clean stylu na kterej se dá koukat než takhle mršit auto, byť je to filcka... ;-))))

09.04.2006, 03:03 |
Lefi stejně mi to nevymluvíš ja chtěl jen poradit nějakej zadni spoiler kterej by se k tomuhle hodil stylově.Tyhle přispěvky tu jsou prostě zbytečny.
sorry, ale k tomu co je na pičture se hodí tak maximálně nasrat, to je šílená prasečina něco takovýho dát na takový auto
prej nikdo není dokonalý nic si z toho nedělej, to jsi ale jako myslel sám na sebe viď ? :o)

09.04.2006, 12:12 |
Lefi Kdy vám konečně dojde že nechci vědět jestli se vám to libi nebo ne to mi je jaksi u řiti.Chtěl jsem vědět něco jinyho,ale koukam že tady to nema cenu řešit...