Navštíveno 532x

Potřeboval bych poradit u felicie jsem dělal motor a ted neháže jiskru ani prd je možný že je to tím že jsem blbš nandal setrvák?:Je tam prej snímač nevím jestli mám tedy sundat převodovku.Díky za radu!!!!!!
Jaký motor? 1,3 nebo 1,6 ? Spíš se koukni, jestli je ten Hall správně namontovaný, má dobře dostrčený konektor a tak dále. Je přímo zvrchu, na přírubě. Mám za to že když setrvačník při montáži pootočíš, nesesynchronizuje se pořadí pálení/poloha motoru, tedy nepůjde to natočit, ale přesto vby to při protáčení startérem mělo na středový kabel víčka rozdělovače házet jiskru (držeje kabel vytažený z víčka tak 1 cm od hmoty motoru). Pokud je v háji ten Hall nebo jeho připojení, ECU otáčkový signál vůbec nedostává, tedy nebudí zapalování a tedy neskáče jiskra.....

10.04.2006, 21:21 |
jolik jestli sis nepoznačil polohu setrváku tak to byla chyba ,,hodně velká,, Já bych ho sundal a aspon nechal vyvážit samostatně, když nevyvážíš kola tak hážou no a klikovka Ti bude dělat to samé. Myslím že u BMM to nemá vliv na startování či zapalování ale u MPI ano.
Pokud nemá BMM vůbec signál otáček, nepálí. Pokud ho má, ale jindy (jeden zub je větší - tak se pozná horní úvrať), nestartuje, ale jiskru hází.
je to monostřik 13 rok 95 ale jak tedy poznám jak tam dát setrvák????
Jestli si to správně pamatuju, při horní úvraťi prvního válce má být proti hallu ten širší snímací zub, než jsou ty zbývající. Ale je to dlouho, kdyžtak mě opravte...nebo mrkni na škodovácký techweb, určitě to tam bude (skoda.panda.cz).